- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Ezek szerint akkor teljesen feleslegesen dobtam ki az ablakon 11K-t egy aranyozott végű, többszörösen árnyékolt HDMI-HDMI kábelre?!?
Olyat miért csinálhat, mi lehet a gondja, hogy ha kihúzom a HDMI-t a gépből és vissza dugom a VGA kábelt nem látja, nincs jel, ha RGB-t választom ki a TV-n?!?
Előtte állítsak a felbontáson?!
Mert korábban mikor VGA kábellel volt össze kötve, akkor tényleg látta a BIOS-t is!
Csak gondoltam a HDMI-vel szebb lesz a kép, pl játékoknál!?! -
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
"SIS-t én semmi pénzért nem vettem volna, inkább megtoldottam volna 5-10k-val a keretet és vettem volna egy jobb lapot, de ez csak az én véleményem..."
Teljesen igazad van!
Csak 1,5 éve, mikor vettem, tulajdonképp kényszerből, akkor még nem igen olvasgattam utánna semminek, csak kellett egy gép! Nagyjából az adatok megfeleltek és megvettem!
De ez nem összeállított gép, hanem egy MM-es komplett konfig volt! Ergo nem igen tudtam variálni az összetevőket!
Most már ha vennék, ha mégis rákényszerülnék, Gigabyte P35- DS3-at vennék majd egy E2180-as procival -
HolyFire
aktív tag
hát nem tudom...ha nincs fém a pasztában és szilikon alapú vagy valami nem vezető anyagból készül akkor elvileg nem lehet gond....nem tudom miért használnak gyárilag gumit...első lépésben bordát faragok azt utána gondolkodok a felfogatáson
De szerintem elsőre a gumi megoldás lesz....
-
Daert
őstag
Hali!
Ma megpróbáltam feltenni az AC S1-et,hát nem megy!
A felfogató furatokat nem tudtam a kártyához passzintani,egyszerűen nem mennek bele a kártya nyákjának lyukaiba,nem feküdt rá a GPU-ra rendesen.
Gép bekapcsolásakor már 72C volt a GPU,pedig a bordán még egy 12cm-es venti is ment!
Gondoltam visszateszem a gyári hűtőt,fehér szilikonpasztát kentem rá,ekkor bekapcs után szépen fokozatosan kúszott felfele a hőmérséklet 60C felé.
Borda leszed,ezüstpaszta felken,gép elindít,de most netezés közben 40%-os ventifordulat mellett is 63C!!
Mi a retket b""+%/=)(tam el????
Miért ilyen rohadt meleg??
Venticsere előtt,netezés közben(gyári állapotban) 50-55C volt!!
Mi lehet a gond,nem értem és most már kezdek félni -
Daert
őstag
-
msgt.fubar
senior tag
Ha csak normálisan játszom akkor nekem sincs ilyen problémám. Lenyomtam 3-4 óra csét meg lfs-t simán. A probléma csakis akkor jön elő, ha egymás után 3-4x gyorsan váltogatok windows és játék között. Ilyenkor minden egyes alkalommal visszavált 2D feszre, majd vissza 3D feszre.
Ez amolyan stresszteszt lehet a kártyának, mivel a gyári bios-szal is kifagyott ha ezt csináltam, csak ott nem 3-4 ilyen ki-be lépés után, hanem inkább 5-6 után. Viszont volt olyan bios ami már kettő után is csontrafagyasztotta. Szóval hangsúlyozom, normál folyamatos játéknál ez nem fordult elő nekem sem. 3DMark-ok tökéletesen lefutnak, eljátszogatok vele órákon keresztül, csak ha ki-be lépek a játékból winbe majd vissza (alt-tab, winkey), akkor hajlamos a sokadik ilyennél megadni magát.Persze erre mondhatjátok hogy ez nem normális hogy valaki ugrándozzon játék és win között, de én pl mikor játszom akkor közben winamp megy mögötte, és ahhoz hogy számot váltsak ki kell lépnem... vagy mikor hőfokokat mértem akkor is gyorsabb megoldás volt kiugrani windowsba mint lelőni a játékot.
Amúgy tuning miatt nem fog nálam fagyni, mivel csak 3DMark-okig tuningoltam. Az alap 600/800-on megy nálam, mert azoknak a játékoknak amikkel én játszom tökéletesen elég ez is.
-
Picco
addikt
a googlebe meg ha beirod h 2900pro 256bit szinte csak pirosat dob ki
-
Astrix
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem:
Vettem tegnap előtt egy 2900 PRO-t, a 256bit-es memo vezérlőset. még be sem tettem a gépbe, gyorsan lecseréltema hűtését egí zalman Fatal1ty-re, így nem olyan hangos de a kártya húzva(700/1800) terhelés alatt felmegy 87c/62c fokra és azt szeretném megtudni hogy ezek az értékek normálisnak mondhatóak-e??? A másik kérdésem pedig, hogy gyári hűtéssel hogy alakulnak ezek az értékek? Mert lehet hogy visszacserélem!
Előre is Thnx a választ!
-
HolyFire
aktív tag
hát nem tudom....igazából azért gondoltam a vízre mert ha már itt a bigvóter...akkor csak rá kéne vágni a videokarira...azért nem mind1 hogy mekkora a hangja...
láttam thermaltake blokkot 2900-re ami hűti a memóriát is.....vagy az szart se ér? Mármint a thermaltake cuccos...
Jobb ötleteket is elfogadok...persze nem űrköltségvetéssel
-
Soak
veterán
1,2V a fesz, banderasznak sem 1,5V-re ugrik fel, esetleg rossz valami szenzor, ha annyi lenne a GPU rég leolvasztotta volna a hűtést és szépen csendben távozott volna
Silenzio : Nem indul el az atitool?
az gáz, semelyik verzio sem? mert abban adhatnál neki feszt .... A legujabb rivatuner van fent? az a 3D-s orajeleket detektálja, ha a legujabb van fent akkor valami nincs rendben a vga-ddal
szerk: jah de nektek 256bit-es PRO van ...
akkor itt a probléma , nem csak a biteket felezték meg, feszből is jócskán levettek ...
sajnos ez szopacs
-
Silenzio
addikt
Medium lehetett. Nálam dettó így nézett ki. Mármint a végeredmény értékei.
Nagyon faja kis játék a Crysis...
Lehet benne valami, hogy Vistán szebb mint XP-n, Very High patch ide vagy oda... Kipróbáltam
Óriási deficittel indult alapból, állati lomha az xp-hez képest. Tuninggal gyönyörű krixkraxokat szemetel a képernyőre, de ami még szebb: alapból a windows-ablak keretében fut, csak bősz kattintgatással megy ki full screenre. Ebben az ablakkeretben nincs grafikahiba, de teljes képernyős módnál csak úgy hemzseg a tüzijáték a monitoron... Remek. Egyelőre maradok az XP-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest