Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Help!
Feltettem egy bios-flash-t a logouton ismertetett módon. A bios 750/950-ben nyomatná a kártyát 3d-ben, méghozzá 1.10 volton. Gondolom, elég lájtos. Nem voltak nagy igényeim. Közben feltettem a Catalyst 8.2-t. Gondoskodtam a megfelelő hűtésről is, 60%-ra fixáltam a VGA gyári ventijét, ennyin sose ment még magától, gondoltam, csak elég próbaképpen, meg ne süljön már. Egyszer lefagyott, még mielőtt kakaót adtam volna a ventire, másodszorra gond nélkül lement, igaz, siralmas 9000 pontot kaptam, gondolom a proc. miatt. Aztán szétesett a kép, majd mégegyszer, ha próbáltam, egyre gyakrabban. Semmit nem emeltem, semmit nem csináltam vele. Lehet hogy ennyire szerencsétlen vagyok, hogy ez a hígfos ennyitől bekrepál? Mert akkor többet nem veszek "butított" kártyát. Momentán arról van szó, hogy 2x egymás után akkor fagyott a gép, amikor 2d-be próbáltam visszamenni (esc a 3dmarkban, quit Stalkerban). Egyiket se mertem pár másodpercnél tovább futtatni. Mit tegyek? Mit próbáljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest