- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
válasz
Speed® #14555 üzenetére
Nálam nagyon diszkrét a VRM-ek hőmérséklete. Valószínűleg a PRO-ra más VRM-ek kerülhettek, mert nekem a maghőmérsékletet jó ha eléri (2x80-al is OK volt a VRM, csak a mag melegedett túl).
Egyébként tudom hogy nem racionális döntés egy ilyen karira még 5K-t költeni, de nekem egyelőre elég, és nem volt kedvem belefolyni egy hosszas üzletelésbe.
-
leviske
veterán
válasz
Speed® #14460 üzenetére
"tehát igazad van, 9600GT körül jár"
Tesztek alapján nekem úgy tűnik, hogy azért ez erősen játékfüggő. AC-ben a HD3870 inkább a 9800GT felett teljesít kicsivel, Stormrise-ban pedig ~30%-ot ad a 9800GT-nek DX10 alatt.A fogyasztását sem ismerem személyesen, nem hallottam róla sok rosszat, de a hűtésén szerintem könnyen lehet javítani. A HD3870/50-nél nem hiszem, hogy jobb választás volna, de a 9600GT/9800GT-nél egyértelműen jobb, ha valaki az elkövetkező játékokat is figyelembeveszi és nem csak a fogyasztás érdekli.
-
Anderas
csendes tag
válasz
Speed® #14199 üzenetére
Úgy látszik nem elég neki..... csak papíron lightes alkalmazásokra.. úgy nincs is vele semmi baj.
Egy teszt ezzel kapcsolatban.
Van benne egy ilyen gyanús rész:
"A tesztelést ezúttal is néhány megjegyzéssel kell kezdenünk, ugyanis nem várt problémákba futottunk. Az első komolyabb gond a tesztelés során akkor következett be, amikor a tápegység nem bírta a terhelést, és a GeForce 8800 Ultra SLI konfiguráció alatt lekapcsolt. Ez történt először az 550 wattos Cooler Master táppal, majd később a 600 wattossal is, és a kicsit jobb belsejű 520 wattos Corsair tápegység sem volt teljesen stabil, egyszer-kétszer újraindult a gép. Ekkor lett elegünk, és szereztünk be egy nem kevesebb mint 1000 wattos Enermax Galaxyt, amellyel végül sikerült a teszteket lefuttatni a 8800 Ultra SLI és ami még durvább, a HD 2900 XT CrossFire konfiguráción is. A 600 watt alatti tápegységek valószínűleg a 12 voltos ág terhelését nem bírták, és a belső védelem ezért kapcsolta le a gépet."Papír szerint a konfig nem fogyaszthat 400W felett, de, ha nem bírja az egyik ág akkor restart.
-
DZs
senior tag
válasz
Speed® #14092 üzenetére
Igazad van, a Riva tudja. Nekem 256 bites változat van. Alap órajelek és önműködő venti mellett 84 fokra szökik fel a hőmérséklete játék közben.
Tanácstalan vagyok, érdemes-e egy hűtőre beruházni, mert, ha ez a példány nem húzható, akkor marad így, viszont előtte a húzáshoz hűtés kell. -
AMD_ok
őstag
válasz
Speed® #12389 üzenetére
Helló Gyerekek! Egy picit régen jártam itt, de mire jövök vissza? Nem semmi ez az eszmefuttatás a kari hangjáról. Előre lehetett tudni a GPU paramétereiből, hogy melegedős fajta kari, ugyhogy gyárilag kemény hűtő megy rá. Nem értem, hogy kedves fórumtársunknak mi az igazi baja, mert EZ A KÁRTYA ILYEN, ÉS KÉSZ! Akinek nem tetszik ,adjon túl rajta, vagy meg se vegye. Nekem is ez van (az 512 bites fajta, az elejéből), nem halk, ez tény, de megbékéltem a dologgal, ha meg zavarni fog, veszek rá egy S1-et, esetleg passzolom.
Sztem nem érdemes több szót fecsérelni a dologra.
-
priti
addikt
válasz
Speed® #12365 üzenetére
Mi derogál? Jó, akkor te vegyél hozzá S1-et meg ventit összesen majd annyiért, amennyiért vehettél volna egy xtr 8800-as hűtőt, aztán örülj, hogy van egy dreha szarod rá.
Örülök, hogy elégedett vagy. A zajszint meg elfogadható, ha amúgyis egy gyári CPU hűtőd van meg valami kodegány tápod, persze, akkor tökmindegy milyen hangos a video, mert egyébként is hallod a szomszéd szobából hogy megy e a gép, de ha így van és ebből a szempontból igénytelen vagy, akkor minek szólsz le? Akkor mondd azt, hogy neked tök mindegy, mert te is benyomod a fülest, mint a kolléga aztán szasz.
Igazi Ati fan vagy ecsém, minél hangosabb annál jobb, jó sokat fogyasszon, az a jó, legyen jó meleg, az a jó, neked tök mindegy csak Ati legyen és te elégedett vagy. Mitől vagy elégedett? Kalap sz@rt kaptunk 1 héten belül, a 9. héten jött meg a driver, már azt hittem szülni fogok, annyit késett. Mitől vagy elégedett?
Én azért vettem meg, mert jó vételnek tűnt Októberben, magasról lesajnálom, hogy ati vagy nvidia. Ha hozzáadom a hűtőt olcsóbb? Nem. Mitől vagy elégedett? Azt mondd mi van még rá az S1-en kívül, teszek rá hogy hivatalosan jó e rá, vagy nem hivatalosan, de 5k-ból jöjjön ki, mert az S1 nem jó hozzá, mivel nem hűti le passzívban, meg eleve passzív hűtés videóra igazán elmés tavasszal. Idáig minden nvidia kártyára tudtam venni 5k-ért hűtőt, ami egyben volt, csak erre a szarra nincs semmi. Ez nem sírás, hanem úgy tűnik tény, mert nem nagyon jönnek az alternatívák.
Azért az ezresért amit megspórolhatnék talán a drehával meg nem fogok rátenni egy 12 centis ventit légcsatorna nélkül az S1-re mert csak elcseszem vele az egész légcserélést a házban, aztán az alaplap hídja izzad le, ha összevissza örvénylik benn a meleg levegő kintről meg alig jut be valami. Ott vagyok hogy benyelem és megveszem a 8800-ast de akkor sohatöbbé nem veszek Ati-t mégegyszer, mert ez nem termék, ez egy kudarc. Nincs hozzá semmi, se szoftver se hárdver, csak későn és drágán. Mitől vagy olyan nagyon elégedett? Lehet húzni, naés? Az GF-eket is lehet húzni. áááhh, boldog ember vagy te, azért vagy elégedett, mert már eladtad. -
Đ@n!
tag
-
hakos1987
őstag
válasz
Speed® #11755 üzenetére
500W-os antec házhoz járó EarthWatts, ami min 80%-os, és Seasonic fejlesztésű... sztem nem ezzel lehet a gond. Amúgy ment 850-et is csak mindig beugrottak fekete csíkok... vagy az inkább a memóriától lehet? ha a memót is feljebb vittem 1900-nál, akkor is fekete csíkok...
-
Silenzio
addikt
válasz
Speed® #11530 üzenetére
Igaz: el kellett volna olvasnom mindent
. Viszont nem hinném, hogy létezik olyan X2-es támogatású alaplap, amin csak 4x PCI-E sín van.
AtiTool eleve egy rakás húgy, -ehhez a kártyához- csak bekavar. Új Win meg kell a biztonság kedvéért, ha már új hardver, adja meg az ember a módját.
-
vbbb
őstag
-
Dambudzo
csendes tag
válasz
Speed® #11287 üzenetére
igaza van banderasznak. van xbox360am és volt kb 2 hétig egy ps3 "tesztelésre" egy TV-n volt hajtva mindekttő a ps3 hdmi-ben a x360 komponensen mert a tv-n(r32-es samsung) nincs 2 hdmi. pont a DMC4 ami ugye mindkét gépre megjelent és az ati csippes x360-nak erősebbek voltak a színei úgy, hogy a ps3 hdmi-n volt!
bocs az offért ismét. flém ne legyen. nem vagyok fan, ez csak az észrevételem! -
banderasz77
addikt
válasz
Speed® #11294 üzenetére
Ha figyelmesen olvasnál akkor láttad volna, hogy 3DMARK06 és most már 13197 pötty. 700/1750/1050-es beállításokkal. A hűtő nagy fekete borda+vrm borda nagy fehér ventivel a közepén. Igaz a fordulat fixen megy, de idle 44fok load 74 fok ezekkel az órajelekkel. Bár a hűtő csavarjain finoman húztam még egy kicsit. Ki tudja jelentett-e valamit.
-
Bagira01
veterán
válasz
Speed® #11291 üzenetére
Berobbant aztán hónapokig nem volt sehol csak ilyen 70k-ért meg elmebeteg árakon
(nekem is emiatt nem volt jó ideig vga-m mert a jó kis karikat adogattam el hogy majd jön a nagy 8800GT) Aztán meguntam és vettem ezt. Bőven elég mindenre és most hogy ez van nem is lenne szívem 30k-nál többet adni egy vga-ra
-
-
meci23
csendes tag
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Speed® #10952 üzenetére
Nálam nem vált fel: screenshot.
mokus1: elképzelhető hogy eladom majd az enyémet, ha érdekel akkor majd keress meg priviben
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Speed® #10950 üzenetére
Az ATiTool a kivétel ami erősíti a szabályt, de szól is indításkor hogy átkapcsolt 3D módba. Ejnye nem figyelsz
Telepítés utáni első indításkor, hajlamos lenyomni az ember automatice. Megnéztem most a rthdribl-t, és közben figyeltem Rivával az órajeleket: maradt 2D-ben.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Speed® #10871 üzenetére
Annyira így nem megy a tuning, de nekem perpill többet számít hogy nem sül meg a kártya
Így is elég szépet hozott, asszem' nem rossz egy alulfeszelt karitól
A ventiprofilt is megoldottam syn7h37ic írása alapján
Így a hosszú ideig használt ATi Tool-tól könnyes búcsút vettem. A 9600 XTG-m után annyira megszerettem, hogy még a 6600GT-m, a 7600GT-m és a 8600GT-m is azzal tuningoltam. Lehet azért nem ment annyira
-
HaniGabi
csendes tag
LEtöltöttem, és feltelepítettem ezt:
7.11 37.8MB Nov. 21, 2007
Display Driver
ATI WDM Integrated Driver
Catalyst Control Center
(English Language Only)
For the 32 bit version of Windows Vista.A helyzet ugyanaz. A program nem érzékel érvényes videojelet, ellenőrizzem a kábeleket.
-
Gaboman
nagyúr
Én is erre tippeltem mert kb nekem is ennyit csinált a 4200+-os procimmal.
Crysis 7pálya 1024x768 Very High több gafikai beállításnál van egy olyan rész ahol hírtelen 18FPS,azt hittem hanyatt vágom magam.
Amugy átlagban 30-40 között megy.
Ennyire gépigényes egy gamet ritkán látni. -
Ferdzsoo
addikt
"Sajnos nem lesz 8800GT/3870XT dömping idehaza karácsony körül sem" - igen sajnos nemlesz én is így látom, én viszont már 1 hónapja akarok karit venni, most már nem húzom tovább...
Viszont nézz meg egy tesztet UE3-alatt a GTX-et is rendesen megveri a 2900XT, én is csodálkoztam.
-
SzlobiG
félisten
Áhh én már nemhiszek ebbe a jövőbeli gyorsulásos dumába sokáig én is aztgondoltam, de ittvannak a gémek a DX10-esek és velük a tények is, hogy többszempontból jobb az NV.
Azért 100W az nem kevés+jobb teljesítmény.
A 100+ks GTXesek meg igaz drágán megvették, de ki is szolgálja őket még mindég az a leggyorsabb kártya és nem szarik be a szűröktől pedig már 1éve piacon van, ha jól emlékszek.
Na mind1 nem fájdítom az ATI tulajok szívét hisz atis vok már vagy 5éve.
-
SzlobiG
félisten
Tudom ezzel tisztába is vagyok , de az a röhejes, hogy egy új játékot felhúzok maxra szűrőkkel és nem képes elvinni élvezhetően mint annó X1800-al a másik meg az, hogy ennyire drasztikusan vminek essen az ára az hihetetlen és biztos, hogy lefogom cserélni 8800GT-re mivel 100W-al kevesebbet eszik és uaz a telj sőtt szűrőkkel még jobb is.
Az én meglátásom az, hogy ATI nagyon vergődik már az év elejeóta egyedül ami jóhúzás volt tűlük az a 2900PRO, de az is csak azért, hogy eltudják adni az R600 semmi másért most kijött a 8800GT megint nincs ütökártyája az ATInak és NV megint megszedi magát, de ez engem nem is érdekel átlag userek úgy is az olcsóbb és jobb megoldást fogják választani köztük én is ezért fogok cserélni 88gt-re.
-
Gaboman
nagyúr
Persze hogy nem nagy szám azt a 30%-ot rászámolni fejben,ezt én is tudom,de a legtöbb embert nem úgy ismerem hogy erre szakítana időt.
De tényleg hadjuk is a témát mert ma vagy esetleg pénteken mát itt kellene lennie a 7.11-nek.
És akkor nem kell feltételeznem nekem sem semmit hanem kiderül az igazság. -
-
banderasz77
addikt
Nekem 820/2000-en megy alap venti beállításokkal. Annyi, hogy a hátához is tettem egy sima házventit, ami kicsit tolja neki a levegőt a GPU-ra és a fekete borírás alatt is átsüvít egy kicsit.. Így a venti 44%-on kavar és nem megy fentebb a GPU 70-72 foknál full terhelésnél. Mondjuk nekem csak 10/7-et megy folyamatosan.
-
-
Simi121
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest