- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
HolyFire #13426 üzenetére
Szerintem se a legüberebb játék, tény hogy szép grafikailag, de csak 1 játék miatt nembiztos, hogy az emberek többsége beruház egy új vga-ra. (persze vannak akik...) Ez azért viszi 60Fps-sel.
De ez nem halandóaknak való. (még egy darabig) Majd a 4870 odacsap!
bocs a sok offért!!!
-
ALI_G
veterán
válasz
HolyFire #13418 üzenetére
512 bites társával szemben van lemaradás? A legtöbb teszt csak 512 bitest nézi. Miért hagyták abba a gyártását (a pénzen kívül
)?
hűtés milyensége? azt olvastam módosított XT hűtés van rajta.
Miket visz akadás nélkül és milyen felbontásban? (tudom vannak tesztek...
)
Egy E2180-as túlhajtva ki tudja használni, vagy necces? Bár ha minden igaz, akkor egy ilyen 2 magos még alaphangon is ki kéne hajtsa. -
-
hakos1987
őstag
válasz
HolyFire #12162 üzenetére
Üdv!
Korábban olvastam, hogy vízhűtés bővítésén töröd az agyad. Én is elkezdtem beleásni magam a témába, bigwaterrel kezdtem... rájöttem, hogy fölösleges 12k-t adni egy pumpáért!
Hydor Seltz L20 pumpám van. 3-4-ért használtan tudsz venni. 1 baja lehet, a rotor, amit 600 forintért ugyancsak tudsz szerezni. 700 L/órás... innentől kezdve harmada annyiból megúsztad a pumpát. Cső ára elhanyagolható... CPU blokk... na igen... az húzósabb... persze vannak nagyon jó blokkok, de nem hiszem, hogy megérnék az árukat, cserébe 1-2 fokért... Az én rendszerembe egy MAG CPU blokk van, amit 6 k-ért szereztem, csak 1X volt használva teszt erejéig. A phenomomat alap 36-40 fokon tartja, terhelve 50 fölé nem nagyon megy, de úgy, hogy a rendszerbe van még kötve NB blokk és a 2900XT-men egy egész karit lefedő EK-FCR600 blokk.....Vagyis, ha bővíteni akarsz, sztem 10k-ból meg lehet úszni! Ami kevesebb, mint egy drágább, de nem jobb pumpa ára....
remélem tudtam segíteni! ha kérdésed van, írj nyugodtam akár privibe is!
-
Joci??
senior tag
válasz
HolyFire #12077 üzenetére
igen adtam! 1,48V-ot ami már nem kevés sztm!
most rájöttem miért nem ment jobban a proc! 2.1V helyett 2.01-et adtam a memoknak!félrenéztem az értékeket!
de igy is csak 3.02Ghz-et sikerült kicsikarnom a prociból akkora fesszel szerintem ez igy még mindig iszonyat kevés!
most 11156pötyit hozott a mark06-ban! -
Joci??
senior tag
válasz
HolyFire #12068 üzenetére
hááát igen! q6600 odab@sz rendesen nekem pl 2500pötyit ér el a procim és ezért vagyok megfogna nagyon ha tudna egy 3,5-4ezret akkor máris más lenne eredményem igy meg marad az 10990körül.
ja igy is gáz hogy csak ennyit kap nincs valakinek még 6420-as procija itt? kiváncsi lennék mennyit kap! nek 2.1-ről van húzva 2.8-ra többet nem birok kisajtólni belölepedig 3.2 lenne az ideális azt mondják!
-
Picco
addikt
válasz
HolyFire #12035 üzenetére
volt lakotarsamnak volt ilyen ampermero tok fura kutyuje.
lenyeg az h a tapkabel kulso szigeteleset leszedtuk es a fazis kabelt egy ilyen hurokba kellett tenni, a szerkentyu meg merte a korulotte levo magneses teret.
asszem igy mukodik...jobban nem tudom elmondani.
mielott barki is arra gondol, nem natur meromuszer -
Picco
addikt
válasz
HolyFire #11954 üzenetére
ha feldobtad a vrm hutot is akkor max tuningeremenyet kerunk, nameg azt is h hany fokos lett vele
up to 400W markas kell szvsz...lehet h elvinne egy 350-es FSP-is de az mar necces...tapot hosszabb idore vesz az ember....en asszem a 465-os enermaxomat egy ideig nem cserelem le, 7k-ert vilag legjobb buisness-e volt meg hasznaltan is
-
-
Brumi˘
addikt
válasz
HolyFire #11899 üzenetére
840/2200 volt eddig a max amit toltam neki, de bika proci híján vagyok. Ha meglesz a víz és be tudom lőni a procim 3,6-ra úgy h a 3dmark lefusson akkor megnézem még mennyit megy. De elm 850/2200 már simán elég a 12K-hoz, csak még meg kell keresni a legjobb drivert. meg kell egy tiny xp.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
HolyFire #11912 üzenetére
Hát friss oprendszeres eredményt ne várj. A sok driver, meg feltett/leszedett porgi mind beletúr a registrybe, sok bejegyzés ott marad ami nem kéne, sokat számít mi fut a háttérben stb. A legjobb ha új oprendszert teszel, a legszükségesebb driverek (vga, chipset) és semmi se fusson a háttérben (ilyenkor offline mód ajánlott). Ha van két winyód/partíciód meg is lehet csinálni egy ilyet f@sza teszt rendszernek. A 12k kedvéért...
-
SystemRoot
őstag
válasz
HolyFire #11910 üzenetére
1részt a 3dmark CPU-tesztje sztem egy ipari-hulladékok legrosszabb vicc-tesztje. Másrészt meg millió dolog befolyásolhatta, pl egy driver, pl valami épp futott a háttérben, pl az oprendszer registryje kicsit elszemetesedett. De sztem ilyesmi miatt ne aggódj, az nem valószínű hogy a procid lassult volna azonos órajelen....
-
Speed®
titán
válasz
HolyFire #11743 üzenetére
Nem jó rá, a 2900ason közelebb vannak egymáshoz a rögzítőfuratok.
De mit ba..rontottál el a saját bordán? Fűrészel, sorjáz, fúr, sorjáz, furatot jelöl, fúr, sorjáz, menetet vág, hőlapkázik, rögzít. Semmi extra..börik39
Az alaplapodnak ehhez nem sok köze van feltehetőleg. Jellemzően drivergond, adj neki egy drivercserét, 8.2es Catalystot. Ha nem oldja meg a dolgot, ->gari.hakos1987
BIOScseréhez progiról ismertetőt itt találsz például, de légy körültekintő az új BIOSt illetően, alaposan nézz utána, hogy passzoljon a karidhoz. [link]
Amúgy nem hinném, hogy a BIOScsere megoldaná az antituningosságot.
Nem tudom, milyen tápod van, de inkább ott kezdeném a "hiba" keresést. -
-
laci666
senior tag
válasz
HolyFire #11306 üzenetére
Hiszed vagy sem én is szivatyú keresgélek itt a PH-n.
Ezt néztem ki Laing DDC
Kicsi kompakt,halk mi kell még
Nyugdíjastól lehet venni 8 K,majd szerintem én is ott veszek.
Keresgéltem itt Nyíregyen ezt a szívatyut 40K-ért akkarták rám sozni,modtam ok majd jővők azota is készülök oda.Hogy maradjunk a 2900Pro témában Milyen blokot érdemes rávenni?
Igaz halk a gépem csak hát ha egyszer olyanom lesz akkor milyet nézek -
sinci
tag
válasz
HolyFire #11280 üzenetére
akkor van még pár korpa a biosok között...
a VRM-re én is tervbe vettem egy kis átalakítást, meg fogom fúrni az S1-hez adott VRM hűtőbordát és dugok bele egy fékrendszerhez használatos rézcsövet és ráhúzuk jó pár kis alulemezkét, valahogy úgy fog kinézni mint a thermalright mosfet coolerja [link], hogy használ e valamit majd kiderül
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
HolyFire #11252 üzenetére
Nekem ez van fenn: [Tiger83] [220,250 / 0,85V] [739,1035 / 1,10V]. Ezzel elmegy 770-780/2000-ig, szóval egy olyannal 850-et is mehet a GPU. Viszont vigyázz, mert 1,20V már elég soknak számít, szóval gyári hűtéssel ne nagyon erőltesd a dolgot. Accelero S1 rev2, Zalman VF1000, Thermalright HR03-R600 vagy egy jó vízhűtés legyen a társad a tuningban
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
HolyFire #11247 üzenetére
[Tiger83] [200,295 / 0,85V] [std / 1,20V] [DOWNLOAD]
[derschlambi] [std / std] [750,1024 / 1,20V] [DOWNLOAD]
[derschlambi] [std / 1,05V] [814,1080 / 1,20V] [DOWNLOAD]
[even.de] [std,std / std] [750,1000 / 1,20V] [DOWNLOAD]
segítség: [készítő] [2D órajel / magfeszültség] [3D órajel / magfeszültség]
-
-
Speed®
titán
válasz
HolyFire #11093 üzenetére
Kicsit eltévedtél
Itt a kérdésed helye: Vízhűtés topik.
csusza`
A tápod 6PINesét és az átalakítót is kösd be. Nem baj, hogy nincs 8PINes, anélkül is hibátlanul megy, csak CCCben nem lesz aktív az Overdrive rész. Ettől függetlenül RivaTunerrel tudod húzni ameddig bírja. -
Picco
addikt
válasz
HolyFire #11055 üzenetére
1.25-ot neki aztan toljad ra a 900-at, ne foglalkozz semmivel
ramokat viszont ne tedd 2100 fole...nem fog menni szvsz, bar nezd meg h milyen chipek vannak rajta aztan kiderulwinfos hulye, gondolom azota raturtal meg 1-2 progit es visszavette a geped...mas otletem nincs
-
SystemRoot
őstag
válasz
HolyFire #11055 üzenetére
valami nem stimmel ott olyan minimum 12K+-t kéne kapnod.
Ha szépen kérem, valaki elküld nekem egy gyári Sapphire 29Pro 256bites bios-t a mailemre?
Flashelgettem össze vissza és elfelejtettem menteni az eredetit. Techpowerupon meg van egy csomó 29Pro bios, nemtom meik lenne azok közül a jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest