Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
laci666
üzenetére
Igen, meg kell peccselni, és le kell szedni a dx10 enhancement pakkot. 1 giga. A dolog szépséghibája, hogy hivatalosan csak az amerikai verziót támogatja, úgyhogy illegalitásban töltöttem le valami torrent oldalról... Bár a peccs szerint van külön európai változat, úgyhogy nem tudom most legális volt-e vagy sem
Minden esetre eltartott pár napig míg ráakadtam. De sztem a mai napig az egyetlen igazi dx10 játék, és ráadásul ati-támogatott és optimalizált. Úgy értem, más játék dx10 módja nem mutat olyan mérvű fejlődést, mint ez. Sem a Crysis, sem az Assassin's Creed, sem a többi "szutyok".
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minden esetre eltartott pár napig míg ráakadtam. De sztem a mai napig az egyetlen igazi dx10 játék, és ráadásul ati-támogatott és optimalizált. Úgy értem, más játék dx10 módja nem mutat olyan mérvű fejlődést, mint ez. Sem a Crysis, sem az Assassin's Creed, sem a többi "szutyok".