- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ@n!
tag
Helló!
Neketek mi a véleményetek egy ATi HD2900XT Cf-ről? -
Đ@n!
tag
Táp Kérdésre a kövi a válaszom nekem: Havernak 360-as Chieftech-je van És beraktuk az 512Bites Prómat és ment minden vele. ( A gépe: ASUS P5KC, C2D E6550@3,2GHz, 2*1giga ram 2optikai meghalyót és 1 200Gigás vinyó )
-
Đ@n!
tag
58 fokos lett a VRM játék alatt 835@1000MHz-s órajelek mellet úgy h egy 8 cm-s venti fújta a kari hátulját (Kari hűtése fodulaton mag ienkor 80Fok)
Ez végülis haladás mert eddig idleben volt ennyi a VRM hőfoka
-
Đ@n!
tag
Megyek szerzek ventit és megpróbálom hátulról meghűteni a karit
hátha érek vele vmit!
-
Đ@n!
tag
válasz
leviske #12514 üzenetére
Ez egy naon jó kérdés de sztem a 3dmark toplista az segít benne
-
Đ@n!
tag
válasz
leviske #12487 üzenetére
Sok midnenben egyetértek azzal ami az írásodban van! De sztem Nvidia vagy ati közti rivilizálás mindíg is lesz a tulajok körében! Ami jót tesz a VGA piacnak
És mivel nekem mind2 kariból volt (nV ATi) sok ezért nekem az a véleményem h tök min1 meiket veszed mindíg azt fogod isteníteni amilyen éppen benn van a gépedben
(ez 1 karinál nem volt igaz eddig GeForce6200
)
-
Đ@n!
tag
Csak én érzem úgy h itt moderálás volt
szerk.: helyesírás
-
Đ@n!
tag
válasz
leviske #12473 üzenetére
"A 9600GT és HD2900PRO esete olyan, mint ha egy agyontuningolt Honda Civic-et (9600GT) és egy Mustangot (HD2900PRO) állítasz egymás mellé. A Honda szinte biztos, hogy leelőzi a sztrádán, de ha kicsit göröngyösebb útra kerülsz, akkor a Mustángal még mindíg tudsz vágtatni, a Hondával meg csak döcögni."
Ez nagyon tetszik
És én is ezt vettem észre a 3850>2900Pro váltásnál
-
Đ@n!
tag
Vkinek vmi 5lete arra h fix feszt kapjon a kari?(2d-ben is 1,15)
-
Đ@n!
tag
"Akkor mondd azt, hogy neked tök mindegy, mert te is benyomod a fülest, mint a kolléga aztán szasz."
Asszem nem kéne leszólni a fülest mert a gémer világban én azt nézem le aki ócska hangfalakkal szórakozik én ha cod multizok szeretem hallani h honnan jönnek... De ez ÉN vagyok... Ha nem teccik a kari akkor add el a pi**ába és ne nekünk irogass amikor nem tudunk vele mit kezdeni. Az elején sztem midnenki elnéző volt de az h 200soros Hsz-eket nyomsz be az qrvára nem szép dolog!
Nah szaszMod: Amúgy igen boldog ember vok én is pedig megvan... Am meg ez egy ATi topik nem egy nVidia ....
-
Đ@n!
tag
-
Đ@n!
tag
Esteleg valaki nem tud olyan biost ami alapból is 1,15 voltot ad a GPU-nak ? Sztem úgy többet menne tunningba a kari ugyanis a cpu-nál is sokkal stabilabb ha kivan lőve az eist meg a sok szar energiagazdálkodás!
-
Đ@n!
tag
Én is így voltam a 88GTS-el (G80) szar driver volt hozzá és atom proci kellet hogy sok FPS legyen... (Amikor megvettem volt egy 3000+-os Athlonom). És most ugyanaz van a 2900Proval emelem a szűrőket és nem lesz kevesebb FPS sőt DiRT-ben az árnyékokat ultrára tettem és még több FPS lett mint elötte volt amikor elfelejtettem feljebb venni a grafikát (30>40-re ugrott), de mégsem vagyok csalódott, mert úgy gondolom h azt amit lecseréltem azt nem is kicsit veri...
Jah és a hang: Amikor játszol nem mind1 h mien hangos a kari úgy sem hallod ha rajtad a füles... Amikor meg nem megy gém akkor meg szépen visszaveszed! (nekem evvel sosem voltak problémáim h egy vga hangos max akkor ha alapon)
-
-
Đ@n!
tag
Lehet h még ma meglesz a kari ! És mivel Pro lesz érdeklődnék róla h meik XT biost válasszam rá! (Sapphire , 512/512)
-
Đ@n!
tag
Hamarosan én is benevezek a Klubba
Mod: OFF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest