- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Silenzio
addikt
válasz
MC Pite #9242 üzenetére
Akkor nincs szemed hozzá. Nézd csak meg mégegyszer! Idáig minden játék amit kipróbáltam, még 8600-ason is, szinte ugyanolyan gyors volt Vistán mint XP-n. Bioshock még gyorsabb is. Ha tehát a Crysis annyival szarabbul fut Vistán, annak nem a Vista az oka, hanem a játék optimalizálatlansága. De mivel ez valószínűleg nem igaz, ez is engem igazol: dx10-ben azért sokkal lassabb a játék, mert dx10. Az még nem jutott eszetekbe, hogy bár a very high lock valóban némi csalás a fejlesztők részéről, attól még a dx9 mód dx9 marad? Kis technikai zsenik
... (elnézést a megszólításért, azoknak szól, akik meg vannak győződve arról hogy a Crysis Vista alatt átverés - én is azt hittem de nem az)
Mert a modell részletessége, meg a textúráké lehet very high, a shader is akár, de attól még a dx9 kódút dx9 marad... -
Def26
félisten
válasz
MC Pite #6184 üzenetére
Az miért baj, ha molexről alakít a kábel 8 pint?
Olvastam a HWSW 2900 topikot, sokan épp az ilyen belekötős dolgok miatt koccoltunk le onnan. Kérdezel vmit, vagy megosztasz egy véleményt és máris le vagy szólva. Meg is lehet nézni mennyire pörög ott akármiylen vga -s topik. Egyébként grat. a kártyádhoz.
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
MC Pite #6176 üzenetére
üdv a klub-ban
vizhütéssel sztem nem lesz gondod, elég a karinak a fetre a lemez + némi légmozgás, másnál is láttam igy XS-en..
bios update: fentebb van egy link hogyan kell. feszt elvileg kéne emelnie, de gyakorlatilag nem biztos, h emeli, majd megkeresem a mérőpontot.. Atitool-nak nem lehet elhinni semmit, pl vista alatt már ilyen stock 1.0v-ot ir a gpu-ra, azonkivül nem is emeli eléggé, szóval többen irták, hogy nem az igazi..
8pines kábelnek maxtuningban talán van némi jelentősége, nekem sincs még.. amugy rivatuner-ben feszeken kivül midnent lehet ugyanugy állitani.. enjoy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest