- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
taaz
tag
válasz
AtiGef #14379 üzenetére
Szia!
Látom táp gondod van. Én is ilyen táppal szemeztem. Csak én 29xt CF akarok vele hajtani.
Ha elvileg 18A ad le vga kábelen akkor elégnek kell lennie. Én egy félig halott csiftek450-nel hajtom a 2 kártyát. 12v agon 14A 15A ad le és huzást is birja. Igaz még a PCIe is kap egy kis feszt ami ha jolemlékszek 70w max.
Valoszinü h gyenge a Tápod, vagy szar, nem birja a nagy árramfelvételt. Procidat probált visszavenni , ha lehet szorzot , feszt , és ugy megprobálni. Ha akkor is leold akkor cseréld le. -
werszomjas
addikt
válasz
AtiGef #14346 üzenetére
corsair vx450
énis most vettem 1 ilyen tapot a HD2900XT-m hez.
18.000 korul mar lehet kapnidani145> EZ a TE topikod
a program pedig ami esetleg segithet a get data back, de nemhiszem hogy mindent vissza tudsz majd szerezni, sok sikert -
beran
tag
válasz
AtiGef #14346 üzenetére
Codegennel nem csodálkoznék hogy elhalkulnak a ventik
Teljesen felesleges viszont az a 700W-os inkább egy minőségi tápot vegyél,nekem egy FSP Bluestorm II 500w-os van és simán vitte,ha veszel én a helyedben egy ilyen kaliberűt választanék,a corsair-eket eléggé dícsérik,azt merem én is ajánlani.
-
beran
tag
válasz
AtiGef #14279 üzenetére
Üdv.
Nekem 2900pro-m 512Bit-es 600/1600on van 1280*720-ba
-texture quality:Low
-render quality:Medium-view distance 25
-detail 1
-vehicle 1
shadow 022FPS
Konfig:x2 6000+,2giga ram,vista van fenn,eléggé proci limitet sejtek mert ha leveszem a felbontást akkor is ennyi,vagy ha felteszem 1440*900-ba akkor kb 18-20 körül mozog,és a legújabb catalyst van fenn.
Próbálta valaki xp-vel?
Ja nekem is ilyen ac 2900 van csak tényleg nagyon nagy,letakarja chipsetem és azt nemtudom hűteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest