- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
gere79
csendes tag
válasz
Brumi˘ #14623 üzenetére
Leviskének: El van nézve
Igy nézett ki fénykorában itt
A venti 9centis Y.S.tech. 1400RPM
A csavarok meg, hááát.. azért látszik valami. Amikor kijött a hiba párszor szétszedtem meg összeraktam a gyári hűtővel. Ha esetelg tudnék valahonnan szerezni sérülésmentest.
Garit mindenképp megpróbálom. -
N-vidi-A
őstag
-
MPowerPH
félisten
válasz
Brumi˘ #13927 üzenetére
1,3V -vel stabil volt a 904MHz. De fölötte elment a kép. 1 órát pörgettem így az ATT tesztjét, a hőfok GPU 66C, VRM 84C, ventillátorral támogatva
62C és 72C.
Nem akarom agyonfeszelni a kártyát, csak tudni szeretném hol a vége. A hőfokok még szerintem simán beleférnek, főleg, hogy már hallottam olyanról, hogy VRM 110C. -
-
MPowerPH
félisten
válasz
Brumi˘ #13813 üzenetére
Próbáltam más tesztprogikban is. Ott is elmegy a kép rövid idő alatt. Játékok alatt meg minden rendben van, még húzva is. Próbáltam a Stalkert, és azzal sincs semmi gond.
A VRM terhelt állapotban is max. 70 fokos. Az itt említett 90 és 100 fokhoz képest az semmi. GPU 45-55 között van.
Nem értem mi lehet... -
MPowerPH
félisten
válasz
Brumi˘ #13684 üzenetére
Köszke.
Hotfixre utólag rájöttem, rá volt írva a cd -re.
Abszolút stabil 3DMark alatt is, de tovább nem nagyon akarom feszíteni. Most kb. 30 fok van a szobában, ami nem éppen tesztelésre alkalmas hőmérséklet.
Amúgy ATT -vel is sikerült, valahogy nekem az jobban bejön. Most megnéztem, hogy stabil -e 202/202 -n, 0,8v -vel. Szerintem így már nem akkora a fogyi se. -
MPowerPH
félisten
válasz
Brumi˘ #13675 üzenetére
ATI Tray Tools -ban akarom húzni. Mondjuk ez alapbol már OC -s változat, nem tom még mennyi kraft van benne. Akkor elvileg elég lesz neki? A GPU -nak mekkora feszt adhatok max.? Nem akarom túlfeszelni se, meg akkor már az is kérdőjeles, hogy bírja -e naftával.
Catalyst -ból a legújabbat érdemes felpakolni a gépre? A régebbit törölni kell? Mert azt még X1950XTX alatt installáltam.
-
Silenzio
addikt
válasz
Brumi˘ #13616 üzenetére
Nálam asszem visszavált, már csak azért is, mert ha 760/1060-ról kb. 300 Mhz-re vált azt megérezném, de ha sokszor csinálom, egyszer csak kifagy... :S Megoldás: nem kell használni. Én már beletörődtem
Tomate: nálam ma "piros halál" is volt Vista alatt, de sztem azért, mert kevésbé kedveli a procituningot és a melegedést ennek következtében. Pláne egy szutyok X2-nél, ami minden kis tuninggal a létéért küzd... Visszavettem vagy 40 Mhz-et és csökkentettem a cpu-feszt, sztem sok volt az neki... Kicsire nem adunk
-
Tomate
veterán
válasz
Brumi˘ #13371 üzenetére
Nemteszem vissza neked a gyári hűtőt sry
Az a 60C ha nem megy feljebb akkor szerintem reálsi érték. De azt tudom ,hogy 760/1900-on 1 óra cod2 alatt a VRM stabil 64C a GPU pedig stabil 51C Hála az S1-esnek. (12cm venti a VRM felől + hátulról egy kis 8centis tolja rá a frisset) Amúgy befolyásolja a GPU vagy a VRM hőmérsékletét, hogy az adott játékot milyen beállításokkal tolom? pl szűrő-vel vagy nélkül, highon vagy csak med-en. Erről mit tudtok?
-
Picco
addikt
válasz
Brumi˘ #13281 üzenetére
ejjha, ha sikerulne valamit barkacsolni a VRM-re akkor igencsak jolenne 900/2100-on hajtani a karit
valami olyan kell ami lapos, es szeles, lyukakat furok ra, az nem gond es akkor megy az eredeti felfogatasi pontba.
híttpálypos megoldas lenne a tuti, de olyat nemhinnem h tudok barkacsolni -
priti
addikt
válasz
Brumi˘ #13145 üzenetére
Szerintem is, de picco azt mondja az övén nincs, lehet hogy benézte a lemez miatt
nekem nem kell BIOS csere, az a jó az 512 bites PRO ban, hogy alaphangon megy az XT órajelein,csak kergetni kell, viszont Vista64 alatt a rivatunerem se kerek egész, már legosztoltam az egész rendszert, melóhelyről hozok egy 40GB-os pici vincsit aztán arra ráklónozom ezt a Vista-t, erről meg letúrom, úgyis kijön június másodikán az sp3 az XP-hez, a techneteseknek meg már ki is dobták, szal még elketyeg az XP egy keveset, visszatáncolok rá, ott semmi gondom a karival, csak bosszantott, hogy egy pár gáma nem indul alatta én pölö Halo2-be botlottam bele annó XP-vel ami beintett és azt mondta,hogy only vista, aztán emiatt döntöttem inkább a Vista mellett... most majdlesz mindkettő, mit bánom én, feladom. -
Joci??
senior tag
válasz
Brumi˘ #12461 üzenetére
Egy 400W-os codegen is elég hozzá...
Ezt azért én igy nem merném kiengedni a számon
Fr@ps: jó gyerek vagy te én már látom
Figy vél hozzá egy 450W-os chieftec-et nekem is az van és sz@rrátudtam húzni a karit is a procit is a lapomat is meg a ramot is és birta! nem kell ide 500 meg 600W-os táp a csifi viszonylag olcsó és nagyon jó márka és megbízható is!
nyaa és azt is hallottam már hogy egy jólmegránott 2900 hozza a 3870-et! de ez csak hallás! -
Joci??
senior tag
válasz
Brumi˘ #12225 üzenetére
én 30k-ért vettem! de azért azt hittem hogy 30k wow ár érte! ezekszerint ez az alap hasznélt ára? kár pedig szemembe ez a kari többet is érne! én ha tehetném és megszabhadtnám az árakat ezt a karit 40k-ért adnám használtan mert nagyon jól eltalált kari, jó nem fogyasztásban hanem teljesítményben MÉRETBEN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest