- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny001
senior tag
válasz
Prodac #11729 üzenetére
Hi!
Ha kész vagyok ezzel a melóval én is átkapcsolom!
Egyszerre is átkapcsolhatjukBy.: Johnny
A tudásszomjam mindig legyőzi a józan eszem, de ha bajt lehetne okozni vele nem forrasztották volna rá a kártyára a kapcsolót.
Hát közben meg is találtad a választ Te is, meg én is ráhibáztam, hogy nem okoz kárt a kapcsolgatása, de gyorsabb nem lesz tőle
-
eziskamu
addikt
válasz
Prodac #11657 üzenetére
Szerintem is vga kábelhiba (esetleg ha DVI-vga átalakítót használsz az is lehet problémás). Aműgy egy hülye vicc jutott erről eszembe:
-Doktor úr! Mi lehet a bajom? Ha megnyomolm a melkasom fáj. Ha megnyomom a homlokom, fáj. Ha megnyomom a hasam , fáj ...
-Kérem, önnek eltört a mutatóujja .... -
Silenzio
addikt
válasz
Prodac #11653 üzenetére
Már nem azért, de mi a vérvörös lóf*sz hajtja a kártyádat, ha "catalyst meg efféle hülyeségek nincsenek"? Nyilván a CCC-re gondolsz, csak kötözködöm, de nem árt korrektül fogalmazni, ha a későbbiekben karakterszámot akarsz spórolni...
Más:
kipróbáltam a tiger83-as biosokat, és ugyanazt a hibát találtam, mint korábban: azt választottam, amelyik 1.15 V-ot nyomat a kártyának, de nem emel órajeleket. Tudom, a 760/1060-ast ajánlottátok, de nem merem addig felnyomni, így is felmehet 70 fokra, nincs pénzem jobb hűtésre.
A Turning Pointtal próbáltam ki, 3-ból 2x el sem indult. Szétesett kockákra a kép, és reset. 3.-ra jó lett, előtte kiixeltem a tuningot a rivában. Mellesleg 740/940-en hajtottam a kártyát az Assassin's Creed miatt. Ott nem volt gond, azaz kilépegetett - de mindenkinél szar, szóval a kártya ebben szerintem nem játszik. Aztán olyan is volt, hogy akkor esett szét a kép, már windowsban, mikor kikapcsoltam a tuningot. Sőt, olyan is, hogy egyből indításnál behalt. Most meg 3 óra Stalker után -alapórajelen- töltés közben esett szét kockákra. Namármost: az számomra oké, hogy a ramok esetleg nem bírják, és tuningnál behal. Nade tuning kikapcsolásakor? Meg 2d-ben? Nem vágom, ti hallgattok el előlem valamit, én vagyok béna, az új catalyst szar, vagy tiger83 is amatőr, és vannak kaki biosai? Mitévő legyek? Eddig ilyen probléma nem volt. -
eziskamu
addikt
válasz
Prodac #11651 üzenetére
Már a biosban is furák a színek? Mert akkor bizti nem meghajtóprogi hiba?
Másik vga/dvi kimeneten se jó? (esetleg bekrepált az egyik kimenet)
Másik videókártyával is ezt csinálja? Nem lazult ki a vga kábel a monitornál? A kábel mozgatása se segít?
Most akkor húzva van a kártya? Vedd visszább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest