- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kavicssli #14116 üzenetére
Nem, de kicsit mozgatni kell, először óvatosan oldal irányba, hogy engedjen, utána lehet levenni...a memóknál ragacsos átvezető van..óvatosan velük..
Itt mutatja a csavarokat:
[link]
Az oldal csavarokat ne felejtsd...hátlap igaz eltér...sok a csavar figyelj oda rá, főleg a gpunál levőkre, azt vedd le utoljára...Itt van kép a hűtőről: [link]
A vrm-nél levő maszára vigyázz!
A legjobb az eltávolításhoz 96% alkohol, patikában kapsz pult alól, egy picit, ha rimánkodsz...a 70%-os kicsit már vízes...
A memóriákat is meg kell tisztítani és a vrm-eket...Paszta amit kapsz...annyira nem lényeges, ha ezüst akkor csínján vele...
-
-
-
válasz
Tomate #13855 üzenetére
Nem hagyom kárba veszni a dolgokat, ha kell meghúzom amit kell, de nálam proci ép. hogy kihajtja normálisan, igaz húzva van...
Az x1900 cfe (xt-nek felel meg) nálam, ha kellett, jóval az XTX felett ment...volt rajta egy HR-03 (onnan van a rajongásom a Thermalright hűtők felé, brutálisak) -
válasz
poffsoft #13804 üzenetére
Hogy mindkét féle táppal használhasd...csak xt-n és az 512 bites pron van két tápcsati, ha jól tudom, nekem egy 8-as van...(pro 256 bit) kicsit más felépítés...a hd2900gt azonos a nyák...
Neked emiatt nem volt egyértelmű, hogy a 6 pines pcie tápcsati, a 8 pines aljazatba is csatlakoztatható... -
-
válasz
MPowerPH #13785 üzenetére
Pedig egyszerű...a 6 pines pcie tápcsati 3db 12V-os és 3 db testből áll...
8-as pcie annyiban különbözik, hogy még két test rá van kötve, ezeken igazából óriási áram nem folyik, talán stabilítás miatt kell, de szerintem hülyesség, hiszen nélküle is húzható a vga...
Hogy ne legyen gányolva a vga, se a tápom kábele, azért szereztem (ingyen kaptam) az átalakítót...Abból két testet rányomtam a vgára és már működőtt is
megjelent a csúszka...tuningot próbáltam is, ment rendesen...csak a vrm hűtésemmel nem vagyok megbékülve
Most nem használom, igaz Crysis miatt rá lehet vona adni kis kakaót, de vitte médiumon így is Pistán... -
válasz
poffsoft #13782 üzenetére
Igazából mindegy melyik szálat, mert a potenciál azonos sé össze van kapcsolva, én dupla molex-pcie csatiból, az 5v-os ág test szálait kiszedtem, molexek rádugva a táp szabad csatijára, a két testet, amit a pci-e részből kiszedtem, a maradék két lábra rádugtam a vgán, csinálok majd képet...
Ilyen csatiból csináltam: -
válasz
MPowerPH #13721 üzenetére
A legjobb hűtők egyike, csak drága....
Akkoriban nem volt más alternatíva, és előző karimon is thermalright volt....jó áron jutottam hozzá....
Egy sima 4 hőcsőves hr-03 teszt: [link]Cölöp: A gyári hűtőt én se bántom, CNC jó lenne, de nekem sincs ismerősöm aki CNC-ik...
De szerintem valami proci hűtőből lehetne gyártani...csak a nyák bírja el, végső soron meg kell támasztani...
a HR-03/r600 se kis súly... -
Valószínűleg működne, de nem megyek bele a pontos részletekbe, az agályaim más irányúak..érintésvédelem, és a videókarin levő alaktrészek potenciál különbsége okozhat galibát...viszont ebbe nekem is bele kellene ásnom magam...rég volt már nagyon mikor ilyesmivel foglalkoztam...
Viszont azzal a táppal nem próbálnám, védkör nélküli....
-
-
-
A hdmi hanggal még nem bírkoztam meg...de most nem érdekel annyira...
Mind2 dvi kimeneten van hang továbbítás?
Rákötöttem a hangkarit a hifire....Kipróbáltam a plazmán COD4 demót, húúú, kicsit nagyon jó....
-
válasz
msgt.fubar #10895 üzenetére
8,5k-ért itt az aprón, postaköltséget feleztük...
Ennyit megért, mivel volt egy sima HR-03-m (arról venti megmaradt) az ment el 6-ért... -
válasz
msgt.fubar #10893 üzenetére
Nálam felismeri, hiába teszem azt alapértelmezeté és választom ki a lejátszó programban is, semmi
-
Valaki tudja, hogy a (DVI - DVI_HDMI átalakító - HDMI kábel - Panasonic plazmatv) hdmi-n miért nincs hang?
Azt csak a hdmivel szerelt karik (nem adapteresek) tudják? -
Vettem egy 5 méteres hdmi kábelt, tekintettel, hogy régi fajta plazmám van, nem a legdrágábbat...
Nagyon király a képe....dvd-ézésre is tökjó (tű éles a kép), ha majd nem kell tv-t nézni, kipróbálom játékkal is... -
válasz
DreiNN #10692 üzenetére
2900pro:
steam processors: 320
Memory Bus (bit): 512/256sebessége helyesen
2600 xt:
steam processors: 120
Memory Bus (bit): 128Más a gpu is
Szerinted?
Nem a freki számít hanem a felépítés és maga a gpu milyensége...sebessége helyesen:
2600xt:
800
700x2: 1400
2900pro:
600
800x2: 1600A 2900pro a porba veri a 2600xt-t...
Egyik felső kategória, másik közép...teljesítményben a 2900pro veri a x1950, x1900, hd3850-et (itt ép, hogy) is... -
válasz
AMD_ok #10482 üzenetére
Azok engem is...
Sokkal halkabb...főleg ha szabályozod valamivel...
Nekem a hátsó ház hűtőm most a leghangosabb, de visszakötöm a lapra, és biosból megvezérlem....mondjuk van most egy szabad zalman szabályzom isKi tudja, milyen ág jön a pcie csati 7-8 -as ágára...ha van valakinek olyan tápja megnézhetné, mert hiába néztem képet nem egyértelmű, de úgy gondolom, oda is 12V (sárga) jön és test...
-
Na felszereltem a hr-03/600-amat...meghozta ma a postás
33 32 45 ( gpu, környezete, vrm)
Nem monitoroztam, everest lesés alapján:
42, 41, 62...
Majd csinálok a 7-8 pinre csatit, hátha a att úgy látja a karit és tudok monitorozni...Közel 300 ponttal adott többet 3DMark06-ban...
8025 pont
sm2: 3533
HDR/SM3: 3901
Cpu 1810 (ezt fel kellene húznom még...)12V-ról zalman 9 centissel....így is halkabb a gyárinál jóval
Ja és a vrm bordát megfaragtam, mert nem tetszett, hogy hozzáér a mellette levő ellenállásokhoz...
És ragasztottam végül azt is, mert nem ért mindenhol hozzá minden vrm chip...szerintem legalább is...
Ja és a vrm hűtést megtoltam egy gyári amd64 hűtőventivel.... -
C:\WINDOWS\system32\Futuremark\MSC\Direcpll.dll
Vagy hotfx-es.Táp lenne kevés? Azt nem hiszem, akkor vagy egy ati képernyő felugrik, vagy fagy és/vagy újraindul a gép.
Próbáld meg, ki-be tenni a karit, de elképzelhetőnek tartom a biost (régi, de mire frissítik) is....
De először csinálj egy winreinstallt, C formattal....telepítő cdről bootolva...
-
Van egy Sapphire 2900 pro 256 bites karim.
Jön rá már a HR-03/R600...
Remélem ennek, nem más a lyuk távolsága, mint a rendes 2900xt/pro-nak?
Mert, akkor megszívtam....
A sima hr-03 nem ment rá...nagyobb lyuk távolság volt a karin -
elsíklottam felette, visszaolvasva már láttom
tudtommal itthon még nem kapható, hátha valaki rendelt külföldről
Az én x1900cf (xt)-emet a hr-03 + 1 9centis zalman venti játékban 40-50 közt tarja, a vrm-en borda + egy venti 50-54 fok...
Az 1900-esek meg nagyon melegednek...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest