- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anderas
csendes tag
válasz
Tomate #14193 üzenetére
Graf kártya High Qualityra van beállítva.. De mindegy mert standard volt előtte akkor is lecsapta mint... Az alaplap Asus P5K Deluxe és a hozzá tartozó bios van fent.
Egy illető szerint tényleg a táp nem bírja, mivel a XT szereti a powert. Ő ajánlotta, hogy cseréljem le a tápomat pl: Corsair HX520 vagy TX650-re. -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Tomate #14186 üzenetére
Az,hogy mindennel szenvedek vele.....minden játékba van vmi anomália vagy az fps-em egyszer a padlón máskor meg "sokkal több,mit kéne" meg hangos meg zabál meg etc.
Egyszóval az a bajom,hogy Ati a driver neve és R600 a megnév.......hónapról hónapra csak reménykedek a semmiért.az Atisoknak a remény maradt meg,hogy normális driver legyen egyszer..mióta R600 kijött elfelejtettek drivert csinálni.. -
PartyBoy1988
csendes tag
válasz
Tomate #14154 üzenetére
Sziasztok! Venni szeretnék egy HD 2900 PRO-t, mert most nagyon tetszik az ára
! A kérdésem, hogy mik a tapasztalatok : Egy ASUS A45G 450W-os táp megbírkózik a feladattal egy AMD X2 5600+ proci; 2GB GeiL ultra RAM; 2HDD; 2 opt. meghajtó, Gigabyte SLi S4 alaplap; tucat venti illetve neon. Illetve, hogy kihajtaná a gépem a kártyát?
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
vbbb
őstag
válasz
Tomate #14014 üzenetére
Megcsináltam a moddingot, felhasználtam az S1-hez kapott 2db távtartót meg némi kábelkötegelőt...picit még rá is döntöttem a VRM fele, elég stabil lett. De nézd meg az eredményeket!! 31C-os szobában mérve...
Idle:
Load: (3dMark06)
Ez picit több mint 10C minuszba...
De mindjárt csinálok egy Rainbow 6 Vegas-os monitorozást is.
-
-
válasz
Tomate #13855 üzenetére
Nem hagyom kárba veszni a dolgokat, ha kell meghúzom amit kell, de nálam proci ép. hogy kihajtja normálisan, igaz húzva van...
Az x1900 cfe (xt-nek felel meg) nálam, ha kellett, jóval az XTX felett ment...volt rajta egy HR-03 (onnan van a rajongásom a Thermalright hűtők felé, brutálisak) -
lala42
őstag
válasz
Tomate #13011 üzenetére
Hello! Most nézem a topcot és létom, hogy nem válaszoltak. én HD 2900 Pro-val 512/256 nyomom és a fiam is a cod4-et net-en. Van füst, meg miegyéb is, remélem, már azóta neked is. Igaz 1440/900-ban. De dx9-ben és a 8.4-es driverrel.
Valszeg, az efektekben lehet valami kikapcsolva nálad.
De ha bővebbet akarsz, holnap megnézem. Keress Rám a Panzer néven az X-fire-ben, vagy a fiamra G.R.U. Fighter néven fut.
Nem értem, milyen dx7-et használsz? -
-
Silenzio
addikt
válasz
Tomate #13627 üzenetére
Nos, pár dologra rájöttem: nekem igazából egy bios sem vált be, egyik sem tűnik stabilnak, kivéve a Tiger-féle 760/1060-as. De azzal meg ugye grafikahibáim vannak. Nem tudom, lehet alulfeszeli a táp a kártyát, vagy ilyesmi, de úgy tűnik, 1.1 V nem elég neki 760/1060-ban, legalábbis pár komplex effektnél már nem. Mert az ugye az órajelek változtatásával biztossá vált, hogy a kártyám nem a ramok miatt telíti színes foltokkal a képet, hanem a gpu miatt. Kipróbáltam vagy 8 biost a mai nap és ebből 2 volt életképes: a Tiger-féle 1.15 voltos és az 1.2 voltos. Itt a fenti órajelekkel megszűntek a grafikahibák, de 2d-be váltáskor sajna néha lefagy, resetel stb. Sőt, utóbbinál villan egyet a kép, ha állítja a ventilátor fordulatszámát. Remek. Nem tud valaki egy stabil biost?
-
tetrix
tag
válasz
Tomate #13611 üzenetére
-Jaja megnéztem,csa win alól Atiwinflash-el nem sikerült semmit módosítani,a biost azt én is onnan szedtem le,amúgy kösz a linket
Picco: thanks!
- azt az írásogd szintén megtaláltam,az alapján próbáltam egyszer,de nem jött össze,pedig azt írta oké; lehet valami kimaradt...
- nekirugaszkodom mégegyszer...
(ha sikerült a bioscsere azt honnan tudom leolvasni?mert GPU-Z ugyanazt a verziós bioszt írta ki ami fenn volt;vagy ugyanarra csréltem?;és ha ezek szerint sikerült akkor miért nem műkszik rendesen?) -
tetrix
tag
válasz
Tomate #13595 üzenetére
-egyenlőre még nem tartok a hűtésfordulattémakörnél,amint láthatod most művelem magam dos témában
-ahhoz kérnék egy kis segítséget hogy pontosan milyen parancssort kell beírni (bebootolt atiflash lemez alól) az A:> meghajtó után,ha az eredeti biost akarom lementeni és új biost flashelni
-ez nem jó így? :
A:\>atiflash-s0biosneve.bin
invalid caracters-t dob ki
-több helyen utánnanéztem,de nem egyértelmű,hogy kell pl szóköz,vagy más..
-nem értek én ehhez,de szeretném megtudni hogy kell tudsz ebben segíteni?
előre is kösz -
Silenzio
addikt
válasz
Tomate #13600 üzenetére
Hm... Egy 8800 GT 2x annyi pontot ér el. Megint az nVidiának kedveztek. Bár van hozzá Ati hotfix is, nem tudom felraktad-e... Amúgy tényleg mocskosul randa és nevetséges. Szerintem. A cpu tesztek, pláne a sebességüket figyelembe véve, siralmasak. Ha valakinek van ötlete refresh rate-témában, ne habozzon! A monitorhoz nem létezik driver egyébként, utána néztem.
-
tetrix
tag
válasz
Tomate #13595 üzenetére
-találtam ezen az oldalon egy leírást,ez jó lehet?
[L:http://logout.hu/iras/ati_hd3870_hatekony_hutes.html][link]"Csak 2900pro 256/512-vel lehet"- nekem az 1gigás pro van gondolom ez nem zárja ki az újraflashelést? van hozzá bios is a techpowerup-on
- melyiket ajánlanád a kettő közül Atiwinflash vagy Atiflash??? -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Tomate #13596 üzenetére
45-50-et ad teljes fullon,a kanyarokban pedig leeseik kb 5-re!Ez a BMW-nél van a Ford Mustángnál el se tok indulni!Egész végig 1-2fps!
Időközben meghúztam a procit 3500Mhz-re a Vga-t meg mag=850-mem=870-re,de így sem jobb!Ugyan az!ATI !Még egy 9600GT-n is megy fullon ezen meg!PFF
-
tetrix
tag
válasz
Tomate #13591 üzenetére
-601/925 a 2D-s órajelek nálam és az az igazság hogy nem volt húzva semmi rajta,ezért nem értem a dolgot miért kavarodott össze.bár gyanítom valamit elfigyeltem...
-de akkor jól gyanítom hogy egy új biosflash megoldja a problémát?
-sajna biosflasht még nem csináltam vga-n,mire érdemes ügyelni,tudsz ebben segíteni? -
Silenzio
addikt
-
Bundás22
őstag
válasz
Tomate #13538 üzenetére
persze mert te magad leveszed mindíg, magától nem csinál ilyet , mind1 neked olyan van nekem ilyen(tehát nem próbáltuk a másikét), a cikkírónak viszont mind2 volt és ő leírta melyik a jobb
cserélhetünk pár napra, nem lennék meglepve ha meg akarnád tartani
de hagyjuk, meddő vita én annak hiszek aki mindkettőt kipróbálta és az mondhat csak jó itéletet, én nem próbáltam a 29pro-t tehát én sem te sembrumi: megyek mert kapok kígyót békát a belinkelt cikk miatt
, csak azért jöttem ezzel mert valaki kérdezte mit válasszon 29pro-t v 3850-est, sztem a cikk alapján eldöntheti, illetve az aktuális árat belekalkulálva, tényleg nem provokálni akarok
kavicssli: más nem így gondolja
persze mindenki a sajátját védi nem rossz a 29pro sem, bár kétlem h a tápom elbírná -
Bundás22
őstag
válasz
Tomate #13533 üzenetére
nekem 60 fok 760 mhz-en akár több óra crysis után
rivatunerben be kell állítani 70% ventit, amit ez a jóember nem tett megpicit zúg de sztem még így is halkabb mint a 29por(bár nekem nem volt olyan thx God!)
jó picit gyorsabb a pro tunningolva ezt aláírom de barbár kártya, például én a gépen 70-80%-ban netezek dolgozok, szal jó az h visszaveszi magát a 3850, a 29pro meg nyomatja magát feleslegesen
de a legnagyobb bizonyíték : [link] az első 3 bekezdés, emiatt is döntöttem a 3850 mellett helyesen -
redgold
tag
válasz
Tomate #13526 üzenetére
Én nem bántom a kártyákat, úgy mennek, ahogy az alap órajelük meg van határozva, csak a hűtésüket mód(modd)osítottam kicsit, mert szerintem nem hűtenek rendesen az alap beállításokkal.
Nem tom, hogy van-e, mert már rég nem nézegettem, de ha jól emlékszem egy lemez takarja hátulról, elöl meg a hűtő.
Szerintem a tipikus felépítés lehet, félkörívben a gpu körül a memőria lapkák. -
-
mokus1
addikt
válasz
Tomate #13483 üzenetére
nem az én már 101fokosan is láttam
igaz azért mert kikapcsolt a venti valami miatt.
de amugy én ugy 85 fok felé használom.
Most szedem le a call of juarez-t aztán valamit kitalálok a vrm hűtésére.megmegnézem hátha van valami okosság ráirva.Nagy elmebetegség beknni rézpastával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest