- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiercell
aktív tag
Van egy eladó XT-m, akit érdekel az írjon privit.
-
spiercell
aktív tag
Akinek XT-je van, az mondjon már egy hőmérséklet adatot terhelés alatt, alap hűtéssel és persze alap órajellel. A maximumra lennék kiváncsi.
Pontosítok: 3dmark06 alatt rivatunerrel mérve -
spiercell
aktív tag
Nálam 820/2000 és 70fok fölé soha nem megy, igaz a ház is nyitva van.
Silenzio: Elég jó pedig a gyári hűtés, nem véletlen, hogy nincs is olyan aktív vga hűtés, ami rámenne és lehűtené. Ha 100%-ra kapcsolod a ventit és a kártya végéhez teszed a kezed, akkor meg fogsz lepődni micsoda levegőtömeget mozgat meg. Ha jól tudom ez a legerősebb alap vga-venti.
-
spiercell
aktív tag
válasz
Silenzio #9423 üzenetére
Hát a Gothic 3 az, az egy külön dimenzió, én azon röhögtem, hogy a barlanga besüt a nap
Az S1-ről meg ennyit: ide kattincsá, vagy visszamennyé Én soha fel nem raknám, mert nem tetszik
-
spiercell
aktív tag
Nem tudom, hogy csak az 1gigás kártyáknál van egy fekete fémlap a kártya hátulján?
-
spiercell
aktív tag
válasz
banderasz77 #9348 üzenetére
Nekem 860-on van most is
-
spiercell
aktív tag
válasz
banderasz77 #9346 üzenetére
VX550
De most a tuning jobban megy, ha rajta van a 8pin? Mert az overdrive miatt felesleges.
-
spiercell
aktív tag
válasz
Adamka3kerék #9344 üzenetére
503 és 513, az csak 2D-ben van. Ha elindítasz valamit, akkor automatikusan 3d-re kapcsol.
-
spiercell
aktív tag
válasz
Adamka3kerék #9316 üzenetére
Mert nem 8pin van rádugva, amíg 6pin volt, addig nekem se volt overdrive menüpont.
-
spiercell
aktív tag
válasz
banderasz77 #9217 üzenetére
Egy disznó procival alatta
-
spiercell
aktív tag
válasz
banderasz77 #9201 üzenetére
És mindezt úgy, hogy a proci csak 2.66-on
-
spiercell
aktív tag
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én most megnéztem 100%-os ventivel és eeeez egy vicc. A porszívó az 1:1-ben értendő.
-
spiercell
aktív tag
válasz
Gaboman #8736 üzenetére
Hát igen, talán a következő driver
Bár a crysis-on segít a hotfix, összemértem a karimat az egyik barátom Albatron 8800Gt-jével, és egy olyan maximum 15-18% előnyt mondok neki, persze semmi konkrét csak fraps-al néztük a két gépet, hogy mikor hogy megy. Pl az elején a ködös részen volt a legnagyobb a különbség 32-40 a gt javára. Az xt-m csak a jelzőfénynél ad nagyobb fps-t a gt-nél 34-29 arányban. Beállítások minden high, élsimítás nincs és mindkét kártya alatt 2Ghz-es CoreDuo. (ő a lapja miatt nem tudja húzni, én a táp miatt, de hamarosan változni fog)
-
spiercell
aktív tag
Van 1024 bites 2900Pro/XT?
-
spiercell
aktív tag
Szeretem, amikor annyira új a kártyám, hogy még nincs hozzá driver, mert akkor az ember kétszer örül, egyszer amikor megvan, és mégegyszer amikor már működik
Ez biztatás mindenkinek, aki még szenved az új kártyával. -
spiercell
aktív tag
Amúgy a 2900-eseken lévő 6-os és 8 pines csatinak, a tápon kéne lennie, vagy a kártyához adnak elosztót?
-
spiercell
aktív tag
válasz
Armando_19 #4637 üzenetére
Hát, ha választanom kéne/lehetne a 2900xt és 8800gts640-es között, akkor én az xt-t választanám habozás nélkül, dehát ugye két ország van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest