- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
hakos1987 #12382 üzenetére
Csúcskategória? Pfff ez olyan sosem volt, még akkor sem, amikor megjelent, most meg pláne nem, milyern csúcskategória? szerinted a 2900pro az csúcskategória? Azért vettem ezt, mert teljesítmény-ár arányban ez tűnt a legkedvezőbbnek. Én egyébként többet fizettem érte, mint te egy ezressel.
Ti meg sosem vagytok restek kritikát megfogalmazni egy Nvidia kártyával szemben, de ha egy Ati kap kritikát, akkor az egyből hiszti-ként van értelmezve.
Ez egy valós probléma. Nem offolás. -
Tomate
veterán
-
Picco
addikt
válasz
hakos1987 #11614 üzenetére
ha rakattintassz a nevem alatti logout feliratra ott elolvashatod h pro-t hogyan kell, ha erre adod a fejed akkor segitek szivesen de MASKEPPEN KELL A TIEDET MINT AMI A LEIRASBAN VAN!!!.
scoby: igen lehet de sok embernek van problemaja a progival...en sem hasznalom amiota 2900pro-m van.
-
AMD_ok
őstag
válasz
hakos1987 #10020 üzenetére
Nézd meg a konfigomat, a 400-as chieftec-em tök alapon elviszi, de tuning nuku. Ezért most veszek valszeg egy FSP Bluestorm II 500W-ot valszeg, kb 16-17 ezer az ára.
Menj át a tápos totyikba, ott javasolnak neked a hozzáértők tápot igazán. (én is onnan szedtem a "tudományomat"
)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest