- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
Joci?? #11922 üzenetére
De van, de sztem nem sok értelme van. Amúgy is elégég melegedik ez a kari és sztem nem sok plusz órajelet nyersz vele. Bár én teszteltem ki eléggé alaposan, de én anno úgy láttam hogy nem nagyon lett jobban tuningolható a 29Prom magasabb feszeken.
Szvsz 1.15nél ne nagyon adj neki többet.Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
válasz
HolyFire #11910 üzenetére
1részt a 3dmark CPU-tesztje sztem egy ipari-hulladékok legrosszabb vicc-tesztje. Másrészt meg millió dolog befolyásolhatta, pl egy driver, pl valami épp futott a háttérben, pl az oprendszer registryje kicsit elszemetesedett. De sztem ilyesmi miatt ne aggódj, az nem valószínű hogy a procid lassult volna azonos órajelen....
-
SystemRoot
őstag
Ez valaszóníűleg titeket is érdekelhet, aki moddolt biost használ az olvassa el, a tapasztalataim vannak benne, Picco kollega cikke ihlette, szal arra reagálok benne.
[link]Egyébként továbbra sem tud senki működő megoldást arra hogy hogyan tudom átírni a karim eredeti biosát?
-
SystemRoot
őstag
válasz
HolyFire #11055 üzenetére
valami nem stimmel ott olyan minimum 12K+-t kéne kapnod.
Ha szépen kérem, valaki elküld nekem egy gyári Sapphire 29Pro 256bites bios-t a mailemre?
Flashelgettem össze vissza és elfelejtettem menteni az eredetit. Techpowerupon meg van egy csomó 29Pro bios, nemtom meik lenne azok közül a jó -
SystemRoot
őstag
Az az értelme hogy nagyobb feszt képesek normális körülmények között tartani. De megsúgom neked hogy ez csak a 100k+ os vízhűtési rendszerekre igaz. A legtöbbjuk kb olyan vagy éppencsak jobb mint egy jobbfajta léghűtés. És ugye a nagyon brutál vízhűtéseknél/kompresszor egyebeknél sem az van hogy azzal uazon feszen többet megy a proci/gpu. Hanem hogy így ráraknak másfélszerannyi feszt és azért megy jobban
-
SystemRoot
őstag
válasz
SystemRoot #11024 üzenetére
"ATI Bios Editor" v2.7 is egy hulladéknak tűnik, nem tudom vele olvasni a letöltött biosokat. Legalábbis normálisan nem.
Valaki ötlet? -
SystemRoot
őstag
nah, ez megoldódott, köszi a segítséget.
Már csak abban kéne valakitől segítség hogy mi a bánatért nem műxik nálam a Rabit. (radeon bios tuner) Gondoltam a tuning eredményemet befelshelem a biosba. Csakhogy ez a Rabit már megint nem műxik (régen is állandóan gondjaim voltak vele) 2.0a verziószámú.
Esetleg van valami másik (működő) ilyesmi progi? Vagy netán ez is műxene csak én csinálok valamit rosszul? -
SystemRoot
őstag
felraktam ATI Tool 0.27 beta4-et, és nem eneged tuningolni. Jól látja a karit (29Pro-256bit), a 2D órajeleket írja ki, ha bármi más órajelet be akarnék állítani nem engedi, visszadobja a 2D órajeleket. Nézem a settingst, azt írja hogy elméletileg kényszeríti ilyenkor a progi a 3D órajelet... de nem. Gondolom Riva Tuner biztos műxik, hát nem. Minden jónak tűnik. Engedi belőni a magasabb órajelet, de valójában nem változtatja azt meg. Sem a 3DMark pont nem változik sem az ATI Tool ban kijelzett valós órajel(amit egyébként jól jelez ki). Letöltöttem az AMD softverét. valami gpuclock a neve. Ez működik. Ezzel tudok egyedül tuningolni, ATI tool is mutatja hogy megváltozott az órajel. Viszont ezzel is 2Dben tuningolok ami nagyon dühítő, mert sztem itt alacsonyabb a fesz és nem látom így az igazi képességeit a karinak. Amúgy már rég flesseltem volna rá egy másik biost, csak látatlanban nem merek így hogy nemtom mi is a maximum határa az órajeleknek.
Pls Help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tesla topik
- VoIP telefonálás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Sapphire R7 250 1GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest