Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Táp az úgyis lesz cserélve. Hosszú távra befektetek egy nagyobb, izmosabb tápba, amin már a 12V -s ág nincs szétszedve.
A DDR3 -ról már lebeszéltek, azt mondják Wolfdale mellé nem az igazi, szóval marad a DDR2.
Kíváncsi lennék egy 2900 CF -re nagyon, csak kellene még egy AC hűtő.De valszeg megvárom vele a 4870 X2 -őt, és majd ahhoz mérten cserélek.
-
MPowerPH
félisten
Hát, lapból szerintem maradok a DFI -nél, és mindenképpen az X48 -nál a CF miatt. Az FX60 árából pont kijön egy jó lap. A procin filózok, hogy 2 mag, vagy 4 mag. Mert a Q9450 -et mondja mindenki, hogy nagyon jó. De max. 3,6GHz -t lehet kihozni belőle. Egy E8500 igaz 2 maggal kevesebb van benne, de egy jobb darab megy 4,5GHz -en. Azt a +2 magot én úgyis ritkán használom ki.
Azon gondolkozok, hogy veszek még egy 2900 -ast, és CF -be jók lesznek. Vagy 2db 4850/4870, majd elválik. Szerintem mindenképpen CF lesz, vagy a nyár végéig kijön a
4870 X2, akkor az lesz. -
MPowerPH
félisten
Bizony, igaz már nem sokáig, de még az van.
Ez volt a régi álmom egy FX60 -nal, és mire a 939 -es foglalat kiment az elitből, sikerült is összeszednem egyet.
A 4800+ -t nem húztam, nem is akartam. Szerintem 2800MHz -nél többet nem igen megy.
Az FX60 -at húztam, 3,192GHz -ig jutottam vele stabilan. De léghűtéssel már nehéz volt hűteni, asszem 1,475V -t kapott ezen a frekin. Még ezzel se tudtam kihajtani a 2900 -ast, a 3870 X2 meg nem is erőlködött a proci miatt.
De majd az E8500... -
MPowerPH
félisten
Na, ez ráadásul alapból OC -s verzio, szóval 810 -en ketyeg. A gyári hűtés Loadban bőven 3000RPM fölött szokott pörögni. Fülhallgató nélkül nem is lehetett kibírni.
Nekem amúgy meggyőződésem, hogy ez gyorsabb kártya, mint a 3870, főleg ha az ember még húz egy kicsit rajta. Crysis -on kívül mindenhez elég, még azzal a gyenge procival is, ami nekem van.A VRM -et úgy oldottam meg, hogy azt az oldalát, ami kicsit érintkezik az AC hátsó bordarészével, bekenytem hővezető pasztával. Így sokkal jobban átadja a hőt, ha sima OC -s órajeleken futtatom, a 70C -t se lépi át loadban.
-
MPowerPH
félisten
Én is azzal próbálkoztam, és sikerült is. Csak elég volt ráerőltetnem a 3 pinre.
De érdekes dolog, most minden normális, tehát nem a VGA -ról kapja a tápot a venti, és mégis az ATT teszt alatt elmegy a kép. Próbáltam Crysis -t, 3 órán keresztül terheltem, és semmi gondja nem volt. Rfactorral is nyomtam egy futamot, ott se ment el a kép. Mitől lehet, hogy az ATT -vel ilyet csinál? -
MPowerPH
félisten
Mondjuk, 50k -ért veszel 2db -t. Ha rádobsz még 10k -t, vagy egy 3870 X2 -őd, szóval így is lehet gondolkozni.
Amúgy ez a fűtés dolog nem hülyeség.
Nekem anno az XTX is jól befűtötte mindig a szobámat, ez a 1db 2900XT meg tényleg egy kájha.
2db -vel télen fűtés nélkül is simán meglenne a kellemes 23 fok a szobában a 2900XT CF -től.
-
-
Picco
addikt
az is igaz.
de ha azt nezed h regebben is csokkentek az arak es meg teljesitmenyt sem kaptal erte
mikor volt olyan utoljara h 30k-ertkaptal egy olyan karit amivel nagy felbontasban (esszeru hatarokon belul) maxon tudtal jatszani?
en ennek csak orulok...meg ha csokken is a 2900-em ara...ugy is belekalkulaltam amikor megvettem.
azon gondolkozom h kb 1 evig se procit se semmit nem cserelek, majd ha lesz ertelme, inkabb felpolirozom a mostanit es akkor meglesz a 3200 mhz
a piaci erteke ugyis lof*sz...addigis ha gepre akarok kolteni osszetakolok egy kozepes vizhutest ami sokaig ki fog szolgalni -
Picco
addikt
te zűd hippi
olvassatok el ezt a tesztet szvsz, ha nem 1024be jatszotok akkor tuti kihajtja egy 3000mhz proci de lehet h meg kevesebb is eleg neki..mondjuk ez nem 9600gt..mindenesetre erdekes az eredmeny.
-
Joci??
senior tag
-
Joci??
senior tag
szerinted nekem mekkor lépés? emléxel 7300GT is volt utána 2600XT azt követően 8600GT majd ez... mind kicsi nyákos
a 7900 legalább már tisztességes kinézettel rendelkezet de hát ez? viszi a pálmát!!!
segits!
ez milyen memo 1.1 vagy 1.0?
tipus: tipus: Samsung
K4J52324QE-BC12
RA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest