- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
Tedd fel ide az eredeti BIOS-od (megcsinálhatnám egy techpowerup-on talált Sapphire 2900PRO BIOS-ból is, de biztos ami biztos, ráadásul csak feltételezem hogy 256bites kártyád van), vagy készítsd el te magad Radeon BIOS editorral.
-
Laci_23
csendes tag
Én is most készülök videokarit venni, és egy 2900XT-t néztem ki, mert asus p5b-e lapom van, és az edigital ügyfélszolgálatán azt mondták, hogy a 3850,3870es kártyákkal, és amik már PCI-E 2.0-ásak, nem lenne olyan jó a kártya teljesítménye a sima PCI-E 16x-es portban. Erről valaki más is megerősítene? Meg azt is olvastam hogy a 2900XT kb 3850-es szinten van teljesítményben. Mercury 450-es tápom van és egy E6400es c2d megy 3200Mhz-en. 2 vinyó+2 DVD író van még benne.+3 rendszerhűtő venti.
Ha tudtok légyszi segítsetek.
Köszi előre is. -
Tomate
veterán
Valahogy így!
Alap bios van fent? A venti egy 5-10 fokot le fog venni a vrm-ből a nagy ventit az acceleron meg rakd a hűtő jobb oldalára. A GPU környezete hőmérséklet pedig nem számít semmit, nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod! -
-
Kornel213
tag
A játékot és a patchet külön-külön kaptam egyik haveromtól!A drivert hogy töröljem le mert a prog. telep. és törl.-be van vagy 5 ATI-is fájl control panel,display driver,catalyst stb...ezekből csak a catalystot töröljem le vagy az összeset?mert a 8.4 kb 40MB a sima catalyst meg nincs egy mega se akkor gondolom az egészet letöröljem ugye?
-
laci666
senior tag
Néztem én is 19" tft-ket de Wide TFT-k jobban bejönnek.Filmek is szebbek rajta meg a Gamek is jobban néznek ki rajta szerintem.
Nézegetem itt a PH-n a vga tesztekben a 2900XT-t és elég jol szerepelt ilyen felbontásokon úgy hogy még rajta volt az AA és az AF is.Úgy hogy szerintem nem lesz itt gond -
Speed®
titán
"1280*1024 4x élsímítás mellett mindent magasra állítottam, és 30fps fölött volt"
Ezt ha nem haragszol, igencsak kétkedve olvasomMivel/hogy mérted?
Daert
Olyan, hogy hivatalos üzemi hőmérséklet, nincs. A max hőfok elvileg 125°C, felette már károsodhat a GPU. Akkor optimális, ha 75°C alatt van terhelten. -
msgt.fubar
senior tag
Szeva!
Most éppen ezt: [derschlambi] [250,302 / 0,90V] [std / 1,10V] Ezzel most tökéletesen megy, majdnem 100%-osan eltűnt a jelenség. Lekopogom: kopp-kopp
Én most a 7.12-es Catalystra épülő Omega drivert használom, általában jót tesz a játékoknak
Persze hogy itt vannak, a Geforce az öregurak kártyája
-
msgt.fubar
senior tag
Gratula, lesz ez még jobb is!
Picco, nem Pricco
X Factor: a proci 462x07=3234 MHz volt, csak a 3DMark06 ezt nagy okosan átszámolta 3,7 GHz-re. Mert ugye alapból 8 a szorzója a procinak, de én 7-es szorzóval járatom, mert így stabilabb a tuning Szép is lenne ha ennyit menne egy e6400
Szóval csak 3,2 GHz volt. Viszont a vga elég szépen ment, legalábbis órajelekben, kár hogy ez nem tükröződik egészen tisztán a végeredményben. Valami még visszahúzza a masinát... lehet cserélni kéne azokat a kingmaxokat O_o
-
msgt.fubar
senior tag
Én feleslegesnek tartom drága hűtést venni rá, mivel okos biosmoddal gyorsabb és kevésbé melegszik. Mondjuk az amit én csináltam az tényleg extrém alulfeszelés, de vannak olyanok is a linkelt cikkben amivel majdnem ugyanannyi feszt kap (1,15v helyett 1,1v), mégis 7-8 fokkal kevésbé melegszik. És ugyanúgy viszi az XT órajeleket. Szerintem spórold meg azt a 5-6 ezer forintot és költsd másra
A biosmodtól meg nem kell félni. Tegnap még én is féltem tőle, ez igaz
De igazából annyi az egész hogy progi elindít, új flash betölt, majd kicserél. Nem több egy percnél a dolog. Addig nem nyúlhatsz a géphez, illetve utána resi, de semmi para nincs benne. Persze ne szénnétuningolt (instabil) gépen csináld, mivel egy flashelés közbeni lefagyás vagy kimaradás után tényleg kellhet a PCI vga visszahozni a karit
Nekem mondjuk nincs is PCI karim és nem is volt rá szükség. Pedig tegnap vagy 5 fajta biost végigpróbálgattam, mire kijött hogy melyik a frankó nekem
Ja és biztos ami biztos alapon, flashelés előtt GPU-Z-vel mentsd le a jelenlegi biosod! Nemhiszem hogy szükséged lehet még rá, de azért jó ha megvan.
-
msgt.fubar
senior tag
Akkor én kértem elnézést
Viszont a report tényleg elég halovány, hogy semmi sem helyes ami benne van. Én a GPU-Z-re eszküszöm, a RivaTuner maradjon meg tunernek
börik39: Catalyst driver kell hozzá, linkelem a legfrissebbet.
-
msgt.fubar
senior tag
Ebben a reportban több dolog is sántít
Egy az hogy SGRAM már évek óta nincs semmilyen kártyán, helyette SDRAM van. Aztán a memóra mennyisége se lehet 4 GB, nem beszélve a 13,8 GHz-es magórajelről, illetve a 9 GHz-es memória órajelről
Javaslom egy friss RivaTuner beszerzését, illetve GPU-Z használatát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest