- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
gere79
csendes tag
válasz
leviske #14620 üzenetére
Nem volt húzva semmi. A TR hr03 r600 az hűtő
adorjant : Sajnos nem tudtam visszavenni a mem órajelből mert, nincs 8 pines csatim hozzá. Az overdrieve a Catalystban meg csak azzal elérhető, ha minden igaz.
Bár most semmit nem tudok kibróbálni csak később, ha visszakerül, hozzám a kártya.
Esz a méreg mert decemberig van garija, én meg cseréltem rajt hűtőt az elviselhetetlen zaj miatt. Így, ha vissza is van téve a régi hűtő de megállapitják, hogy szét volt szedve buktam a 2 évvel ezelötti árát. Le sem merem írni mennyit. -
Speed®
titán
válasz
leviske #14462 üzenetére
Tesztek alapján a 3870es mostanában kezd elmenni a 9600GT mellett..
Nem nagy szó, tekintve melyik mikor\milyen áron jelent meg.
Az XT tuninggal beránt ~200Wot, nem hiába jelentek meg anno 12Von brutális tápok..egy B3mas Quaddal és OCzet XT CFel a 750 SR tápok is felnyögtek. Lehűteni pedig nem olyan egyszerű, kevés volt az alternatíva hosszú ideig (én is ezért adtam el anno a Prom lényegében), a ~15ks HR03-R600 nem éppen egy néphűtő..az Accelero S1 Rev.2. jó későn jött, ráadásul nem igazán volt megoldott a VRM hűtés ugye..
MA már semmiképpen nem jó választás, szerintem. Egy 20k körüli 8800GT szépen meghúzva, 4830 körüli teljesítménnyel esetleg..DX10.1 ide vagy oda..messze van még mire ez komoly hátrány lesz, 1-2 cím nem dönt kardba senkit ;p
Persze ha már kártyát vesz az ember, 4770 az igazi, hamar lesz 25 körül szvsz.. -
-
Dark KillerX
addikt
válasz
leviske #14462 üzenetére
Hát azért én megnézném hogy egy 2900XT,hol gyorsabb egy 9800Gt-nél.Az oké,hogy a 3870 erősebb lehet később a Dx10.1 miatt,pl Stormrise,de egy natív Dx10-es kari,mint a 2900XT nem hinném,hogy gyorsabb,hiszen ő sem tudja a Dx10.1-et.Amúgy kiváncsi lennék egy 2900XT,hogy szerepel a Stormrise-ban.
Ennek szerintem pedig azért a Dx10-ben sem lehet akkora előnye,hiszen a Dx10.1-es 3870 is csak
30%-kal gyorsabb a 9800Gt-nél.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
leviske #13239 üzenetére
Az, ok hogy drágábban akarják adni, több profit kell tiszta sor. De akkor minek csökkentették ennyire le az árát a 8800GTS 512-nek?
Nyilván drágább a 9800GTX, mert azért mégis csak valamennyire újra kellett tervezni, meg újításként adhatják drágábban (mint a DDR3-nál. olcsóbb a gyártása mégis sokkal drágább és nem is gyorsabb, ha azt nézem a DDR2 800 egálban van az 1333-as DDR3-al teljesítményben).
De 9800GTX nélkül is kihozhatták volna a 9800GX2-t, mert hogy a HD 3870 X2-t akarták lenyomni ugye az tiszta sor. A gond, hogy ezek után szépen kifuttatják a 8800GTS 512-ket aztán vehet a nép drágábban 2%-al gyorsabb karit. Aminek hatására a használt 8800GTS 512 ára sem fog olyan mértékben esni mint várható lett volna (ez mondjuk csak a leendő 8800GTS 512 vevőknek hátrány).mod:
mokus1: Mi is!
Hőfok eredményeket a népnek!
-
Đ@n!
tag
válasz
leviske #12514 üzenetére
Ez egy naon jó kérdés de sztem a 3dmark toplista az segít benne
-
Đ@n!
tag
válasz
leviske #12487 üzenetére
Sok midnenben egyetértek azzal ami az írásodban van! De sztem Nvidia vagy ati közti rivilizálás mindíg is lesz a tulajok körében! Ami jót tesz a VGA piacnak
És mivel nekem mind2 kariból volt (nV ATi) sok ezért nekem az a véleményem h tök min1 meiket veszed mindíg azt fogod isteníteni amilyen éppen benn van a gépedben
(ez 1 karinál nem volt igaz eddig GeForce6200
)
-
Picco
addikt
válasz
leviske #12473 üzenetére
mikor az igazi DX10-es játékok megjelennek, akkor a 96GT-vel az ég adta világon semmit nem fogsz érni, mert annyit sem fog menni, mint a HD2600XT.
na jo, most mar nem birom szo nelkul, konyorgom aruld mar el nekem ezt honnan a jo.....bol veszed?
en imadom a sajat 2900pro-mat, de neha mar az ATI fanatizmus kiakaszt, miert lenne az a 9600gt gyengebb?
minden jatekot NVIDIA-ra "optimalizalnak" es erre latom csomoszor az ilyen hozzaszolasokat, ez csak fanatizmus, ilyen nincs h az ati titokban dx10-ben 2szer erosebb egy hozza hasonlo kartyanal, ha lenne ilyen akkor atiek megmutatnak nekunk es nem a fantaziankra biznak, vagy ezt csak en gondolom igy?mustangos hasonlat tenyleg jo volt
no offense, csak kibukott belolem -
Đ@n!
tag
válasz
leviske #12473 üzenetére
"A 9600GT és HD2900PRO esete olyan, mint ha egy agyontuningolt Honda Civic-et (9600GT) és egy Mustangot (HD2900PRO) állítasz egymás mellé. A Honda szinte biztos, hogy leelőzi a sztrádán, de ha kicsit göröngyösebb útra kerülsz, akkor a Mustángal még mindíg tudsz vágtatni, a Hondával meg csak döcögni."
Ez nagyon tetszik
És én is ezt vettem észre a 3850>2900Pro váltásnál
-
Fr@ps
tag
válasz
leviske #12456 üzenetére
Egyszóval gyűjtsek még egy kicsi pénzt...
és persze akkor a X3870-eset vgyem meg...
de ha azt veszem meg akkor nem marad pénzem egy pár tuningramra....(nem biztos hogy nem marad de nem valszinü...)
és az hiányozni fog...jah és az szvsz az mit jelent?
(de az nVidia karik azért nemjók mert crossfire-ös lapom van... -
Fr@ps
tag
válasz
leviske #12445 üzenetére
Persze köszönöm, de üzletet nem tudnál véletlenül ahol még kapható ?
vagy azt hogy a bolti ára mennyi Pro-nak? mert engem az érdekelne..
köszönöm(egyébként nem a hsz-ek miatt irtam egymás után 3-at , csak nem tudtam hogy a (mod) funkcióval mit lehet csinálni!!!(de már tudom
)
-
Bundás22
őstag
válasz
leviske #12442 üzenetére
katt777 bah! ő már nagyon túlzásba viszi a hsz gyűjtögetést, már idegesítő ahogy elárasztja a topicot, érdekes ahogy fr@ps-ra rászóltatok kati hétszázhetvenhét-re simán rá lehetne szólni naponta 5-ször ilyesmi miatt
, gyertek át és szóljatok neki, mert rám már nem hallgat
-
laci666
senior tag
válasz
leviske #10755 üzenetére
Na itt van előttem brutál egy nagy kártya, bár most az 1900XT mellé raktam nem is sokkal nagyobb.Ma már nem rakom be levezettem 500Km nincs kedvem szöszölni vele
hulla vagyok.Majd holnap csinálok képeket a proról az XT mellett,hogy mennyi a difi a kettő kőzőtt.Őrül a szívem 29K megért szerintem.
Remél a winem nem fog meg hűlyűlni majd az XT kiveszem drivert lepucolom 8.1-eset felteszem remélem nem lsz gond nincs kedven telepítéssel tökölni. -
Silenzio
addikt
válasz
leviske #9142 üzenetére
Kösz a tippet!
Na hát az a helyzet hogy 750-nél mindenképp fagy az a fránya GPU... Nem tudom mi lehet a baja... Az alaplap "antituningsága" lehet hatással a VGA-ra? Vagy csak a VGA-tól függ hogy mennyire tuningos? A környezettől nem? Kipróbálom Vistán is, hátha valami buta driver-gebasz. Nem értem, hogy egy stabil kártyát az 5 Mhz-es emelés miért fektet két vállra nagyjából 50 másodperc alatt...
Érdekes: Vistán a driver telepítője teljesen más. És a telepítés kb. 5x annyi időt vesz igénybe... -
Silenzio
addikt
válasz
leviske #9099 üzenetére
Mindkettő melegszik mint a szemét az tuti. A 3870-es minden szempontból jobbnak tűnik (bár teljesítményben nem verhet egy XT órajeleken hajtott 2900-at), csak hát az árcédula... Bár Pécsett, kiskerben már VAN 63-ért! Sokan a PH!-n többet kérnek értük. A "VAN"-t úgy értem, akkor rakják árlistába ha van vagy volt már raktáron. 8800 GT-jük is volt. Már nincs. Nincs is a listán.
-
Silenzio
addikt
válasz
leviske #8809 üzenetére
Ugyan a fenti eszmefuttatásomon nem változtat, ha tényleg csak 4 kilóval drágább a 3870, és kapni is lehet: én azt venném. Az én esetem, a 45 ezerbe kerülő 2900 pro és a 60-65-be kerülő 3870 közül csak az előbbi győzhet. Nincs 60 ezrem egy kártyára. Csak a 8800 GT-re lenne, de az SINCS, vagy csak 70-ért. Annyit meg nekem sem ér.
A nagyjából egy árban lévő 3850 vs 2900 közül meg, attól tartok, még mindig egyértelmű, melyik a nyerő.
-
keIdor
titán
válasz
leviske #8809 üzenetére
Az R600 egy kényszermegoldás volt, és nincs is nagy piaca... nem várhatod tőlük, hogy azt részesítsék előnyben... egyébként a 2900XT is ugyanúgy megfog halni nagy felbontásnál... nem a sávszél kicsi, hanem ennyit bírnak a kártyák. Én tuti a hűvösebb, csendesebb kártyát venném 512bit inkább csak marketing.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
leviske #8783 üzenetére
Miért mi probléma lehetne,garancialevél legyen hozzá és minden megvan oldva!
Ha gond van vele cserélik vagy másik típust adnak az árában!
Én amiket eladtam mindig csak dicsérte a következő tulaja,a 2900XT aki megvette elötte GTS320-vot azt mondja sokkal jobb az XT mint a GTS.
Nagyon megvan vele elégedve és nem is hangos ő sokkal rosszabbra számított! -
Bagira01
veterán
-
Gaboman
nagyúr
válasz
leviske #8774 üzenetére
Volt itt a PH-n is 53E FT-ért.
Hogy már eladták e azt nem tudom de annyiért árulták!Bagira01:Ez is igaz és az is 50E Ft.
Ugyanazt tudja mint az XT-és valamivel kevesebbet is fogyaszt nála!
Hát vízzel lehet majd jól húzni őket,azzal menne a 900/2200-as simán,mivel léggel is lehetett csak turbina hangon! -
Gaboman
nagyúr
válasz
leviske #8772 üzenetére
55E alatt is kapható,én 1hete adtam el 55E Ft-ért.
És hőmérsékletre is jobb ahogy elnézem mint a 3870,alapon 52fokos volt az XT-m 77fok volt a Max!
Hallottál te már 2900XT-t?
Mert ha nem azért nem kell azt hinni róla hogy annyira hangos,nekem most 2600XT van az sem igazán halkabb nála terhelés alatt.
Nem annyira hangos az mint ahogy azt te elképzeled. -
keszegduda
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest