- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
meci23
csendes tag
Szia! Neked is ajanlom a #11258 hozzaszolas meglesését! A második linkrol le tudsz tolteni egy kis csomagot, amiben minden benne van (tobbek kozott leiras is), hogyan modosits bioszt!!! Nagyon eccerű, 1,35V-ig tudsz feszt emelni!
Kul. a bioszmodositast egy kis program segiti, uh. nem kell hex-editezned semmit! En is ezzel allitottam be 1,3V-ot!
Udv. Zoli
-
meci23
csendes tag
Hat en sem atitools-t hasznalok, hanem rivatunert!
Egyszeruen csak szeretem az artifact scanning-et! Kul. atitoolsban is siman lehet huzni! Ami maxot ott megtalaltam, rivatunerben sem tudtam tulszarnyalni (3dmark lefagyott)!
Atitoolsban csak a feszt nem tudtam allitani (ill tudtam, csak visszaallt eredetire)!Udv. Zoli
-
meci23
csendes tag
Szia! Nekem is XT-m van!
En vizhutest hasznalok, de ha vmi jo leghutest raksz ra, az is megteszi!
Alapfeszültségen (1,2V) nekem 870/945-ot ment!
Mag feszemelesevel (1,3V) 911/945, de 900/945-on szoktam Crysisezni!
Memoria 950 felett mar szemetelt az atitools-ban!En ref hutovel csak 800-on probaltam (mem maradt), de biztos ment volna meg feljebb is!
Uddv. Zoli
-
meci23
csendes tag
válasz
eziskamu #11446 üzenetére
Ugy tudom nincs sajat hangkartyaja! En annak idején mikor a sajat 2900xt-met megvettem, ennek nagyon utananeztem, mivel hangkartyat is akartam venni (ha van rajta, akkor nem veszek kulon)!
Ugyhogy eredetileg is athidalo megoldast valasztottak ATI-éknál!
Ennek konnyu utanajarni: kiveszed (vagy letiltod) a hangkartyadat, majd ugy megnezed van-e hang a TV-n!
Udv. Zoli -
meci23
csendes tag
válasz
laci666 #11402 üzenetére
Attól függ mit akarsz játszani!
Az újabbakkal valoszinuleg meg fog gyulni a baja (mivel mostmár a Crysis grafikai leelőzése lesz a cél)!
Ha kalandjátékokat szereted, akkor még sok-sok évig jó lesz!
Kül. én jó öreg CRT-t használok (aminak a max felbontása 1280x1024@60Hz) -
meci23
csendes tag
-
meci23
csendes tag
válasz
SystemRoot #11266 üzenetére
Hogy érted azt, hogy átírni???
Atiflash-el ki tudod menteni az eredetit, majd hex editorral (vagy akármi mással) átállítod a kivant ertekeket, elmented egy uj .bin fajlba(hogy eredeti azert megmaradjon), majd atiflash-al betoltod! -
meci23
csendes tag
válasz
jano_77 #11259 üzenetére
A második linkről ha letöltöd a zip-et, abban leirja (angolul)!
Abban van egy Atiflash nevu program, ami DOS-bol fut!
En azt csináltam, hogy az XP-ben csináltam egy DOS startup disket,arra ramásoltam az atiflash programot (+moddolt biost ha már van), és ujrainditott gépnél a lemezről bootols (a tobbi le van irva a zipben)!
Udv. Zoli -
meci23
csendes tag
-
meci23
csendes tag
válasz
jano_77 #11172 üzenetére
A KINGMAXokra általában igaz, hogy a megadott órajelek fölé nem nagyon lehet húzni, legfeljebb csak pár MHz-el, de stabilitásban nekem soha nem volt problémám! Én ajánlani tudom!
Hallottam olyanról, hogy valaki az 1066-ost nem tudta az adott orajelen futtatni, de mondom, én ilyet még nem tapasztaltam! -
meci23
csendes tag
válasz
jano_77 #11164 üzenetére
Udv!
En 1066-os Kingmax-ot használok (2x1 giga dualban)! Darabonkent 7000Ft korul vannak!
En nagyon meg vagyok veluk elegedve!
Ha most meg nem hasznalod ki, kesobbi alaplapvasarlasnal (ami mar tamogatja az 1066-os memokat) jol johet!
Kul. en ugy tudom, hogy a GEIL memoriak nagyon jok (bar nekem meg nem volt)!Udv. Zoli
-
meci23
csendes tag
válasz
banderasz77 #11154 üzenetére
Very high XP patch a teljes játékhoz is van (en csak a demojához találtam)?
-
meci23
csendes tag
Sziasztok!
Mibol latszik, hogy a VGA keves aramot kap-e? Vagy az, hogy a tap erosen tul van terhelve?
Udv. Zoli
-
meci23
csendes tag
válasz
banderasz77 #11031 üzenetére
Köszi a választ!
Nekem 1,25V-on megy 900-at! A hőmérséklet itt nem gond, mivel terhelés alatt 45 fok körüli vízhűtéssel!
Igazából még érdekelne, hogy 2x6pines csatikkal használod, vagy 6+8-assal!Udv. zoli
-
meci23
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 2900xt-m amit csak mostanában kezdtem el tulhajtani! Bios moddal 3D-be 1,25V GPU feszultséget állitottam be, így RivaTunerrel 900MHzre fel tudtam huzni a GPU-t!
A nagy kérdés az lenne, hogy 2x6pin tápcsatival meg merjem-e kockáztatni, az 1,35V-ot (+ ami a GPU-ból kijön), mivel azt olvastam, hogy a 8-pines csati csak 2 db földdel tud többet a 6-pinesnél!
Nekem egy Thermaltake 700W-os tápom van (minden +12V-os ágon tud 18A-t, ami szerintem ki tudná szolgálni a kártyát)!
Még annyi, hogy mennyik a max hőmérsékletek ennél a krinál?Üdv. Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest