- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
nem tudok olvasni
512 bit helyett 512mb-t olvastam ^^no megcsinalhatod ugy mint a leirasomban szerepel, de techpowerup-on 512-es bios-t tolts le, ott is vannak asszem kulombozo orajelu/feszultsegu biosok, vagy pedig at kell irni egy bios-t, de azt en nem tudom megmondani h hogy kell, de itt le van irva meg linkelve egy bios editor.
sok sikert! -
Qru
MODERÁTOR
XP-ben is van (nálam legalábbis volt anno). Nem driver függő, a kari magától leveszi az órajelét ha nincs 3D-s terhelés alatt. Nem tudod kikapcsolni, mert a belső bios vezérli a dolgot. Esetleg mod bios-al talán ki lehet kerülni a dolgot...
mod: de ez tuningba nem zavar bele, húzd csak bátran, 2D-ben minidg vissza áll majd de ha 3D-s alkamzás fut akkor az emelt órajelre veszi fel magát. A kari meg köztudottan melegedős fajta...
-
priti
addikt
Ez pedig tuti valami vinfosos energiatakarékossági fac ság lesz, váááá de szétver az ideg, azt hittem, hogy majd ma hogy megkergetem a karit, aztán még alapon se marad meg, há tökönszúrom magam, mehetek át a vista topicba hogy telepítsek mellé XP-t, asszem az lesz a vége
-
Picco
addikt
a kari hátoldalára kellenek ramsünik a ramokra, vagy az maradhat csupaszon? - most akkor a kari melyik reszere akarsz tenni?
ramsunit nem kell venned, pont annyi van benne amennyi kell, csak ragaszto cumo kell hozza!
bar gondolom elirtad es nem mind2 oldalon van memoria chip. -
Joci??
senior tag
de te lángész azt nem neked mondtam hanem a picco-nak ö pedig nem a közösség csak egy ember a sokk közül! húh haggyuk inkább johh...
amúgy meg baromíra hidegenhagy hogy te kivel beszélsz meg mit csinálsz csak ne rontsd itt a levegőt! a NÉPNEK NEM KELL AZ ILYENFAJTA NYAVAJGÁS HOGY HANGOS A KARIM ÁTBAXTAK JAJJ!!! inkább halgatják azt hogy ki mit alkot és esetleges hibákra megoldást keresünk de a tiédre nem lehet ha te nem fogod fel a tényeket!
tiltás ON!
-
leviske
veterán
Erre spec. én azt tudom regagálni, hogy ha én vennék egy 88GTS 640-et és bemennék off-olni a topikjába, hogy mennyire szar, vagy ha 88GT-t vettem volna ref. 1.0 hűtővel és annak a topikját off-oltam volna azzal, hogy milyen szar a hűtője... egyik nV fan sem mondta volna, hogy "szeretlek", sem azt, hogy "mennyire hasznos vagy a topikot olvasók számára".
-
Joci??
senior tag
ez olyan gyönyörűű hogy igy törödsz velünk! szerintem senki nem nyalja a másik seggét egyszerüen mindenkinek elege van már belöled DE te ezt úgysem tod felfogni és csak nyomod és nyomod és nyomod a rizsát!
én nem tom de nem hinném hogy itt a 3dmark-ról egy szót is ejtettem volna!?
-
Joci??
senior tag
Ti meg sosem vagytok restek kritikát megfogalmazni egy Nvidia kártyával szemben, de ha egy Ati kap kritikát, akkor az egyből hiszti-ként van értelmezve.
Ez egy valós probléma. Nem offolás.B@zmeg offold le 1X, abból is megértjük hogy neked nem tetszik meg leszarozod...
De te már 2napja megállás nélkül magyarázól a kariról! szerinted ki kiváncsi rád??? ezek után már senki ikább húzz át nvidiához és tedd a párnád alá aludj vele fürdesd tejben vagy akármi csak húúzz eLLL innnnen!!!!!srácok bocs a kemény OFF-ért! (de a hócipöm telivan már vele)
-
Speed®
titán
Ne fárassz már..akkora baromságokat írsz hogy görcsöl a szemöldököm
A hangerővel kapcsolatos igénytelenségem..vicces vagy
Maradjunk annyiban, hogy nem ismersz ezekszerint. Kicsit nézz szét a hűtős topikokban ;p
Mellesleg abban nem tévedsz, ha játszok, benyomom a fülest. Az 5.1 fülest.Az S1 Turbo Moduleal is beszerezhető, úgy ~6k. De sokkal jobb, ha az embernek van helye hozzá, 12es ventivel szerelni, úgy szinte hangtalan (600rpmes PWM AC venti űber). Cserébe összevissza alázza hatékonyságban és hőmérsékletekben az össze többi hűtőt. Jól átgondolt házszellőzéssel és normális alaplappal ami nem fűti szét a házat semmi problémád nem lenne.
Az, hogy neked ingyen kéne, az privát nyomor, rajtad kívül 10 emberből 9 elégedett azzal, amit a pénzéért Acc S1 és 2900Pro/256bit néven kaphat.
Vegyél 8800ast, ha az kell, hogy megnyugodj. Hiszen olcsóbb egy 8800ast venni és rátenni egy 5ks hűtőt, mint a Prodra venni egy S1est 12es ventivel ~6ért, amit később még átrakhatsz egy G92/G94 karira ha nagyon akarod.
-
hakos1987
őstag
2900 XT-mre gondoltam amúgy... megjelenése után csúcskategória volt... ez nem kritika... a 88-asoknak is van gondjuk a hűtéssel... tuningra meg pl. nem sok gyári hűtő alkalmas! Így aki tuningolni akar, márpedig mért ne, az előbb-utóbb hűtőt cserél... én amúgy december végén két ünnep közt vettem a karim..
-
hakos1987
őstag
hát öcsém, nem vagy gyenge...
A kariról lehetett tudni, hogy hangos, és nagy a fogyasztása... minek vettél ilyet? ha megvetted és voltál olyan ,,hülye" (szted), akkor meg ne sírjál! csendes és j teljesítményű hűtés kell? vegyél rá vizet! én is azzal hűtöm! ha meg nincs rá lóvéd, ne vegyél ilyen karit se!!
(nem az az uriember, aki beül a 30 millás mergába, hanem aki ahhoz méltóan viselkedik!!!)
Te tipikusan az a tipus vagy, aki megveszi a csúcskategoriás karit, hogy elmondhassa, hogy neki az van, de sajnál kibaszott 5 k-t a hűtésre! Akkor vegyél olcsóbbat, hogy maradjon arra is! Én speckó a karit se szereztem olcsón, 55 k-ért, és vettem rá vizes blokkot, ráadásul a legjobbat, sőt emiatt merült fel bennem először, hogy vízhűtésbe vágok!
de tudtam mit veszek, és vállaltam!! Vehettem vna akkor annyi pénzből jobb karit, de a vízhűtést tovább tudom bővíteni, más karinál másik blokk, a kártya legyen inkább egy kicsivel gyengébb, de így volt rá lóvém!
Ha minden pénzed elkúrtad a vga-ra, akkor meg viseld el a hagját!
Az meg nem igazi ati fan, aki ilyeneket irogat... és az ,,ATI fan klub"-nak sincs ilyen emberekre szüksége...
Ne itt offolgass, és vitatkozz, mert sztem mki cseszik a te gondodra! Mki más meg tudta oldani a hűtés problémáját! vagy lecserélte, vagy elviselte! ez a két lehetőséged van, vagy add el a karit, illetve ne is vegyél ilyen kártyát!!bocs az offért, csak irritál....
-
Đ@n!
tag
"Akkor mondd azt, hogy neked tök mindegy, mert te is benyomod a fülest, mint a kolléga aztán szasz."
Asszem nem kéne leszólni a fülest mert a gémer világban én azt nézem le aki ócska hangfalakkal szórakozik én ha cod multizok szeretem hallani h honnan jönnek... De ez ÉN vagyok... Ha nem teccik a kari akkor add el a pi**ába és ne nekünk irogass amikor nem tudunk vele mit kezdeni. Az elején sztem midnenki elnéző volt de az h 200soros Hsz-eket nyomsz be az qrvára nem szép dolog!
Nah szaszMod: Amúgy igen boldog ember vok én is pedig megvan... Am meg ez egy ATi topik nem egy nVidia ....
-
Speed®
titán
Öcsém mit összevissza sírsz
Ha neked derogál egy Accelero S1et venni és rá egy 12es venti kemény 1.5kért szintén tőlük (AC PWM 12"), akkor sírj tovább.
Mellesleg az AccS1 jó egy rakat másik kártyára is, nem fog rádrohadni.
Az nV féle Silenseres megoldás alatt nem tudom mit értesz, hivatalosan a 8800asokra nincs. Sőt, a G80akra meg aztán pláne szívás hűtést pakolni. G92 más.Egy rahedli elégedett HD2900 tulaj van, én is az voltam, míg az 512bites Prot használtam, pedig gyári hűtővel tuningoltam..normális ventiprofillal teljesen elfogadható zajszintet produkált emberi hőmérsékletek mellett is.
Ha nem bírsz együttélni vele vagy kevés hozzá a tudásod, vegyél 88/96GTt, aztán nyavajoghatsz ott is, mert a ref hűtő egy kalap sz@r. És azokra is az S1 a legnormálisabb vétel a kapható hűtők közül.
"kivártam a drivert, a minimum, hogy cserébe kapok egy ultraűber hűtőt" LoL
-
Joci??
senior tag
én nem értelek! ezt most miért itt nekünk nyavajgod el!
figy ha ennyire kiakadtál a karira akkor vagy add el és vegyél másikat ami silent vagy írjál a gyártónak hogy téged átbaxtak ezzel a karival mert TÚL HANGOS! ezért kellett volna elötte utánajárni hogy milyen is ez kari bár eléggé köztudott és nem eltitkolt tény hogy ez a kari hangos,zajos! -
Đ@n!
tag
Én is így voltam a 88GTS-el (G80) szar driver volt hozzá és atom proci kellet hogy sok FPS legyen... (Amikor megvettem volt egy 3000+-os Athlonom). És most ugyanaz van a 2900Proval emelem a szűrőket és nem lesz kevesebb FPS sőt DiRT-ben az árnyékokat ultrára tettem és még több FPS lett mint elötte volt amikor elfelejtettem feljebb venni a grafikát (30>40-re ugrott), de mégsem vagyok csalódott, mert úgy gondolom h azt amit lecseréltem azt nem is kicsit veri...
Jah és a hang: Amikor játszol nem mind1 h mien hangos a kari úgy sem hallod ha rajtad a füles... Amikor meg nem megy gém akkor meg szépen visszaveszed! (nekem evvel sosem voltak problémáim h egy vga hangos max akkor ha alapon)
-
-
priti
addikt
Sajna az van hogy van egy drága, de kajdi 8800-as hűtő, ami tök ok, nincs azzal semmi gond, csak nem éri meg 2900pro-ra megvenni, szal én mint vásárló kapok egy nagy fákoffot , hogy szokjam, nincs semmi a középkategóriára csak egy passzív rev2, ami meg kevés rá, aktívvá tenni meg nem éri meg.
Ha a rev2-es hűtőn lenne egy venti meg egy légcsatorna műanyagból, akkor lenne kb. egy Sielencer szintjén ötezeré, amit utána eladsz 3-ért és 2 rongyot meg megér, hogy ne hallgasd ezt a vésőgépet. Ennyit szeretnék, alternatívát, amit az Nvidia kártyáinál megkapok. Nemigaz hogy fáj rátenni egy filléres vackot a rev2-re a vásárlói elégedettség érdekében. -
-
-
Soak
veterán
Ez talán a legjobb léghűtés HR-03 R600
-
priti
addikt
Mindenki a gyári hűtővel hajtja a 2900pro-t? Így paráztok a gari miatt, hogy inkább tűrtök, vagy nincs rá való hűtő? Én vennék rá valamit, csak nem vágom, hogy ezekre mi kell. nvidia kártyáim voltak zsinórban, utoljára az a ritka szar ASUS 9550GE kártyám volt ati, az meg nem tegnap volt.
Ha tudtok mondjatok már pár hűtőt ami jó erre plííz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest