- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anderas
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy össze szeretném kötni a Grafkártyámat (Radeon HD2900XT) a TV-vel. Elvileg meg is történt. Az S-videó kártyát összekötöttem a Grafkártyával az Audio jackeket meg a hangkártyával. A bibi az, hogy nem működik.
Az ATI Catalyst Control palettán a Kijelző beállításainál aktiváltam a TV észlelés beállítást, de a Kijelzőkezelőnél nem tudom a monitort és a tvt összekötni. A jelenleg lekapcsolt megjelenítőknél ott van a TV ikon (mellesleg közben össze van kötve a számítógéppel a TV és bekapcsolt állapotban van AV-ra állítva) de hiába próbálom nem működik. Mi a fenét csináljak vele? Hol rontom el? Nem tudom... Valaki tud valami okosat mondani?Üdv
A.
-
Anderas
csendes tag
Ismét elkezdem amit előbb sikerült félbehagynom kérdést... Szóval az alábbi konfiguráció mellett:
CPU: Intel Core Duo 2,66Mhz
Graf. Ati Radeon HD2900XT
Vinyó: 500GB
Ram: 4GB 800Mhz DDR2Szóval ezzel a géppel nívósabb játékok állandóan kb 10-15 perc játék után hírtelen komplett lecsapja a számítógépet és újraindul az egész rendszer. Crysis pl gyakran csinálja ezt. Hellgate Londonban is előfordul mikor a "pokolhasadékból" szeretnék kijönni...
Miért van ez? A grafikuskártyám teszi? vagy mi? Ilyen drága ketyere és ennyit ér, hogy játékok amikhez kicsit jobban igénybe van véve lecsapja az egész számítógépet? Vagy áramingadozás lehet?
Mi volna a megoldás szerintetek, hogy ezt kiküszöböljem, mert marhára idegesít már ez, s szerintem a gépnek sem használ a hírtelen megszakítás. Az én idegeimnek meg végképp nem.. Mérges vagyok, hogy ennyi pénzért adtak egy olyan kártyát amit lényegében semmire sem jóÜdv
Anderas
-
Anderas
csendes tag
válasz
Speed® #14199 üzenetére
Úgy látszik nem elég neki..... csak papíron lightes alkalmazásokra.. úgy nincs is vele semmi baj.
Egy teszt ezzel kapcsolatban.
Van benne egy ilyen gyanús rész:
"A tesztelést ezúttal is néhány megjegyzéssel kell kezdenünk, ugyanis nem várt problémákba futottunk. Az első komolyabb gond a tesztelés során akkor következett be, amikor a tápegység nem bírta a terhelést, és a GeForce 8800 Ultra SLI konfiguráció alatt lekapcsolt. Ez történt először az 550 wattos Cooler Master táppal, majd később a 600 wattossal is, és a kicsit jobb belsejű 520 wattos Corsair tápegység sem volt teljesen stabil, egyszer-kétszer újraindult a gép. Ekkor lett elegünk, és szereztünk be egy nem kevesebb mint 1000 wattos Enermax Galaxyt, amellyel végül sikerült a teszteket lefuttatni a 8800 Ultra SLI és ami még durvább, a HD 2900 XT CrossFire konfiguráción is. A 600 watt alatti tápegységek valószínűleg a 12 voltos ág terhelését nem bírták, és a belső védelem ezért kapcsolta le a gépet."Papír szerint a konfig nem fogyaszthat 400W felett, de, ha nem bírja az egyik ág akkor restart.
-
Anderas
csendes tag
válasz
Tomate #14193 üzenetére
Graf kártya High Qualityra van beállítva.. De mindegy mert standard volt előtte akkor is lecsapta mint... Az alaplap Asus P5K Deluxe és a hozzá tartozó bios van fent.
Egy illető szerint tényleg a táp nem bírja, mivel a XT szereti a powert. Ő ajánlotta, hogy cseréljem le a tápomat pl: Corsair HX520 vagy TX650-re. -
Anderas
csendes tag
Ismét elkezdem amit előbb sikerült félbehagynom kérdést... Szóval az alábbi konfiguráció mellett:
CPU: Intel Core Duo 2,66Mhz
Graf. Ati Radeon HD2900XT
Vinyó: 500GB
Ram: 4GB 800Mhz DDR2Szóval ezzel a géppel nívósabb játékok állandóan kb 10-15 perc játék után hírtelen komplett lecsapja a számítógépet és újraindul az egész rendszer. Crysis pl gyakran csinálja ezt. Hellgate Londonban is előfordul mikor a "pokolhasadékból" szeretnék kijönni...
Miért van ez? A grafikuskártyám teszi? vagy mi? Ilyen drága ketyere és ennyit ér, hogy játékok amikhez kicsit jobban igénybe van véve lecsapja az egész számítógépet? Vagy áramingadozás lehet?
Mi volna a megoldás szerintetek, hogy ezt kiküszöböljem, mert marhára idegesít már ez, s szerintem a gépnek sem használ a hírtelen megszakítás. Az én idegeimnek meg végképp nem.. Mérges vagyok, hogy ennyi pénzért adtak egy olyan kártyát amit lényegében semmire sem jóVárom a lehetséges megoldásokat, magyarázatokat... S mindenkinek Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok!!!!!
Andreas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest