- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
spiercell #9428 üzenetére
Nem tok egyet érteni. Zúg és izzad mint a disznó. Tehát pont abban a 2 aspektusban nem jeleskedik, amiben egy vga-hűtőt megítélünk. Zárt házban durván fagy és graf. hibákat csinál már jóval az xt órajelei alatt, pedig idáig nem volt gond a hűtéssel. A cpu 35 fokos szokott lenni. Az alaplap 30-35. Egyedül a vga vágja gallyra magát. De ugye nyitott házban már nem.
-
Silenzio
addikt
válasz
spiercell #9424 üzenetére
Kösz a linket!
A napsütés a barlangban? Az semmiAz én bugom az egész játékmenetet tönkre tette. És úgy tűnik ezzel a Windows-zal/ezzel a géppel nem is tudok majd játszani, mert a Bug mindig visszajött, mintha csak valami vírus jelölte volna meg az ip-t... És gondolj csak bele, elkezdek vele játszani, és mire a végére érek, az emberek (és az orkok) már az Alpha Centaurit ostromolják...
Ha már itt tartunk: a Crysisban cloak módban olyan vígan rajzolja ki az árnyékomat, hogy ennek az álcának nincs az a gyökér komcsi aki bedőlne... Mintha annyira feszítenének az engine-re, hogy a hiperszuper árnyékot még akkor is kirajzoltatnák, amikor már a beleélés rovására megy. Tiszta ökörség, komolyan.
-
Silenzio
addikt
válasz
spiercell #9420 üzenetére
Na jó, de én nagyon szerettem a Gothic sorozatot
Annak ellenére, hogy 2006-ban már nagyon gyér volt a grafikájuk, ez volt az a 2 játék, ami egyáltalán le bírt kötni abban az évben. A 2-ért még a nőm is hanyagoltam, el is hagyott szépen
(no comment)... Aztán mikor kijött a 3, az előző gépemen 7 perces töltögetés után 1 fps-sel ment
Mindent low-ra véve is max. 15-öt produkált. Az új vason meg, szintén -akkor még- 1 giga rammal, hasonlóan siralmas volt, annyi különbséggel hogy az 1950 pro medium-high-on vitte volna 30-40-en, csak hát állandóan swappelt. Most fullon azért reménykedek egy 40 fps-ben... Ja, a legjobb: feltettem a Gothic 3-at, kb. 2 perc séta után a napszakok elkezdtek villámgyorsan váltakozni, villogássá gyorsult az idő múlása. 3 perccel később save-eltem, gondoltam kilépek és vissza, erre azt írta ki: 320. nap
A megfelelő topikban el is nyertem a legdurvább bug díját. A szép az az egészben, hogy ettől kezdve nem segített semmi, se a legújabb patch, se a reinstall... Már induláskor időutaztam.
Mondtátok hogy az S1-hez valami fizikai barkács kell hogy rámenjen a nyákra. Ez mit takar pontosan?
Mr. Grincs: Én már megtettem. Igaz, nem voltam túl beszámítható, ugyanis én már nyáron 8600 GT-re cseréltem az 1950 pro-m. Kiváncsi voltam a dx10-re
. Nem volt túl jó csere, de higgyétek el, nem volt annyival lassabb, mint amennyire fikázták a kis GT-t. Jó kis géped van, ráfér a vga-csere. Meg a tápé is.
-
Adamka3kerék
tag
válasz
spiercell #9347 üzenetére
Hümmm..de mondjuk nem vált át nekem,direkt figyeltem,van egy real time hdribl-nevű progim,amiben golyák repkednek és nem váltott át..na majd kitesztelem még...
Mellesleg a sárga kanócból kell még kettőt felhebregálnom a kártya maradék két tűjére?
lehet megjátszom....
VX550..ugggyanmá,Delta 450esem ősidőktől őserővel visz mindent...semmi pénzért nem cserélném
Köszönet a helpet,még a legfainabb 2900-hoz illő tuningprogit leírhatnátok...3870-től a rivatuner maradt...atitúl kezd vele vmit?
-
-
Adamka3kerék
tag
válasz
spiercell #9319 üzenetére
8 pines VGA tápcsatit honnan lehet bótolni? Mert tuningolnék erősen.....Ja és Riva tunerrel nekiugrottam,tuningnál ki is írta a 600/800MHz-t,te Hardver Monitoringnál Core frekre 503MHz-t,Memory frekre 513MHz-et ar ki simán meg húzva is...hm
De a tápcsati kérdése az Élet-halál kérdés,abba segítsetek!!!!!
-
vazzz
őstag
válasz
spiercell #8890 üzenetére
Nem azzal van a gond, hogy 256bit, és fel is van tüntetve, hanem hogy ha pl. egy bolt kiírja árlistába, hogy 2900pro 512mb 256bit, te meg nem hiszed el, mert biztos félreírták, de a biztonság kedvéért utánanézel a neten, gyártó honlapján, stb., (mivel hogy a boltban a polcon nincs egy db sem, hogy megnézd, mi van a dobozra írva) és nem találsz ilyet, akkor simán gondolhatod, hogy tényleg csak elírás, mert ilyen nem létezik. És közben meg de... és adsz pénzt egy olyanért, amit nem is akartál. Ez a szívatás.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
spiercell #8787 üzenetére
Azért kell hozzá jobb hűtő mint a gyári,vagy víz és akkor semmi hangja nem lesz,sokkal hűvösebb is lesz,jobban tudod majd húzni!
Én nem húztam mert alapon is jó volt mindenhová,ha meg kevés lett volta akkor mást vettem volna helyette.
Én nem akarom egyik kártyát sem tuningolni,amit nemsokára venni szeretnék azt sem fogom. -
-
elit_hun
őstag
válasz
spiercell #4998 üzenetére
vááá, gyorsan rohanok venni új VGA-t, mert már nem bírom elviselni azt a ronda DX9-es vizet
hops, csak egy kis gond van, akármit csinálok (mindent trükköt kipróbáltam...) a 2. töltésnél mindig kifagy
Ez olyan mint mutatták a Crysis DX9 vs DX10 vidit, a DX10 csak azért volt szebb mert a DX9-be "elfelejtettek" betenni 1-2 dolgot...pl soft shadowst stb-tHaart: de mégis az fogja meg az embereket
-
válasz
spiercell #4729 üzenetére
Ha egy Guru3D oldalnak nem hiszed el, hogy ennyit tud a Pro és az XT, akkor kinek fogsz?
Én pont ezt a tesztet látva mondtam le tegnap a 2900 Pro vásárlásáról.rolko: Mindannyian tudjuk, hogy a 3DMark06-bani elsőbbség semmit nem jelent a játékokra nézve. Ráadásul a hír eleve olyan biztos lábakon áll, mint Deák Bill Gyuszi mankó nélkül, így nem is lehet rá adni. Másfelöl 600 pont 5 százalékot tesz ki, ami számomra még egyáltalán nem meggyőző fölény (fenntartva emellett az első mondatben kijelentetteket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R5
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest