- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Azért vettem HD2900-et, hogy végre ne legyen alulterhelt a 550W-os Chifi-m.
Komolyra fordítva a szót: Ha minden igaz (csak el ne kiabáljam...) lassan lesz a gépemben egy Q6600 is az E6300 helyett. Kíváncsi vagyok milyen tuningot sikerül kipréselnem az öreg technikából (értsd: 965-ös deszkám van).
-
m4rc!
őstag
Máar egyenlőre befejzetem, majd holnap egy nyitottablakos-tuningot nézek 4 gigás procival. Úgynézki a kari vége 1,25V-ról 850-en van...ez 3,6gigára húzott procival 05-ben kőkemény 200pontot ér..
Egyre inkább az a gyanúm, hogy ezek a 256bites prok nem egy tuning bajnokok, azt ki lehet belőlük tekerni amit egy XT visz alapon, de semmi többet...
-
Silenzio
addikt
És az egyiknek fekete a "fedője", a másiknak maradt a piros. De hogy az egész szép kerek legyen, gondolom a 2 dolognak semmi köze egymáshoz és egy szép nagy lutri ki mit vesz
Ezért az árért szerintem még tűrhető. 2 hónapja még 60 körüli árakon dobálták... Sokan már 40 alatt jutnak hozzá. Mialatt a 8800 GT kb. ugyanennyit nőtt árban
Gondoltátok volna? A 450W-os Mercury-m -kényszerből- már másfél napja viszi a kártyát akadások, fagyások nélkül... Igaz, óvatosabban tuningolok, de 700/940-ig felhúzom így is. Gond egy szál se (kopp-kopp-kopp)... -
X Factor
addikt
quantum force editor, ha jól emléxem, semmi más nem műkődőtt.
-
Silenzio
addikt
Kevés neki egy 300W-os VGA táp?
Elvileg még 2 8800 Ultrát is bírnia kéne... Nemhogy egy pro-t ami még alul is van feszelve
A 450-es Mercury meg elviszi? Ugyanannyit ment a két táppal: 1 napig ment csak a Mercury-val terhelve, és egy napot nyomultam ezzel az X3 lószarral is... Nem értem :S Persze a vadonatúj cuccok gyakran hibásodnak meg az első pár napban... 320W-ot garantáltan lead biztonságosan - az FSP szerint. Hát mutass olyan vga-t, ami önmagában 160W-ot eszik! Nem sok van... És ugye erről csak akkor lenne szó, ha crossfire-ben nyomnám. De a kártya egyedül van...
Sztem nem az a baj neki hogy kevés a táp hanem hogy "sok". A feszt rosszul osztja el, ezért adja ki ezt a csudajó interferencia hangot. Akkor van ilyen ha gagyi alaplapi hangkártyád van és kerreg a vinyó. Mindent áthallani. Csak ez a hang 100x erősebb volt. -
spiercell
aktív tag
Nálam 820/2000 és 70fok fölé soha nem megy, igaz a ház is nyitva van.
Silenzio: Elég jó pedig a gyári hűtés, nem véletlen, hogy nincs is olyan aktív vga hűtés, ami rámenne és lehűtené. Ha 100%-ra kapcsolod a ventit és a kártya végéhez teszed a kezed, akkor meg fogsz lepődni micsoda levegőtömeget mozgat meg. Ha jól tudom ez a legerősebb alap vga-venti.
-
horvathkrisz
addikt
GPU szinten (amennyiben viszi az XT órajeleit) nem lenne gond, BIOS cserénél a memória típusára kell figyelni.
Amennyiben a memók típusai megegyeznek, és szintén viszik az XT órajeleit, időzítéseit!!!(mert ugye itt az időzítés is más) meg lehet vele próbűlkozni, de hangsúlyozom CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE, mert ha még nem csinálta meg senki előtted, te ne próbálkozz vele. -
Fel
addikt
Itt vannak a frissen mért eredmények:
RivaTunerrel mértem, stresszelésre Crysis GPU benchmarkot használtam.
Annyiban vadítottam a hűtésen, hogy egy halk, 8cm-es venti van a vga mögött (az egyik winchesteren áll), és így fúj egy kis levegőt a hátoldalra, és a gpu oldalán a vrm felé is.Rögtön indítás után (21 fok körüli szobában):
Idle:
Core: 39
Ambient: 36
VRM: 45Néhány perc üresjárat után:
C: 44
A: 41
VRM: 52600/1600-on, Crysis benchmark, zárt házban:
C: 55
A: 49
VRM: 62830/1950-en:
C: 68
A: 56
VRM: 82
(Itt azért már kezd melegedni... 1-2 perc után gyorsan beállt 49/48/54 (C/A/VRM) értékekre)
830/1950-en, leszedett oldallappal:
C: 67
A: 58
VRM: 77Megnéztem még egy kicsit alacsonyabb órajeleken is:
780/1900-on:
C: 66
A: 58
VRM: 76 -
Adamka3kerék
tag
Most válaszolok,mert napközben nem voltam itt.....3870et eladtam főként anyagi célzattal,meg mert vista nélkül teljesen értelmetlen kártya,xp-ben legtöbb játék igen ratyi rajta....és 60k-ért másnál értéktelenedjen....még nem tudtam a 2900at igazán kitesztelni,még az új alaplapommal is szopok (GA P35 DS3,aki tud segíteni,kérem jelezze!)
De sztem 40kért jó vétel,nagyon sokat nem eshet az ára se.... -
Fel
addikt
Az a plusz 2 csati csak parasztvakításnak van, értelme nem sok (ahogy írtad mindkettő földelés...) Azért csak kevés tápon van mert viszonylag új, és a gyártók nem módosítják a régebbi, vagy nem is olyan régi tápjaikat. Valszeg nem is lesz hosszú életű ez a 8-as csati... ugye csak 2900-on van, és azok pedig kihalófélben, az újabb vga-k nem esznek annyit... Hátránya nincs annak, ha csak két 6-ossal használja valaki (csak legyen jó erős a tápja
).
-
sinci
tag
Hát nem is tudom, nekem 760/980-on hajtva a kártya, az S1 2db 5V-on hajtott 12cm-es ventivel megtámogatva 53 fok fölé nem ment a GPU terhelve, szvsz elbírna egy vmodot is, a VRM meg egy más kérdés, na arra kéne valami jobb hűtést kitalálni, mert nálam 82 fok terhelve, mondjuk gyári hűtővel is annyi.
Ha jól emlékszek a HR-03 R600 mellé is csak egy hűtőbordát adnak a VRM-re szvsz azzal sem lesz hűvösebb a VRM, ami viszont előnye a HR-03-nak, hogy kétféleképp is felrakható, így CF-hez tökéletes választás.Ami hozzátartozik az igazsághoz, hogy az S1 mellé adott VRM hűtőborda hosszabb egy kicsivel, tehát egy plusz likat kell rá fúrni, de legalább nem került az egész hűtő csak 5k-ba, 2 venti meg volt itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest