- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooby
aktív tag
a ventit tedd fel 100%-ra, ha úgy sem bírja akkor gpunak 1.2 voltot toljál. max 1.25, de terhelés alatt semmiképpen se mennyen 70 fok fölé.72 még bele-bele fér.
mod: ha így sem akarja az igazat akkor támogasd meg egy nyári ventivel hátha csak melege van. ha ez sem segít akkor csak vízzel fog 900-at menni.
-
X Factor
addikt
Hát sajnos inkább azt veszik az emberek ahova a szivük húzza pfff megérdemlik
Valamiért jobban kedvelem az ati kártyákat bármifajta racionális ok nélkül, nevezzük márkahűségnek, ennek ellenére anno pont 7300GT-m volt mert akoriban szűkős volt a keret és best buy karinak számított (pedig vehettem volna 2600XT-t is) annak elötte meg x800GTO-m volt, mert az volt bestbuy, amikro volt gép upgrade nagyon gyúrtam 8800GT-re, de ezek még az első idők voltak amikor nem jött be az oraszágba csak kb hetente 10db, így egyik nap láttam prohardveren egy nagyon baráti 2900pro hirdetést és gyorsan lecsaptam rá, azóta használom.
Ezzel a rövid kis írással arra akartam célózni, h. persze lehet h. vkinek vmelyik gyártó terméke "szimpibb", na dehogy vki a konkurens terméket egy nagy vonóval lehúzza, mert a másik oldal, és ő sosem fog letérni a helyes útról ezért ő csakis nv/ati kártyát vesz, szűk látókőrűségnek tudom nevezni.
Kihagytam 7300GT után x1950pro-m volt.
-
priti
addikt
nem szóltam le a fülest ezzel, engem spec zavar mert nyomja a fülem 30 perc után
a hsz hossza meg nincs limitálva, akit nem érdekel nem olvassa el, miért lenne ez probléma? ha valaki beszúr 20 képet és emiatt lassan nyílik meg az oldal az oké, hogy probléma, de az hogy rövid hsz vagy hosszú hsz szerintem senkit nem érdekel max nem olvassa el
-
Joci??
senior tag
Jah és a hang: Amikor játszol nem mind1 h mien hangos a kari úgy sem hallod ha rajtad a füles... Amikor meg nem megy gém akkor meg szépen visszaveszed! (nekem evvel sosem voltak problémáim h egy vga hangos max akkor ha alapon)
ez teljesen igy van! én is igy használom, és nem zavar!
-
priti
addikt
Sokáig én is így voltam vele, de aztán eljutottam odáig, hogy vettem egy 7800GT kártyát. Arra vettem először egy szájlenszert és a gép megszűnt zúgni. A 7900GTX kártyámon egy hangtalan hetpájpos hűtés volt, így akkor fel sem tűnt a váltás. Ezt hallva beruháztam egy Logitech Z-5500-ra, ami önmagában sem volt olcsó, ehhez hozzájön a nemrégiben vásárolt X-Fi Extreme Gamer hangkarim, ami szintén pénz, de úgy voltam vele, hogy legyen, mert ezek legalább tartják az árukat. Na de most, hogy ennyit kiadtam már nem a fülesen szeretném élvezni a sztereót és mivel a jót könnyű megszokni, ezért mostmár feltűnik hogy zúg ez a szar az asztal alatt és annyira bosszant, hogy elképzelni nem tudod, de azért se veszem meg egy százezres kártya tízezres hűtését rá, miután így megszivattak a drájverrel. Vegyenek le mást vele. Valahol csak magamat szivatom, csak két nézőpont van.
Az egyik, hogy most szivatom magam azzal, hogy nem veszem meg a hűtőt, a másik meg az , hogy a kártya megvételekor szivattam meg magam azzal, hogy bíztam az Ati-ban és a terméktámogatásában, mert lesajnálom ki gyártja a hűtőt az Ati-nak fontos, hogy legyen 5k-ért egy megfelelő halk hűtő a 2900pro-jához, mert az Nvidiához ott a szájlenszer, neki fontos, hogy legközelebb is Ati-t vegyek.
Így fel lehet tenni a kérdést, hogy miért választanék újra Atit? Részvétből, hogy nekik milyen nehéz? Ennyire nem vagyok tele. Türelmes voltam, kivártam a drivert, a minimum, hogy cserébe kapok egy ultraűber hűtőt féláron és nem duplaáron, ha meg akarnak tartani.
Vagy szerintük ki vette meg a 2900pro-t? Irodai alkalmazásra vásárolta a többség? Ugyanmár. -
priti
addikt
Persze, értelek. Az én szubjektív fogyasztói értékítéletem is világos, mert megvettem a kártyát szinte rögtön, ahogy kijött. Öntelt elégedett vigyorral csücsültem volna rajta, ha időben (akkora, amikorra megígérték) jött volna a driver, és rögtön tudtam volna hozzá venni 5k-ért egy hűtőt, mert egyébként az árelőny megvan. A kártya nem szar.
Az , hogy te az üzemeltetéskor mit mersz megengedni magadnak gyári hűtéssel meg tök más tészta. Az a te dolgod. Én kihasználom a gyári hűtő adta egyetlen előnyt, a garanciát, mert átbacva érzem magam. -
priti
addikt
Ha már hűtésnél tartunk valaki mondjon egy léghűtés alternatívát 2900-as sorozatra a Accelero S1 Rev.2 mellett, mert a gyári bazihangos. Az accelero meg dreha, mert gyárilag nincs hozzá venti én meg a sufnituningon már túl szeretnék lenni. Nemigaz nincs egy normális hűtő rá 5 rugóért.
Nem fogok tízezerért hűtőt venni egy 30kás kártyához, röhej, ráadásul kártyacserénél tök nehéz lesz elpasszolni, mert ami jobb mint egy 2900pro, azaz később még gamereknél lehet, akik hűtőt vesznek használtan és stimmel rá a 2900pro-ra való hűtő az kb a 2900XT, mert a 9600GT-re nem ezt fogják tenni XT-t meg már most nem árulnak és az új karik meg verik le az árát mint a jegeseső, most vegyek egy hűtőt 10k-ért és 3 hónap múlva adjam el kettőért? Hát fákkk.
November óta akarok rá venni egy hűtőt normális áron és semmi, köccépen Ati, nem elég hogy hónapokat csúsztok a driver optimalizálásokkal még egy kúva szájlenszert se tudtok rá intézni ötezerér. 7900GTX-ről átmenni Ati-ra. Csak én lehettem ekkora barom, vártam volna meg a 8800GT-t. 56k-t adtam ezért a pro-ért annó amivel nincs semmi csak a tömör szívás minden szinten
Na ezért szar az Ati. Én is mindig védem, hogy kevesebb tőkével, emberrel fejlesztenek, de a végeredmény akkor is az, hogy (főként szoftveres lemaradás miatt, de akkor is) szar teljesítményű kártya összességében drágán.
Valaki mondjon egy hűtőt vagy végleg kiábrándulok. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest