- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz
pempellini #10336 üzenetére
Működik, de nem használom, mert max 700/850-ig lehet vele húzni, és nekem bírja a 800/1000-et is...
-
m4rc!
őstag
válasz
pempellini #10334 üzenetére
Igen, előjön, én most is 8 pines csatival használom
-
m4rc!
őstag
Akit esetleg érdekel egy bika táp 2900-es szériához: [link]
-
m4rc!
őstag
válasz
banderasz77 #9921 üzenetére
abit p35-ben, picit régebbi bios-al ment 520at is
-
m4rc!
őstag
válasz
banderasz77 #9916 üzenetére
Igen... az azért picit durva lenne nem gondolod??? Akkor szted 4gigás C2D-vel is CPU-limitem volt?? És itt ráadásul 840-en megy a GPU..
Itt vmi másról van szó..horvathkrisz: Te meg mennyé vissza, visszamennyé
-
m4rc!
őstag
válasz
banderasz77 #9913 üzenetére
Én az sm2, sm3 pontokra gondoltam, az összpontszám nem lényeges, mert abba már bennevan a proci...szóval azoknak azonos frekin meg kéne egyezni...
-
m4rc!
őstag
válasz
banderasz77 #9908 üzenetére
Nemértem...
Most futtattam egy mákot 800/1000-en egy Quaddal a kari segge alatt:
SM2: 4600
SM3:5100
3gigán a Q:4600
össz:12100Neked az tuti 256bites pro?? Eléggé lehetetlen, hogy 200 pont különbség legyen...
-
m4rc!
őstag
válasz
banderasz77 #9905 üzenetére
Ez milyen órajeleken? Mert nekem 840/1000 csinált ennyit, de ahhoz már vmod kellett...
-
m4rc!
őstag
Futtam most gyorsan egy markot e Te órajeleiden és valóban gyengébb... kérdés, hogy ez játékokban mennyit jelent, sztem leginkább semmit, pár FPS
Látom elég szépen megy a quad-od..meg kérdezhetem, hogy mi az FPO száma? Én ma szereztem egy Q-t de sajna B3-mas és nemigen akar muzsikálni -
m4rc!
őstag
válasz
Skiller #9789 üzenetére
Semmivel sem gyengébb az 512-es változanál, a sávszélessége 51,2BG/s. Itt van pár erdeményem, bár itt eléggé meg van húzva minden
A mindennapokban 800/1000-en használom, ez bőven elég minden gaméhozmod.:Elydan: Hozsabb jóval mint az 1950pro, ugyanolyan hosszú, mint az XT. GT-t nemigazán éri meg venni, eléggé le van már butítva, nézd meg egyik ph! testbe benne van!
-
m4rc!
őstag
Manapság minden rohadt gémet nVidiára optimalizálnak, pénz beszél kutya ugat. Sztem a Sourece-motoros játékokon kívül nincs is más ATi...
Nekem elég jól megy a Witcher, egyenlőre alapon nyomom és nem szaggat, illetva most talán a mocsárban egy picit darabos, uh oda már fog kelleni a tuning.Tápos téma: lehet az én tápom is gyenge, ugyanis, ha nem húztam a procit akkor fejebb tudtam menni a VGA GPU órajelével, míg, ha a procit is meghúztam már restartolt a rendszer. Úgyhogy jövőhónapban és is veszek egy Corsair vx550-et.
-
m4rc!
őstag
Először is Buék Mindenkinek!
Szerintem megérné megvenned a 256bites pro-t, ugyanis meg lehet húzni XT szintre, olyat még nem hallottam/tunk itt a topicban, meg máshol sem, hogy nem mene a pro az XT órajelein.
A tápod is elég lenne hozzá.
Hát a 3870-hez képest kb. ugyanaz helyenként picit rosszabb, sztem akkora felbontásban amit írtál teljesen jó alternatíva ez a kari, ha a pénz nem annnyira számít akkor 70.
Hangja sztem elég zúzós tud lenni: 2D-ben még nem vészes, főleg,ha az ember leveszi a 2D-s feszültségét a karinak, akkor a hangja majdnem nulla és olyan 40°C-os. 3D-ben már keményen tud pörögni, de az meg sztem azért nem számít, mert a gamék hangja úgyis elnyomja (nálam is itt tübörö az 5.1).
Szóval a 70-es leginkább melegedés, fogyazstás szempontjából jó választás, ha az ár nem számít, a 256 bites pro meg ár/teljesítmény bajnok.mod.: WildDaemon: nem jó a link
mod2.: rolko: itt a legújabb, használd ezt!
mod3.: na látom már megrendelted...
mind1, azért leírtam
, ez a másnaposság számlájára írható...
-
m4rc!
őstag
válasz
Adamka3kerék #9635 üzenetére
Azon az van, de sztem felesleges emiatt új tápot venni. Max akkor, ha mindenképpen Catalyst-ból akarod húzni, ami ráadásul nem is enged túl nagy tuningot.
Sztem jobb egy ATiTool, vagy Riva Tuner -
m4rc!
őstag
Na befejeztem a kártya kínzását
Végülis 840-en volt stabil a kari 1,25V-ról, viszont iszonyatosan melegedett, ha nem nyitottam rá az ablakot 90°C fölé is simán ment, uh a mindennapokban így használhatatlan.Ezek a vmoddolt BIOS-ok sztem 2D-ben igazán jók, mert teljesen elnémul a kari
Az a kis többlet MHz meg amihez jutni lehet nem éri meg ekkora melegedés mellett, sztem mindennapi használatban maradok az alapfeszes tuning mellett, csak 2D-ben kap kevesebb feszt.
-
m4rc!
őstag
Máar egyenlőre befejzetem, majd holnap egy nyitottablakos-tuningot nézek 4 gigás procival. Úgynézki a kari vége 1,25V-ról 850-en van...ez 3,6gigára húzott procival 05-ben kőkemény 200pontot ér..
Egyre inkább az a gyanúm, hogy ezek a 256bites prok nem egy tuning bajnokok, azt ki lehet belőlük tekerni amit egy XT visz alapon, de semmi többet...
-
m4rc!
őstag
válasz
banderasz77 #9618 üzenetére
Müxik a dolog! Feltettem egy olyat ami 2D-ben csak 0,85V-ot ad a karinak, emiatt néma csendben van
3D-ben viszont 1,25V-ot kap, így stabilnak tűnik 840-en is, de sajna vmiért kevesebb pontot ad 3DMark, mint 800-ra húzva...szóval nemigen bírja a kari..
-
m4rc!
őstag
Találtam 256bites PRO-hoz vmoddolt BIOS-okat!!!!
Lehet válogatni, most azonnal ki is próbálok eggyet -
m4rc!
őstag
válasz
Overlocker #9613 üzenetére
11500 körül: sm2: ~4700, sm3: ~5100, proc meg asszem olyan 3200
-
m4rc!
őstag
válasz
Overlocker #9609 üzenetére
800/1000-re húzott karival 21501 ponty
Az érdekes, hogy 05-ben nagyon jó ez a 256 bites pro..(ahogy a toplistát nézem ez így annyit csinál, mint egy 860-ra húzott XT), viszont 06-ban meg vhogy nem akar menni...mod.: Soak: Grat, szép eredmény!
-
m4rc!
őstag
válasz
Overlocker #9592 üzenetére
Ja, pl. nekem is ilyenem van
, ott a configomba láthatod is, hogy 6750 mellett van ez a kari.
peron: ott akkor sincs rendjén vmi...overdive ablak alja miért nem látszik pont? csak ottvan az a cf..
-
m4rc!
őstag
válasz
Overlocker #9582 üzenetére
PRO-ból min. 512MB-os van, csak a GT-t szerelik 256-al, arról meg nemtudok, hogy van-e vkinek..
Ati007: hol látod, hogy CF?
-
m4rc!
őstag
Ezt nem hiszem el...
Kevésbé van meghúzva a karid, mint az enyém és egy csomóval több pontot kapsz (sm2/3-ban)..XT BIOS-t nyomtad rá föl?
Ja igen! Miért nem látszik a 3DMark-ban a System alatt semmi??? Se CPU, se GPU, se semmi???? Itt vmi gyanús
XuChi: nézd meg az sm2/3 pontot, 8800GT-k csinálnak ennyit...
-
m4rc!
őstag
Várjuk a képeket, ez nagyon jó pont!
Milyen órajelek mellett?
Nem is értem, több mint 1k-val több az SM2/3 pontod, mint nekem 800/1000-es tuninggal..szerk.: a vegyes CF (CrossFire X) csak AMD 790FX-es lapokban fog menni
256bites PRO BIOS-t egyenlőre egyik editor sem ismeri
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
Na akkor úgy néz ki a dolog, hogy egyenlőre 256bites PRO-hoz még nincs semmi! Egy BIOS-editor sem működik vele, illetve ATiTool-ban sem működik a feszültség-szabályzás.
Feszemelés nélküli tuning-progik működnek.Másik: valószínű, hogy 2 fajta 256bites PRO van: az egyik 1,15V-ot kap 3D-ben a másik csak 1,02-t
-
m4rc!
őstag
Na meg találtam egy ilyet!
Lehet próbálkozni akinek van kedve -
m4rc!
őstag
válasz
banderasz77 #9456 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy miért kapok egy ezressel kevesebb pontot 06-ban erősebb procival...
Egész pontosan 800/2000-re húzva a karit 11500 körül kapok: sm2 olyan 4700, SM3 meg olyan 5000, CPU 3200körül
-
-
m4rc!
őstag
válasz
Silenzio #9429 üzenetére
Érdekes, nálam bőven nem ilyen vészes a helyzet: húzva (810/2100) zárt házban is csak max 75°C a GPU, többi meg ez alatt. Alapon meg 45-50 körül.
Engem egyedül a venti hangja zavar picit 3D-ben..de az meg úgyis mind1mod.: Tody56: és akkor ebből most mi a konklúzió? Most jobb, ha ott az plusz 2 pin vagy nem
mod2.: találtam egy ilyet
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz #9418 üzenetére
Na rég láttalak itt a ph!-n
Közben amúgyis elvetettem ezt az 5letet, inkább várok még egy picit vmi rendes BIOS Editorra, vagy egy újabb ATiToolra.spiercell: jah nekem is ez a bajom az S1-el
-
m4rc!
őstag
Szerintetek abból nagy gáz lenne, ha a 256bites Promra felnyomnám az XT BIOSát?
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
válasz
Armando_19 #9363 üzenetére
Oroszok megcsinálták
Meg még vki itt a fórumba mondta, hogy neki úgy van.
Gondolom csak új lyukakat kell fúrni az S1 felfogatóira... -
m4rc!
őstag
válasz
lordring #9361 üzenetére
Nincs sok választás: Thermaright HR-03/R600 kb. 13k, vagy AC Accelero S1 pici barkáccsal.
Fel: Jó alapos munkát végeztél, köszi
Tényleg jó hűtő ez a HR03, amúgy ebből is látszik milyen forrófejű ez a Radeon. Egyedül a VRM-ek melegszek jobban, mint gyárival, de az meg úgyse annyira érdekes..
-
m4rc!
őstag
válasz
banderasz77 #9348 üzenetére
Akkor nem pont ugyanaz a kari, hanem egy ugyanolyan, ugye? Mert nem mind1
Énmeg már itt elkezdtem elméletek szőni, hogy lehet jobb tuninghoz 8pines erős táp kell, de ez badarság, ha a fenti állítás igaz.Adamka3kerék: tuningra egyenlőre nincs igazán jó progi, de a RivaTuner elmegy meg ATITool is eldöcög vele
-
m4rc!
őstag
válasz
X Factor #9341 üzenetére
Igen, vhogy a gyári hűtőt kéne moddolni
Vagy arra gondoltam még, hogy hagyom a fenébe, végülis, ha végre kijön vmi normális progi amivel lehet állítani a feszeket meg órajeleket megoldódik a dolog. 2D-ben jól visszavenném a karit meg a ventijét is, 3D-meg hadd zúzza, 5.1 úgyis hangosabb -
m4rc!
őstag
DE! 20 év helyett csak 10-et fog menni!
Ne aggódj emiatt bírják a gyűrődést rendesen, megfelelő hőmérsékleten tartod nem lesz semmi baja, a legtöbb még alapfeszen is elég jól tuningolható, de ez már télleg nem ez a topic, küldj privit bátran Nekem vagy itt másnak, sztem mindenki szívesen segít!X Factor: megelőztél
-
m4rc!
őstag
válasz
Gaboman #9309 üzenetére
Okés, én se 3DMark-al gémelek, csak azért mégis furcsállom a dolgot..mind1
Ha majd jön a kövi ATITool vagy RaBiT, akkor már lehet végre szoftveresen is állítgatni a feszeketAdamka3kerék: 3870-hez képest milyen szerinted ez a 256bites pro? Ha szabad kérdezni miért cseréltél?
-
m4rc!
őstag
válasz
Armando_19 #9306 üzenetére
Ha felrakod nem kell peccselni pl. a Crysis-t, de Overdrive nincs benne...
Amúgy az elég gány, hogy egy 3850 is simán dob 11k-t 06-ban...nemértem miért ilyen gyenge a 06 szereplése ennek a karinak. Haver 8800GTS-e (G80) 05-be kevesebbet csinál 06-ban viszont vagy 2k-val többet, mint az én prom..
-
m4rc!
őstag
Csak 2900XT-hez találtam vmod-ot
Úgynézki meg kell várni amíg az ATITool-t rendesen megcsinálja W1zzard, abban majd lesz Voltage Control is (egyenlőre 7.12 driverral nem müxik). -
m4rc!
őstag
RivaTuner nektek rendesen felismeri a Drivert?
-
m4rc!
őstag
válasz
banderasz77 #9277 üzenetére
Majd holnap kap a pofájára még a kari, nyomok egy nyitott-ablakos tuningot, ugy a prockó teker majd 4 gigán, kíváncsi vagyok úgy mennyit dob a 06.
szerk.: ja igen: 05-ben az előbbi beállításokkal 20502 ponty, elsz még ez is több
Most feldobok pár gémet, megnézem azok, hogy mennek, végülis az a lényeg
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
válasz
X Factor #9272 üzenetére
Nekem müxik az ATITool is szépen, be sikerült állítani 2D-re meg 3D-re is
Hőfokot meg benézhettem vagy nemtom...mert most így húzva max. 75 fok
A kari most 793/1017-en megy ez 05-ben egy plusz ezres volt (proci alapon), mennyit mennek ezek ált.?
Most hozzáhúzom a prockót meglássuk mi sül ki! -
m4rc!
őstag
Na megvan a 256bites 2900pro.
Futtatam rajta 3DMarkot és így alapon elég harmatos szegényke:
05: 16520
06: 8909: SM2.0: 3713, SM3:4048 és CPU: 2437Emellett a hűtő sztem eléggé hangos főleg, ha elkezdi maxon tekerni..még így 2D-ben is jól hallható.
Hőfokok: alap: 49, terhelve olyan 80 körülTuningnak most fogok neki, majd írok, hogy mi lett, ATT meg Ati Tool jól kezeli a karit?
-
m4rc!
őstag
Na most hívtak a boltból, megyek is a kariért
Estefele meg is rángatom a bajszát -
m4rc!
őstag
A prora milyen hűtéseket lehet feltenni? VF700 felmegy, egyáltalán elbírja az? vagy ne álmodozzak
-
m4rc!
őstag
Hát köszi a válaszokat..hamarosan úgyis kiderül, mert nem bírtam magammal
Lecsúsztam a 3850-esekről ezt pedig megláttam 40k-ért, nem tudtam kihagyni..meglátjuk hogy fog muzsikálni -
m4rc!
őstag
Akkor jól értelmezem az eddigiek alapján, hogy, ha sikerül ezt a 256 bites pro-t XT órajelekre húzni akkor ott veri azt?
Egy 400W-os Enermax vajon elég lenne neki? -
m4rc!
őstag
Én is hasonló dilemmában vagyok mint DrDody kolléga..
Ennek a verziónak ugya csak egy 6pines aljzata van?
Vmi kézzeloghatót is tudnátok mutatni, hogy tényleg annyira jó? FPS, 3DMark? -
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
Ezek a kérdések amiket fel fogok tenni lehet más elhangzottak, azért majd nem kell leszedni a fejem:
1.: Most akkor a 2950pro/GT-nek csak 256bites memó vezérlése lesz?
2.: A 2900pro/GT mind2 512 bites memó vezérlésű?
3.: Várhatólag mikor érkezik a 2950-es széria?
Válaszokat előre is köszönöm! -
m4rc!
őstag
Bocs, semmi már belinkelték
[Szerkesztve] -
m4rc!
őstag
Hath en remelem szeptember kozepere kicsit lejjebb mennek az arak mert akkor szeretnek en is beruhazni egy ilyen jo kis 2900XT-be
,vagy az meg jobb lenne, ha kijonne valami kicsit visszabutitottab valtozat (csak MHz-ben
)
-
m4rc!
őstag
Hejho!
Mi ez a 2900XL ami a topic cimebe is benne van? Ez egy uj valtozata az XT-nek gondolom, de miben kulonbozik tud vki vmit rola?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Diablo IV
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest