- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
tetrix #13610 üzenetére
a logout irasomban 2900 pro 256bit/512mb-hoz le van irva h hogy kell flashelni, ugyanugy megcsinalhatod 1gb-s karival is csak fontos h olyan bios-t tolts le techpowerup-rol.
-
-
Picco
addikt
jujj mekkora hulye vok, nekem van itthon "zalmanszendvics"-em
no abbol fabrikalni koll valamit -
Picco
addikt
válasz
Brumi˘ #13281 üzenetére
ejjha, ha sikerulne valamit barkacsolni a VRM-re akkor igencsak jolenne 900/2100-on hajtani a karit
valami olyan kell ami lapos, es szeles, lyukakat furok ra, az nem gond es akkor megy az eredeti felfogatasi pontba.
híttpálypos megoldas lenne a tuti, de olyat nemhinnem h tudok barkacsolni -
Picco
addikt
mennyi a gyari orajele a karinak? mindig elfelejtem, nalam kb feloraig ment gyari orajelen
-
-
Picco
addikt
válasz
Robi BALBOA #13201 üzenetére
techpowerup-on sem talaltal valami jot?
-
Picco
addikt
válasz
Robi BALBOA #13199 üzenetére
ha átírom a biosz (atiflash) 1.15-re akkor is marad az 1.2v!
pontosan hogyan irod at? magat a gyari bios-t es utana raflasheled, vagy masik bios-t tettel fel?
-
Picco
addikt
nem tudok olvasni
512 bit helyett 512mb-t olvastam ^^no megcsinalhatod ugy mint a leirasomban szerepel, de techpowerup-on 512-es bios-t tolts le, ott is vannak asszem kulombozo orajelu/feszultsegu biosok, vagy pedig at kell irni egy bios-t, de azt en nem tudom megmondani h hogy kell, de itt le van irva meg linkelve egy bios editor.
sok sikert! -
Picco
addikt
a kari hátoldalára kellenek ramsünik a ramokra, vagy az maradhat csupaszon? - most akkor a kari melyik reszere akarsz tenni?
ramsunit nem kell venned, pont annyi van benne amennyi kell, csak ragaszto cumo kell hozza!
bar gondolom elirtad es nem mind2 oldalon van memoria chip. -
Picco
addikt
azert mert az jo meg ar/teljesitmeny-ben, tovabba sok jatekot optimalizalnak nevidia karira, de ha most vasarolnek akkor is 2900pro-t vennek, vagy ha jelentosen tobb penzem lenne akkor valami tuningos 8800gts-t.
amugy hanyagold az 5 kerdojel es 3 smiley egymasutan dolgot, nem szeretik a nepek -
Picco
addikt
tul jo dolga van mar mostansag az embereknek azt vettem eszre, amikor megvan a teljesitmeny es minden jo akkor akarnak kartyat cserelni, nem vagom
-
Picco
addikt
az is igaz.
de ha azt nezed h regebben is csokkentek az arak es meg teljesitmenyt sem kaptal erte
mikor volt olyan utoljara h 30k-ertkaptal egy olyan karit amivel nagy felbontasban (esszeru hatarokon belul) maxon tudtal jatszani?
en ennek csak orulok...meg ha csokken is a 2900-em ara...ugy is belekalkulaltam amikor megvettem.
azon gondolkozom h kb 1 evig se procit se semmit nem cserelek, majd ha lesz ertelme, inkabb felpolirozom a mostanit es akkor meglesz a 3200 mhz
a piaci erteke ugyis lof*sz...addigis ha gepre akarok kolteni osszetakolok egy kozepes vizhutest ami sokaig ki fog szolgalni -
Picco
addikt
te zűd hippi
olvassatok el ezt a tesztet szvsz, ha nem 1024be jatszotok akkor tuti kihajtja egy 3000mhz proci de lehet h meg kevesebb is eleg neki..mondjuk ez nem 9600gt..mindenesetre erdekes az eredmeny.
-
Picco
addikt
gpu 1140
mem 1595
nalam eddig lehet huzni rivatunerbe -
Picco
addikt
válasz
Robi BALBOA #12881 üzenetére
gratz, eleg szep eredmeny.
gyari hutovel meg plane, jobb hutessel sokkal tobbet is mehet szvsz -
Picco
addikt
1. nem kell "ciganyozni" mert udorito dolog, foleg h nem is ismered a masik felet, az h priviben mit irkaltatok egymasnak az nem rank tartozik de h nyilt forumban is megengedsz ilyen hangnemet az mar igen.
2.ha 10 perced volt akkor miert irtal rola egybol velemenyt? gyari hutovel termeszetesen ne remenykedj 40% tuningban....
3.technologiailag valoban elmaradottnak mondhato, a hutese is kaka.
mod: nagy, hangos, meleg, sokat eszik...pont mint egy mustang ami szinten elmaradott technologiailag, de attol meg szeressuk -
Picco
addikt
látom hatalmas lelki törés volt a dolog, gino oláh család ja
gratz, jo nagy paraszt vagy mondhatom
mellesleg ha jol szellozne a hazad akkor alapbol nem menne 31%on a venti.
a masik h ezt a karit 30-40%al lehet huzni es a teljesitmenye is annyival novekszik, no persze a fogyasztasa is, de tudom h a hozzad hasonlo verpistikeknek csak a 3Dmark szamit, legyel vele boldogna ennyit erről, azért fel ne akaszd magad, elvégre jók a pogrammok minden jó csak sok a köcsög nemdebár
biza sok k*cs*g van, veled az elen -
Picco
addikt
-
Picco
addikt
hi
valami gaz van a 2900prommal, csinalt mar masnak olyat h amikor at kene valtania 3D-be akkor nem akar menni?
visszaveszem majd az orajeleket, visszaflashelem ra a gyari bios-t es megnezem ugy is, remelem nem halt be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- Fali konzol lapos tévékhez
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Napirajz könyv
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest