- Mobil flották
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daert
őstag
Remélem nem köveznek meg;de ha valaki venne jó áron 2900Pro-t,akkor keressen meg.
-
Daert
őstag
válasz
Warbeast #11462 üzenetére
Szia!
Ha úgy érzed mindent kipróbáltál,és a fenti leveledből nekem ez derül ki,akkor baromi egyszrű az egyenlet.
Küld vissza gariba a károlyt!!És ha lehet,akkor cseréltesd 2900 pro-ra vagy 3850-re,esetleg 9600GT-re.
A 2900 pro-val is jobban jársz,és nem is olyan sok a különbség anyagilag.
Ha haverod gépében is hibázik a kártya,akkor a 2900GT a rossz. -
Daert
őstag
válasz
meci23 #11456 üzenetére
A kártyán valóban nincs integrált hancucc,de egy chip van az XT-n ami a hang vezérlésre szolgál,de sajnos nem tudok róla konkrétumot mondani.Ugyanezt a chip-et a Prok-ról lespórolták.
Berosálok....38%ventivel 55-57 C a GPU,ha bezárom az ATIToolst,ventifordulat marad akkor pedig 52C.Dögöljek meg ha értem!
-
Daert
őstag
A pro-mat átpasztáztam a most megérkezett MX-2-vel.
1 C-al sem lett hűvösebb mint az előtte rajta lévő Titan ezüstös csodapaszta-val.
Csak fórumozok és most is 59C a GPU,pedig faszán feltettem a fűtőt.
Nem merek mostanában játszani sem,nehogy felforrjon a karesz.
Valahogy ugyanazon körülmények között többet vártam az MX-2-tőlLehet hogy márciustól benevezek egy AC Accelero Extrem-re,feltéve ha megkapom 8-9K-ért
-
Daert
őstag
Értem,tehát ha esetleg max 80C-ig elmegy akkor még olvad meg semmi?
Gyári hűtővel. -
Daert
őstag
Mennyi a Pro hivatalos üzemi hőmérséklete,ill. mi az a max hőm. ami még elviselhető?
-
Daert
őstag
válasz
idegbeteg18 #11351 üzenetére
Igen,hozzáméred a nyákhoz és a lyukon keresztül megjelölöd a dordát,majd 1.5-ös fúróval megfúrod,kicsit kiszélesíted,és máris bele tudod hajtani a csavart.
-
Daert
őstag
válasz
idegbeteg18 #11326 üzenetére
ITT kérdezd meg,hátha még megvan neki a VRM borda.
Ha esetleg megveszed a Zalmit,VF-1000 akkor kérnék róla beszámolót
-
Daert
őstag
válasz
idegbeteg18 #11331 üzenetére
Ezt a hőátadó gumit vagy szivacsot azt hiszem ITT is lehet venni,talán megér egy próbát.
-
Daert
őstag
Mennyiért lehet használtan Thermalright HR 03 R600-at venni??
-
Daert
őstag
válasz
idegbeteg18 #11312 üzenetére
Miből gondolod hogy rámegy a 2900 Pro-ra?
A kompatibilitási listán nincs megjelölve,csak azért mondom,nehogy úgy járj mint én az AC S1-el.Nem megy rá. -
Daert
őstag
Bármilyen hihetetlan de az én Pro-mra nem megy fel az S1 rev1-es.KB 2 mm-el távolabb vannak a likak a nyákon mint az S1-en
Jól befaragtam a cserével,ráadásul azóta baromira melegszik a kártyám.Netezés alatt+ lemezt írok 59C 50% ventihasználatnál.Már megrendeltem 1 AC MX-2-es pasztát,remélem segíteni fog.Thermalright HR 03 R600-ért meg nem fogok 13K-t kiadni.
Valami más hűtési alternatíva a vízen kívül??
Vki? -
Daert
őstag
A pasztából nem kentem rá túl sokat,a gyáriból is volt rajt vagy 1 kiló.
A fehér szilikonpaszta híg,a szürke (titan,csak ez volt készleten,egyébként mást nem lehet Vezsprémben venni,csak fehéret,a titan valahonnan megmaradt 1 kis bontatlan zacsival) kicsit sűrűbb.
A csavarokat nem téptem meg,finoman óvatosan húztam.Nem sarkaztam le mert a 2. cserénél ellenőriztem.
Az S1-et(rev1) már elpakoltam,nem nézegettem a bordát mert mint említettem bekapcsolás után már 70C volt és kúszott felfele,szal gyorsan kikapcsoltam.
Most stabil 64C 38% ventivel
A hőmérsékleteket venticserék előtt és után is Atitool 0.27-el mértem,most a ház oldala sincs fent.
A gyári borda GPU-val érintkező felülete elég rücsis-egyenetlen,forgácsolás nyomai erősen láthatók és alumínium az anyaga,esetleg krómozott vagy nikkelezett réz,nem tom.
Igen 2900 Pro-m van. -
Daert
őstag
Valaki help!!!!!!!
Már 64C -
Daert
őstag
Hali!
Ma megpróbáltam feltenni az AC S1-et,hát nem megy!
A felfogató furatokat nem tudtam a kártyához passzintani,egyszerűen nem mennek bele a kártya nyákjának lyukaiba,nem feküdt rá a GPU-ra rendesen.
Gép bekapcsolásakor már 72C volt a GPU,pedig a bordán még egy 12cm-es venti is ment!
Gondoltam visszateszem a gyári hűtőt,fehér szilikonpasztát kentem rá,ekkor bekapcs után szépen fokozatosan kúszott felfele a hőmérséklet 60C felé.
Borda leszed,ezüstpaszta felken,gép elindít,de most netezés közben 40%-os ventifordulat mellett is 63C!!
Mi a retket b""+%/=)(tam el????
Miért ilyen rohadt meleg??
Venticsere előtt,netezés közben(gyári állapotban) 50-55C volt!!
Mi lehet a gond,nem értem és most már kezdek félni -
Daert
őstag
-
Daert
őstag
válasz
pvtryan #11013 üzenetére
Hali.
Más kártyával próbáltad a monitort,esetleg másik DVI kábellel?
A videókártya DVI-kimenetén nincs sérülés jele(égés),nem mozog(fizikailag lötyög)?
Nincs húzva a kártya?Milyen az az 550W-os táp?
Másik DVI-kimenetről használva is ugyanez?
Esetleg;elindul a gép és egyszer csak mintha kikapcsolná,alap helyzetbe állítaná a monitort,amíg a kártya működik tovább?
Volt már szétszedve a kártya hűtője??Kevés hővezető paszta,túlmelegedés?? -
Daert
őstag
Hali!
A héten valszeg lesz 1 AC S1-esem a 2900 pro-m ra.A gyári bordát hogy tudom egyszerüen leszedni,hogy álljak neki,mit csavarozzak le először?
A hátlapon az X alakú GPU körüli tartót,és utána a hűtő keretét,vagy fordítva? -
Daert
őstag
válasz
Armando_19 #10735 üzenetére
Rendben,értem.
-
Daert
őstag
Többen említették hogy kevés lenne rá a VF-900,és inkább AC S1-et használjak.
Pro-kontra? -
Daert
őstag
Hali!
Szerintetek elég a 2900 Pro-ra egy VF-900-as,ha veszek egy + VRM bordát hozzá?
Feltéve ha rámegy a VF-900. -
Daert
őstag
Szia!
Ezt a fura hangjelzést én is észrevettem,de nem tudom hogy az előző 1950-essel vagy a mostanival,nemigazán tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.Én is a böngészőbe görgetéskor tapasztaltam.Ha hazamegyek majd fülelek megint.
A piros led a 2900 pro-n nem tudom hol van,de az 1950 pron induláskor felvillant majd kialudt.1X véletlenül nem dugtam rá a tápot a karira,és akkor égett folyamatosan meg visított is. -
Daert
őstag
Ma délután 3 óra TimeShift közben,50%-os ventifordulat mellett 63 C-ig is elment a GPU.Álltalában 60 C-körül mozgott.Iszonyat hangos és szerintem ez már melegnek mondható.
Vagy nem?Bagira01:
Akkor mennyibe volt a karesz?
29,amennyiért rendelted vagy 35??
Dögös a sötét hűtővel -
Daert
őstag
Vagyis nincs full és light verzió.Akkor jól tudtam
Egyébként nem nagy a doboz csak vastag..szvsz -
Daert
őstag
Valaki nem tudja véletlenül hogy az Everest miért ír ki 506 MHz-et a GPU órajelnek?
A Rivatuner 600MHz-et ír ki. -
Daert
őstag
Gondoltam teszek fel képeket és némi infót a kártyáról.
A kártya teljes hossza: 24.5 cm
Súlya: 65dkg
Képek:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4100%-os ventifordulaton olyan brutális a hangja mint a kinézete,teljesen elnyom minden más zajt a szobában(feltett oldallap mellett).
45%on még elviselhető.
aya kolega tanácsát megfogadva 31-40%-on használom és igy hangos de elviselhető(nem túl zavaró).Persze ez szubjektív. -
Daert
őstag
100%-os ventifordulaton olyan brutális a hangja mint a kinézete
45%on még elviselhető. -
Daert
őstag
A kártyát szeretném itt is megköszönni
SimonYana PH-társnak, a borzasztó gyors és korrekt ügyintézés miatt.
Bátran ajánlom mindenkinek
Nem csak tápokkal foglalkozik. -
Daert
őstag
He-he,most már én is klubbtag lettem egy 2900 Pro-val.
A Ramdac órajele 400Mhz
A Memória valós órajele pedig 513MHz
Everestben néztem.Ez így rendben van?A kártyámnak 1 db 8 pines PCie tápcsatlakozója van,de mellékeltek egy Molex=>6 pines átalakítót is.
A GPU most netezés közben 52-53 C,majd megpróbálom a ventit vezérelni. -
Daert
őstag
Hali!
Szerintetek el fog indulni egy 2900 pro karesz az én CoolinkAP-450DX tápommal(konfig az adataimnál)
Tudom hogy nem kóser táp,de remélem hamarosan le tudom cserélni.Sajna nem volt most annyi zsetonom hogy mindkettőt megvegyem. -
Daert
őstag
Tudom hogy a gugli a barátom,de csak a 2900xt-ről találtam képeket
Apropó,a Pro-t mindkét tápcsatiján keresztül kell etetni villannyal?
1 héten belül terveznék venni ilyen kareszt de kevés tesztet láttam róla,és azt sem tudom hogy a VF900 rámegy-e magában ill elégedő hűtést tud neki adni? -
Daert
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna egy puccér képet linkelni HD2900 Pro-ról (hűtő nélkül,esetleg magáról a gyári hűtőről?
Sajnos sehol nem találtam. -
Daert
őstag
A 2900 Pro-k most 256 bitesek,mert a Sapphire honlapján csak az 512 bitest jezik.
Mi az igazság?
Vagy mindkét verzió elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest