- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
más VRM-ek lehetnek az XT-n és a PRO-n, mert nálam 1,2V-on is megállnak 80 fok alatt a VRM-ek, gyári hűtéssel (bár az talán jobban hűti őket mint a HR03)
Egyébként jó megoldás a kártyahelyre szerelhető venti. Nekem anno 2db 8cm-es hűtőtte a csupasz (vagyis műanyagburkolatától és ventilátorától megszabadított) Accelero X2-vel szerelt X1950PRO-mat, de azok gyorskötözővel összeszerelve, 4db, hosszú csavaron álltak, a ház aljában (nem volt több bővítőkártya, így belefért).
-
FireKeeper
nagyúr
szia
fogyasztásban mindenképpen megérné, és teljesítményben is nyernél ugyan vele, de ha arra, amire használod/használnád, a mostani is elegendő, akkor nem biztos hogy megérné a csere, ha tényleg a hd3870 szintjén van a mostanid. ha magasabb felbontásban (full hd) szeretnéd használni, akkor más a leányzó fekvése, de akkor érdemes megvárnod az 1gigás verziót.
én 15-17ezerre tippelném az árát, de kukkolj körbe az aprók között, biztos árul más is ilyet. a hűtésről lökésem sincs, de szerintem nem lehet ráeszkábálni a 4770-re, tök más a NYÁK, lehet hogy a lefogató furatok is. -
MPowerPH
félisten
Lesz kép is, csak még egy dologra rá kell jönnöm. Miért sötétül el a kép üresjáratban, de szabálytalan időközönként.
Ráadásul mikor újraindítom, be se tölt, csak ki be kapcsol az alaplap és a vga diagnostikai ledje. Ekkor áramtalanít, és újra jól megy. Nem értem mi lelte...
-
Kabooom
tag
Szerintem is meg lehet oldani h. esztergáltatsz. Csak kérdés az h. mennyibe kerülne az a réztömb.
Egyébként én gyári hűtéssel hajtom az 512/512-es Promat de nekem nagyon megy mg nagy melegben sem 65 fok fel sem a VRM sem a GPU. Tény h. sűvít mit az állat de elnyomja a hifi
-
redgold
tag
Ne fűzzél vérmes reményeket ahhoz, hogy drasztikusan le tudod csökkenteni a vrm hőmérsékletét, akár ezüstből is csináltathatsz rá bordát.
Ilyen a méretezése elektronikailag, és hőkibocsátás szempontjából.A megoldás lehet -ha hosszútávtra gondolkozol- egy jó (memóriákat is hűtő) vízhűtés, vagy egy komoly (gyári, és nem barkács -ezt itt rossz értelemben vegyed lécci-) léghűtés.
Sajna kicsi a választék, és magasak az árak.
Mondjuk vagy az Artic Cooling mellett egy másik -szemre tetszetős, 2x92 mm ventis- megoldás is van, de most nem jut az eszembe az elnevezése.
De, megvan: http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=3&y=16141 -
sinci
tag
Nem hiszem, hogy felrakható, ez alaplapra való.
Reszelni ott kell ahol találkozik a VRM hűtőborda a karival (a két végén), így jobban belesüllyedne a hőátadó gumiba a kis VRModulok, de azzal számolnod kell, hogy a hűtő garija így ugrik és nem biztos, hogy el tudod majd adni, úgyhogy gondold át mielőtt nekiállsz a dolognak. -
sinci
tag
-
Silenzio
addikt
Tudtommal semmit sem jelent a fekete hűtő. Az enyém is piros. A feszültség-értékek is eltérőek, pedig ugyanúgy 256 bites modellekről van szó. "It's all messed up." Amúgy ATI-módra. De a kártya ettől még gyors.
Bagira: No mi van, mégis kitartunk a 2900 pro mellett? Megbántad hogy eladtad nekem, mi? Nem baj, én jól jártam.
Sinci: Kösz a linket! Pofám lapos. Majd jelentkezem, ha sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Nyaralás topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest