- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MC Pite
veterán
Accelero S1 felműtésére láttatok már vkinél példát?
-
MC Pite
veterán
Nekem _első_ olyan kártyám volt aminél csak kipróbáltam atuniingot, de nem használtam... nektek mire kell enyni kraft, mert én 1680ba játszottam és ált élsimítással, de nem volt kevés még...
-
MC Pite
veterán
1 negatív találat a Z1 - 2900 párosításra
"http://www.coolermaster-europe.com/support/faq-2.php?fid=2201" -
MC Pite
veterán
Ezek alapján _elvileg_ a lemez fennmaradhat, fet és ramhűtés pipa... elvileg
http://prohardver.hu/teszt/radeon_hd_2900_xt_elkeszult_de_tenyleg/radeon_hd_2900_xt_testkozelbol.htmlhttp://prohardver.hu/teszt/uj_vga-hutok_a_cooler_mastertol/coolviva_z1_felszereles.html
-
MC Pite
veterán
Egy kis segítséget kérnék...
HD2900re keresek léghűtést, igen halkat. Évek óta vízzel nyomom így lemaradtam kicsit; addig hgoy Coolviva Z1 pl milyen jó azt tudom; de hogy pl az a lemez amin a venti van most és a feteket/ramokat hűti hogy viszonyul ahhoz a hűtőhöz; és ilyen aprógásokat nem tudok!
Arctic megoldását látom még, de az nem 150% hogy befér szépen...Mit tudtok még javasolni ami elérhető és nem drága, ill Coolivivához mit tudtok mondani, próbálta-e már vki és volt-e problémája vele. (Jobban preferálnám ezt mert a késöbbiekben is jó lesz más vgakra...)
Köszönön szépen a segítségeteket!
-
MC Pite
veterán
Látom lemaradtom olyanról hogy 256bites 2900 Pro... merre elledzik erről korrekt teszt hogy lássam az mi fán terem? Csak eg yTHG tesztet találtam, ami nekem kevés...
-
MC Pite
veterán
válasz
banderasz77 #9244 üzenetére
Köcce!
Ha erre vonatkozó reg tewaket tudtok szóljatok, mert nem sikerül 2×6al életre keltenem az overdriveot, nem találtam meg a kulcsát
-
MC Pite
veterán
A "and enhanced OverDrive support for Radeon HD 2900 cards" mi lenne, hogy 2×6 pinnel is megy az OD???
-
MC Pite
veterán
XS-en van ahol azt írják hogy nem igazán műxik a fesz állítás Pron; XTre flashelve megy?
A kábel miről csainál 8pint? Ugye nem molexről? Nekem Libertyhez még jöhetne, de sztem nem olyat tudsz... (Értelemszerűen külön 12V ágakról érdemes tápoltatni a kártyát.8 pin a jövőállóság miatt van, nem az energiaéhség miatt; mert a köv ártyákon és köv tápokon elég lesz 1db 8 pines csati is, ami már eleve 150W-ra lesz felkészítve a tápból.)
-
MC Pite
veterán
Üdv!
Csatlakoztam a klubbhoz egy Proval.
Vizecskét műtenék rá, láttam vhol hogy (a Pro) rézhűtését lekapta, és elöl/hátul marad a 2 alulap, GPUra az univerzális blokk és csókolom? Nem tudom a feteknek elég lesz-e, vagy 20-25%n hagyjam rajta a ventit pörögni? Oldalt van egy 8cmes venti 5Von, ami inkább csak némi légmozgást generál a nyák körül mint hűt.
Jah, tuninghoz 026 atitool, és a feszek is jól működnek? (Kikapcsoltam hogy auto 3D módba lépjen, ha normálisan megy a tuning, akkor csinálok 2D/3D profilt is. Ha nem korrekt akkor marad a gyárija egyelőre, hisz még nem kevés sehova az ereje, csak amit bír olyan alacsonyra órajelezném/feszezném 2Dben, ill ue felfele, ha megy akkor XT órajeleket/feszeket kapna.)
+1: Ha XT bioszt kap akkor annyira leveszi kb órajelet/feszt mint ha Pró lenne? Mert ha igen akkor lehet kap egyet; gondolom annyi mint korábban, force flash és kész.
Ált mennyit mennek alapfeszen a Prok?8pines kábelnek azon kívűl hogy CCC engedi a tuningot van értelme? A 3×75Wot megkapja így is, tuningolni meg 3.party progikkal lehet rendesen, nem? Vagy rosszul tudom?
Köszöntem segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire R7 250 1GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest