- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinci
tag
válasz
jano_77 #11690 üzenetére
így van teljesen felesleges volt megvenni a hdmi kábelt, előtte el kellett volna olvasni az user manualt, mondjuk nagy baj nincsen, majd jó lesz a következő tv-dhez ami már jól támogatja a pc-t hdmi-n keresztül...mondjuk én 2k-ért vettem 5m-es hdmi-hdmi kábelt, de még az nem derült ki, hogy bírja e a full hd-s felbontást, mert még tv az bizony nincsen...a többit passzolom
-
sinci
tag
válasz
jano_77 #11688 üzenetére
[OFF]mint írtam föntebb is, hogy szerintem a tv nem támogatja a bios képernyőfelbontását és ezért nem látni semmit, így monitorral kell megoldanod...
közben meglestem a tv-d user manualját, csak vga kábellal lesz 1360 x 768@60-as felbontásod, vga kábellal még az is elképzelhető, hogy a biost is látni fogod...a HDMI csak 1280 x 720-as felbontást támogat[/OFF]
-
sinci
tag
válasz
jano_77 #11684 üzenetére
A tv típusát nem adtad meg így csak vaktában tüzelek, az LG-k általában 1366 x 768-as felbontást támogatnak HDMI-n, winben 1360 x 768@60-at állítsd be, így a kép két szélén lesz 3-3 fekete oszlopsor, szerintem nem észrevehető...a biost pedig monitorral kell birizgálnod, mivel szerintem azt a felbontást nem támogatja a tv...tv kérdésekkel irány [link]
-
sinci
tag
válasz
Silenzio #11669 üzenetére
mod: most olvasom a P31-es topikját, hát...a tuning nem nagyon megy ahogy látom és 4x1giga rammal is meggyűlik a baja, elhamarkodott volt részemről ezt ajánlani, úgyhogy inkább P35, főleg ha erősebb vga-t veszel, annak meg kell a túlhajtott proci, hogy ki tudd hajtani...
ha mar 6320-as [link], én tőle vettem 1,5 hónapja a 6600-asomat, azóta gond nélkül megy -
sinci
tag
válasz
Silenzio #11665 üzenetére
Egy P31-es giga lap ~15-16k, és egy C2D E4xxx@3200Mhz-es proci ~17k szerintem elég lenne kihajtani a PRO-t, én is ezt vettem volna, de csak akkor hallottam a P31-esről miután megvettem a P35-ös lapomat, E4xxx-es proci meg elfogyott mire odaértem az eladóhoz, így 15k-t buktam lap+procin...pech
-
sinci
tag
válasz
jano_77 #11464 üzenetére
Ilyen alaplapot amit írsz én nem látok asus oldalán, csak P5SD2-VM-et találtam, de nem is ez a lényeg...az irományból kiderül, hogy a winfost nem raktad újra még, tedd meg, talán megoldja gondot, és egy alaplapi biosfrissités sem árthat.
esetleg más alkatrészt cseréltél a vga-n kívül?SIS-t én semmi pénzért nem vettem volna, inkább megtoldottam volna 5-10k-val a keretet és vettem volna egy jobb lapot, de ez csak az én véleményem...
-
sinci
tag
válasz
idegbeteg18 #11331 üzenetére
majd hőátadó gumit tegyél azért rá [link], gondolom nem ok nélkül van a gyári hűtőn is, az hogy hol kapsz ilyen gumit...passzolom
-
sinci
tag
válasz
idegbeteg18 #11326 üzenetére
vagy akár Te is megcsinálhatod...egy proci hűtőbordát addig vágsz, köszörülsz kisflexel amíg megfelelő nem lesz a méret, és átmenő csavarral rögzíted...
-
sinci
tag
válasz
idegbeteg18 #11315 üzenetére
ha rá is megy a 2900pro-ra akkor kell hozzá egy VRM hűtőborda [link], amit nem lehet kapni külön, ergó neked kell rá fabrikálni...
-
sinci
tag
válasz
HolyFire #11280 üzenetére
akkor van még pár korpa a biosok között...
a VRM-re én is tervbe vettem egy kis átalakítást, meg fogom fúrni az S1-hez adott VRM hűtőbordát és dugok bele egy fékrendszerhez használatos rézcsövet és ráhúzuk jó pár kis alulemezkét, valahogy úgy fog kinézni mint a thermalright mosfet coolerja [link], hogy használ e valamit majd kiderül
-
sinci
tag
válasz
SystemRoot #11266 üzenetére
Ha már úgy is ott jártál Picco logoutjában gondolom ellátogattál arra az oldalra is ahol a moddolt biosok vannak, ott van megoldás.
-
sinci
tag
Milyen hűtőd van rev1-es [link] vagy rev2-es [link]?
Nekem rev1-es van, anno amikor én raktam fel kíváncsiságból vissza levettem és megnéztem a hűtőn a paszta lenyomatát, hogy hogyan érintkezik a gpu-val, bizony egy kis része nem érintkezett a hűtővel így ott több pasztát nyomtam rá...hátha ez segít valamit... -
sinci
tag
2 megoldás létezik, az egyik átmenő menetes csavar anyával odafogatva, ehez 3-as vastagságú csavar elég, itt át kell fúrni teljesen a hűtőbordát...
a másik variáció 3x15-ös reiser csavar belehajtva a hűtőbordába, itt is előre kell fúrni egy 2,5-es fúrószárral és érdemes még a felszerelés előtt belehajtani a hűtőbordába a reiser csavart így kialakítva a menetet, így a kártyára csavarásnál könnyebb dolgod lesz. -
sinci
tag
válasz
msgt.fubar #10910 üzenetére
Én december végétől használok moddolt biost, nálam eddig egyszer sem fagyott és senki nem jelzett hasonló dolgot, pedig nekem igazán alul van feszelve 2D-ben (a használt bios: Der Namenlose_0.80V_200_300_1.10V_750_1000).
Mondjuk nálad az is érdekes, hogy 1,15V-ot kap 3D-ben a gyári bios-al, itt a fórumon eddig 1,02V és 1,08V-okról lehetett hallani eddig, nem semmi szórás egy tipuson belül, lehet ati-ék csak így tudták stabillá tenni a kártyát. -
sinci
tag
válasz
Ragadozó #10892 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség, de nem kéne összekötni az alaplapi SPDIF [link] (a piros) csatival a vga-t? mert a pci-e slot hangtovábbítással nem nagyon foglalkozik szerintem...most már csak az a kérdés, hogy a vga tudja e fogadni, van e rajta hasonló SPDIF csati vagy nincs...vélemény?
-
sinci
tag
válasz
msgt.fubar #10883 üzenetére
Nekem is tavaly hívták fel erre a figyelmemet és igaza is lett az illetőnek, úgyhogy azóta kizárólag a csupasz drivert teszem fel csak. Egyetértünk.
-
sinci
tag
válasz
msgt.fubar #10881 üzenetére
Ha egy játék nem tudja az AA-t vagy AF-et akkor álíthatsz akármit a CCC-ben akkor sem fog menni az adott játékban, ilyen pl. a Ghost Recon Advanced Warfighter ebben csak AF-et lehet állítani az élsimítást nem támogatja, úgyhogy ebből a szempontból a CCC-t felesleges telepíteni, az adott játék menüjében szépen be lehet állítani a 3D-s dolgokat AA, AF mármint ha támogatja a játék.
Legalább is én így tudom, lehet, hogy baromságokat írkálok. -
sinci
tag
válasz
Dambudzo #10843 üzenetére
Hali
Jajj, eléggé elszomorodtam, nekem is hasonló a konfigom, nekem 11000 fölött ad a mark, a Te cuccaidból többet is ki lehet hozni megfelelő rammal és beállításokkal.
A ramot cseréld le, én 2db kingmax 1066-os ramot vettem nemrég és mennek 1200-at 2,1V mellett kényelmesen, 13-14k-ért beszerezhető.
A procit ráncigáld meg irány Gorneck oldala [link] [link], kezdetnek 8x400 elég lesz, de megy az jobban is szerintem.
2900Pro tuning RivaTuner-el [link]mod: most látom, hogy 1066-os ramjaid vannak, akkor már csak meg kell egy kicsit ráncigálni a procit meg a vga-t
-
sinci
tag
Nem hiszem, hogy felrakható, ez alaplapra való.
Reszelni ott kell ahol találkozik a VRM hűtőborda a karival (a két végén), így jobban belesüllyedne a hőátadó gumiba a kis VRModulok, de azzal számolnod kell, hogy a hűtő garija így ugrik és nem biztos, hogy el tudod majd adni, úgyhogy gondold át mielőtt nekiállsz a dolognak. -
sinci
tag
-
sinci
tag
válasz
gyulabacsi #10557 üzenetére
A 256bit-eshez DVI-VGA és DVI-HDMI Adapter van.
[link] -
sinci
tag
válasz
gabcsikovo #10550 üzenetére
mod: már megelőztek...
-
sinci
tag
válasz
Bagira01 #10544 üzenetére
Sajnos erre utalót nem találtam a szövegben
.
Szépen lassan meg kell barátkoznod a 35k-s árral vagy hagyod őket a fenébe, én 40k-ért vettem december közepén, akkor az csúcsvétel volt szvsz, hogy most megér e 35k-t azt neked kell eldöntened, mert 29k-ért nem fogják odaadni az biztos.
-
sinci
tag
De ilyen is van ám:
"iPon Computer Kft. kötelezettségei és jogai...
...Az iPon Computer Kft. szabadon megváltoztathat bármilyen árat vagy határidőt...Bármely vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással."mod: [link]
-
sinci
tag
válasz
Bagira01 #10527 üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy ez voltmodos bios. A 3DMark06-nál 1,15V-os bios volt fönt, így ment 820/2150-et a kártya, a 3DMark05-nél már a rendszer végső beállításai láthatóak 800/2100 1,10V-os bios-al megtámogatva.
A kártya 1,08V-ot kap a gyári bios-al, ezzel jobbesetben 770/2100 elérhető szerintem. -
sinci
tag
Tegnap előtt vettem egy jobb vasat a kártya alá, mert ez a kártya megérdemli, meg én is
. Tegnap tesztelgettem és ezek az eredmények születtek [link] [link], így már valamennyire ki van hajtva a kártyában szunnyadó erő.
A krízis XP-n 1280x1024 high beállításon maradt 32-35fps, tehát oda már a kártya kevés, ez van... -
sinci
tag
válasz
Armando_19 #10424 üzenetére
ezek 2D-s értékek
[link] természetesen csak saját felelősségre, stabil rendszerrel...
-
sinci
tag
válasz
HolyFire #10370 üzenetére
Ebben nem tudok neked segíteni, ezt neked kell eldönteni mit akarsz, ha viszont direkt 2900-ra készített blokkot veszel az kb. 26k, na de mi lesz ha eladod a kártyát a blokkot hová teszed kinek fogod eladni, mert az már nem kell senkinek szerintem, nem sokan vizeskednek.
Ezért lenne jó ötlet ha mondjuk darabokból össze tudnád rakni a dolgot, pl. gpu-ra külön, vrm-re külön aztán memóriára megint külön blokk és ezt talán tovább vihetnéd a következő vga-ra is a lehető legkissebb pénzveszteséggel, de ezt neked kell összeállítani, ha vízzel akarsz hűteni, én elvagyok az S1-el. -
sinci
tag
-
sinci
tag
válasz
banderasz77 #10354 üzenetére
Ahh látom, megint kifogyott a raktárkészlet.
-
sinci
tag
válasz
Armando_19 #10352 üzenetére
Igen, nekem sikerült felrakni és szerintem másnak is sikerülhet a fentebb említett kisebb barkács mellett.
-
sinci
tag
válasz
pempellini #10350 üzenetére
Adnak hozzá VRM hűtőborda, egy kicsivel hosszabb így egy plusz lukat kell rá fúrni.
ez a linken található:"+2db 12cm-es ventit 5V-on hajtva"
-
sinci
tag
válasz
pempellini #10340 üzenetére
Azt elárod, hogy mivel hűtöd a VRModult ha ZALMAN VF-1000-et raksz fel?
Csak pár száz oldalt kellett volna visszaolvasni
: Thermalright HR-03 R600, Accelero S1 rev.2 780/2000-en hajtva Az Accelero S1-hez még annyit, hogy 30perc S.T.A.L.K.E.R után 55 fokra melegszik a GPU.
Gino20: Minden jó, ha vége jó.
-
sinci
tag
válasz
banderasz77 #10265 üzenetére
Kártyagyilkos!!!
Na majd én is megráncigálom egy kicsit, ha jövőhéten összejön a kórós gépezet, egyenlőre a proci nem lesz egy csúcs benne, de majd egy farkas remélem benéz a közeljövőben.
-
sinci
tag
Találtam és felraktam egy 0,80V-os biost [link],kemény 4W-al csökkent a fogyasztást.
-
sinci
tag
válasz
->Raizen<- #10169 üzenetére
Még egy párszor indítsd el a gépet hátha felrobban a tápod
, mint fentebb peron kollégának, innen lehet csemegézni amelyik neked szinpatikus, de szerintem 450W-os tápnál ne add alább 2900Pro mellé.
Nekem egy Chieftec CFT-500W-asom van, 16-17k volt ha jól emlékszem, eddig meg vagyok elégedve vele, szerintem a tápon kellene spórolni a legkevesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest