- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
jah en is sirtam amikor eladtam a remek ramjaimat mert am2-re valtottam....nem tudtam h ennyire szar a ddr2...naiv voltam.
megneznem melyik ram uberelne a regi memjeimet: 400 3 3 3 8 2T@600 3 3 3 6 1T stabilan, 2.8V, 2*1gbtom5: a tap necces...foleg ha tuningolod is a procit/vidkarit...marpedig a lapod gondolom nemhiaba DFI
-
-
HolyFire
aktív tag
-
HolyFire
aktív tag
nem...most 1,20 voltot kap 3D-be..... és a Tody féle r600 GPU blokkal hűtöm....de most szereztem egy heatkiller blokkot ami eredetileg X1800/X1900 szériához való, de úgy tűnik hogy rámegy ez a blokk is... majd ha a VRM hútőt rárakom akkor rápróbálom a heatkillert is...csak az sok mareca átcserélgetni a blokkokat....
alapfeszen olyan 740-760-ig bírta ha jól emlékszem....
-
Cölöp
tag
hát, én cserekártyának kaptam, az 1950Pro AGP-m bedöglött. De a doboza nem volt bontott, én nyitottam ki először, legalábbis remélem. a PCI-lábakon sem látom, hogy korábban már volt gépben.
pff, mennyi problémám van?! először hogy 256bit, de piros hűtős és nem fekete, most meg ez! lehet mégis kamukártya. -
Qru
MODERÁTOR
Azt hiszem megoldódott a probléma. PCI-E kapot +0,5V-ot így már szépen végigtekert a teszt.
Lett némi látszata a procicserének is:
E6300@3150MHz 10820 pont
Q6600@2700MHz 11699 pontmod: a többi beállítás u.a.mind két esetben: Ram 900-on 4-4-3-8, vga 780/1000-en.
-
m4rc!
őstag
Futtam most gyorsan egy markot e Te órajeleiden és valóban gyengébb... kérdés, hogy ez játékokban mennyit jelent, sztem leginkább semmit, pár FPS
Látom elég szépen megy a quad-od..meg kérdezhetem, hogy mi az FPO száma? Én ma szereztem egy Q-t de sajna B3-mas és nemigen akar muzsikálni -
peron
tag
A vga 777/900-on megy, a procim 3.2 Ghz-en.
-
Silenzio
addikt
Az fsp vga powerrel próbáltam, az elvileg simán elég neki.
Bagira01 kollégánál is csak 760-at ment. Gondolom 740-en a túlmelegedéstől fagyott le egy órás üzem után. Most ilyen baja nem lehet, de egyelőre nincs kedvem próbálgatni. A Crysis úgyse lesz gyorsabb, másnak meg még az alapórajel is elég. Általában. -
vazzz
őstag
Van benne valami... bár nekem is volt 7950gx2-m 2db is, nagyon jók voltak, de annyira azért nem, amennyire drágák voltak. Érdekes egyébként ez a fejlődés... akkoriban kuriózum volt a gx2, 2gpu, 1 giga ram, brutális volt. Viszont egyik játék sem igényelte az 1gb ramot, a 2 gpu körül eleinte problémák voltak, nem támogatták az alaplapok, nem használták ki a játékok, stb... Mire helyrerázódtak a dolgok, már elavult lett, jött a 8800 sorozat és lehetett kukába dobni a 2 gpu-s tudományt. Ma már jól jön az 1gb ram a vga-n, de mire ez az újabb 2 gpu-s megoldás kialakul, már lesz szimpla vga, ami többre képes. Nagyon ki van ez találva... sajna túl gyors ez a fejlődés, és tökre felesleges mindig a topon lenni, mert az ember gatyája rámegy. Én tudom, tapasztaltam, ezért lassítottam.
-
Speed®
titán
-
X Factor
addikt
Elírtam sry, már késő van.
Azért egy jobb tápon van 6os pci-x csati, na de 2 az ritka, iylenkor vna az általad is említett molexes átalaító, de azzal nem lehet húzni.
Szal ha nem a tápból van bedugva közvetlen a 2db pci-x es csati, akkor nem lehet oc-zni.
venember83 [link] --- Idézek magamtól ...ösz visz max 25A van nekem 12es ágon
Bocsi, máskor odafigyelek arra 0,5A-ra
-
X Factor
addikt
-
Csaba_20_
őstag
Légyszives válts stílust, mert nem az útszéli k*val beszélgetsz!
A 360W-os zalman amúgy lehet, hogy a tuning nélküli említett konfigot gond nélkül elbírja. Egy próbát megérne. A tuninggal pedig annyi összetevő jön képbe, hogy nehéz megmondani mennyit fog végül a rendszer fogyasztás szempontjából igényelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest