- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Na XT értékeken 71 fokot átlagol a rivatuner játék közben a core-ra, kezd alakulni az életem
2D-ben 34 fokosra jegeli le a GPU-t, de a többi még mindig 47 fokos ezekkel a ventikkel is, szarok ezek a sünik is, egyedül az S1 király, de az tényleg kegyetlen jó.
kiváncsi vagyok az emelt fordulatú ventivel mit mutat majd a PRO-m. -
priti
addikt
A GPU jó volt, nemtom hogy a rivatuner mit átlagol, amikor kihozza a Core temperature értéket, de az volt 93 fok, a GPU-Z vel láttam , hogy a GPU csak 55 fokra ment fel, a tobbi volt kuva forró.
Feltettem az S1-re egy 12cm-es házventit hátra, előre meg egy 8cm-es tápventit, így pont ráfér a kettő, 15 fok mínusz alaphangon és ezek még nem is emelt fordulatú ventik, szóval a turbo modul az vagy nem pörög maxon ha a tápról megy, vagy nemtom, de így ég és föld. -
priti
addikt
A GPU nálam is jó, de a tuning az nógúd
Az a baj a GPU-Z-vel, hogy nemtom visszanézni.
A rivatuneresben azt látom, hogy a kari BIOS-a valahol 93 foknál visszavett a tuningos
órajelből.
túlmelegszik brühhühühűűű, már intézem a magas fordulatú 12centis ventit, mögé meg egy nyolcasat, a turbó modul meg eladó lesz. Kevéske. Azt hittem elég lesz, bár amikor megláttam a lapátmagasságát már gyanakodtam, mert ez a kari egy kazán, viszont hangtalan és alapon lehűti. -
priti
addikt
válasz
AMD_ok #13164 üzenetére
Ilyet nekem is mondott még októberben. Mondjuk az azért volt, mert akkor még nem volt hozzá normális driver és próbálkoztam, de a driver miatt volt...
8.3, 8.4 nálam jó, vista 64biten, de lehet hogy feltettél valami gáz drivert és nem szedi le rendesen, ha nem akkor
egy tipp:
A CCC nyelve legyen azonos a Vista-éval. -
priti
addikt
válasz
Tomate #13147 üzenetére
Állítólag pont emiatt butították le, mivel rájöttek, hogy így a kutya se fogja megvenni az XT-t legalábbis ezt mondják, aztán ki tudja, lehet hogy csak volt egy két már legyártott "selejtes" XT, ami megbukott valamelyik teszten, megváltoztatták a gyárban a tesztsor órajeleit, meg rajzoltak a grafikusok egy új dobozt neki, aztán szasz.
Ezeket kb. 1-1,5 hónapig lehetett csak kapni.Engem sehol nem zavar, hogy ha az utóbbi és a karim megbukna egy 50órás teszten az XT órajelein, max 1-2 órát ha játszom egyfolytában.
-
priti
addikt
válasz
Brumi˘ #13145 üzenetére
Szerintem is, de picco azt mondja az övén nincs, lehet hogy benézte a lemez miatt
nekem nem kell BIOS csere, az a jó az 512 bites PRO ban, hogy alaphangon megy az XT órajelein,csak kergetni kell, viszont Vista64 alatt a rivatunerem se kerek egész, már legosztoltam az egész rendszert, melóhelyről hozok egy 40GB-os pici vincsit aztán arra ráklónozom ezt a Vista-t, erről meg letúrom, úgyis kijön június másodikán az sp3 az XP-hez, a techneteseknek meg már ki is dobták, szal még elketyeg az XP egy keveset, visszatáncolok rá, ott semmi gondom a karival, csak bosszantott, hogy egy pár gáma nem indul alatta én pölö Halo2-be botlottam bele annó XP-vel ami beintett és azt mondta,hogy only vista, aztán emiatt döntöttem inkább a Vista mellett... most majdlesz mindkettő, mit bánom én, feladom. -
priti
addikt
válasz
mokus1 #13122 üzenetére
Veszel egy Accelero S1 Rev2-őt, 4200Ft (egyetlen lyukat kell fúrni egy kettesfúróval a feteket hűtő hűtőbordába, mert annak nem jó helyen van a kettőből az egyik furata és utána egy átmenő csavarral már fel lehet tenni.)
Átmenő csavarnak jó pölö egy alaplapi csavar, ami biztos van neked is, mert annak ott az anyája a házban, nekem spec ilyenem volt itthon, tökéletes a célra.
Szükséged lesz további 8 darab ramsünire, mert a hátlapi lemezt nem tudod feltenni, az S1 miatt meg egy turbo modulra. A kettő együtt volt 2830Ft a PcGear-ben épp ma voltam.
4200+2830=7030Ft-ból megvan és ugyanott vagy.Az egyetlen dolog ami picit dreha volt, hogy 9 ramsünit adnak az Accelero Extreme-hez, az S1-hez viszont csak 8-at, így 1 hiányzik, mert van a karin még egy melegedő egészen pici négyzet formájú alkatrész. Nem tom mi az, de nem okozott gondot, mert adnak viszont az S1-hez egy ragasztócsikkal ellátott lemezt (ez a 8800GT-hez van, nem kell megtartanod mert van 8 ramsünid pluszban) , amiből egy kombinátfogóval 1 perc alatt hajlítasz rá egy olyan fomát, ami egyrészt rátapad a 9. alkatrészre, hiszen rajta az öntapadós csík, másrészt eleve olyanra hajlítod, hogy miután felcsavarozod a GPU-hoz az S1-et a nagy hűtőborda oda is szorítsa, szal tuti nem esik le és van akkora felülete, mint egy ramsüninek, szal meg lehet oldani minden további nélkül egy kis kreativitással és nem olyan hangos, mint egy Xtreme.
A 45 fok a GPU-ra szerintem tök rendben van, a többire meg ugyanazokat a ramsüniket teszed ígyis-úgyis. -
priti
addikt
Ez pedig tuti valami vinfosos energiatakarékossági fac ság lesz, váááá de szétver az ideg, azt hittem, hogy majd ma hogy megkergetem a karit, aztán még alapon se marad meg, há tökönszúrom magam, mehetek át a vista topicba hogy telepítsek mellé XP-t, asszem az lesz a vége
-
priti
addikt
(Mindkét oldalon vannak ramok. )
Nahh megvettem a süniket meg a tyúbómogyult, ragadnak is Istennek legyen hála, de még mindig nem kerek valami.
(A vason Vista64 hozzá kifejezetten vista64-hez való CCC, verziószáma: 2008.0225.2153.39091 és semmi más nincs fenn, amia videokarival foglalkozik),
De mégis az van, hogy indítok egy GPU-Z-t és 510-510MHz-et ír a kari órajelére (de mééééér és mi veszi le erre az alap 600-800-ról?????), elindítom mondjuk a gyutikettőt, nyomok egy ALT+TAB-ot és látom a GPU-Z-ben, hogy az órajel felugrik 600-800-ra és elkezd melegedni a kari, szal terhelve van úgylátszik így is, hiába lépsz vissza az asztalra az ALT-TAB-bal ő számol, ami nekem mondjuk most pont jó, így mérve alapon a GPU 45 fok fölé nem megy ami tetszik a kis szememnek, egyszer ugrott fel 47-re , de visszament, a többi érték meg 67-68 fokig megy fel kb 10 perc alatt, aztán ott marad, viszont van egy olyan érték, hogy PCB Temperature, ami szépen lassan egyre lassabban, de folyamatosan emelkedik a végén már tizedenként kettőt fel egyet vissza, de felment 72 fokig, aztán a monitoron jött egy olyan, mint ha pislogtam volna, ha nem figyelek észre sem veszem és mit látok,azt hogy levette az órajelet 510-510-re
Mi a tacom az a PCB és miért ilyen forró, illetve ha ez a 72 fok se olyan hú de magas érték akkor mi a rák buzerálja az én órajelemet??? Vista 64 alá is nincs valami driver amiről tudjátok hogy faca 2900PRO-hoz csak úgy szólóban CCC nélkül? Használ valaki Vista64-et rajtam kívül? Nem értem mi ez a hiszti az órajellel, XP-ben nem volt -
priti
addikt
Felhívtam a boltot és mondta a srác, hogy mindenkinek kivétel nélkül lepotyognak az S1- Rev2-höz csomagolt öntapadós ramsünik, szóval ilyet ne vegyetek, csak ha van valami házi kotyvasztott ragacsotok a célra. Én veszek egy termal szettet, ezeket meg felragasztom a kártya hátlapjára, mivel valamennyi tartása azért van, így onnan nem tud leesni, mert ott felülre kerül, és nem fejjel lefelé lóg a kártyán, ha már az alaplapban van, mindenesetre kapják be jó bő nyállal.
-
priti
addikt
512-es kari, de nem találok boltot a neten, ahol lehet kapni külön ilyen öntapadós ramsüniket, és mostmár kezd nyugtalanítani, mert ez így nógúd
A felragasztásnak meg utánanéztem és a szilikon ragasztót írják, hogy az a legjobb a célra, de az meg fogalmam sincs mennyi, meg egyáltalán mekkora kiszerelésben lehet venni, lehet drágább mint a hűtőborda... hát ez dráma -
priti
addikt
Ráerőszakoltam a 2900PRO-ra egy accelero S1 Rev2-őt, megbántam, de mostmár mindegy, a kari hátoldalára kellenek ramsünik a ramokra, vagy az maradhat csupaszon? Így a gyári vékony hátlapot nem lehet feltenni, a feteket hűtő bordát is meg kellett fúrni, mert nem jó helyen volt a lyuk, de mostmár rendben van, viszont
ezek az öntapadós ramsünik jó szarok, egyik se tapad rendesen azok közül, amit a hűtőhöz adtak, ha kellenek a hátlapra is és gyanítom , hogy igen, mert qrvaforró, akkor melyik tapad a legjobban, milyet érdemes venni? Vagy mind ilyen szar ha öreget fogok ki? Csak mert akkor tök lutri.
Ez így marhajó, hogy összerakod, aztán észre se veszed, hogy közben a venti rezgésétől az egyik ramsüni idővel egyszercsak leesik a ramról, mondjuk 2 hét múlva...
ááá tiszta dreha, nagyon dühít -
priti
addikt
válasz
Joci?? #12414 üzenetére
Nem kell messzire menni, csak az ezt megelőző hsz-edig, (#12400) de nem érdekel. Nincs ezzel gond, a gond azzal van, hogy én emiatt nem mondom neked, hogy "húzzál el", mert tolerálom, de cserébe tőled nem várható el, hogy hasonlóképpen tegyél mert ... miért is? ...hát azért mert én nem nyaljuk egymás tökét attitűddel írogattam. Rettenetes. Azért sírni nem fogsz remélem.
-
priti
addikt
válasz
Joci?? #12398 üzenetére
[OFF]El vagy te tévedve barátom. Ez a topic nem egy fun klub, ahol csak egymás tökét lehet nyalni, hogy hú mindenki milyen raj, hogy ilyen kártyája van. Nem kell tagsági, vagy a te engedélyed ahhoz, hogy írj bele és nem kell, hogy mindenkit szeressél. Azért van , hogy a kártyáról legyen benne szó.
A "vitában" amit generáltam legalább kideült, hogy milyen léghűtőket lehet tenni rá , ráadásul linkekkel, leszámítva a Thermalright HR-03/R600-as modelt, épp most egy fórumtárs írta, hogy szotveresen fordulatot csökkentve lehet halkítani jobb híján és ezek a sorok sokkal nagyobb iformációértékkel bírnak annak az embernek a számára, aki meg szeretne valamit tudni a kártyáról és ezért átolvassa a fórumot.
Attól, hogy te épp milyen procit szeretnél majd egyszer és azzal hány pontot akarsz elérni az éppen aktuális tesztprogramban, vagy hogy a haverod hány pontot akar megdönteni nem lesz okosabb, sőt ha nagyon megkapargatom talán még inkább illik privibe mint az, hogy milyen hűtőt lehet, vagy érdemes venni rá és az mennyibe kerül.Tudom hogy te most azzal fogsz jönni, hogy a pontszámból lesz okosabb, de nem mindenkinek arra áll föl, hogy hány pontja van elhiheted. Sokan azt sem tudják mi az a 3DMark. Másrészt a hárdverkörnyezeten is sok múlik, ami a pontszámot illeti.
Egyébként öröm látni milyen közösségépítő erővel bírok, a sok kockafejű rögtön egymásratalál és utána lehet együtt nyalogatni a sebeiteket, hogy demégismilyenjót vettünk.[/OFF]
-
priti
addikt
válasz
hakos1987 #12382 üzenetére
Csúcskategória? Pfff ez olyan sosem volt, még akkor sem, amikor megjelent, most meg pláne nem, milyern csúcskategória? szerinted a 2900pro az csúcskategória? Azért vettem ezt, mert teljesítmény-ár arányban ez tűnt a legkedvezőbbnek. Én egyébként többet fizettem érte, mint te egy ezressel.
Ti meg sosem vagytok restek kritikát megfogalmazni egy Nvidia kártyával szemben, de ha egy Ati kap kritikát, akkor az egyből hiszti-ként van értelmezve.
Ez egy valós probléma. Nem offolás. -
priti
addikt
nem szóltam le a fülest ezzel, engem spec zavar mert nyomja a fülem 30 perc után
a hsz hossza meg nincs limitálva, akit nem érdekel nem olvassa el, miért lenne ez probléma? ha valaki beszúr 20 képet és emiatt lassan nyílik meg az oldal az oké, hogy probléma, de az hogy rövid hsz vagy hosszú hsz szerintem senkit nem érdekel max nem olvassa el
-
priti
addikt
válasz
Speed® #12365 üzenetére
Mi derogál? Jó, akkor te vegyél hozzá S1-et meg ventit összesen majd annyiért, amennyiért vehettél volna egy xtr 8800-as hűtőt, aztán örülj, hogy van egy dreha szarod rá.
Örülök, hogy elégedett vagy. A zajszint meg elfogadható, ha amúgyis egy gyári CPU hűtőd van meg valami kodegány tápod, persze, akkor tökmindegy milyen hangos a video, mert egyébként is hallod a szomszéd szobából hogy megy e a gép, de ha így van és ebből a szempontból igénytelen vagy, akkor minek szólsz le? Akkor mondd azt, hogy neked tök mindegy, mert te is benyomod a fülest, mint a kolléga aztán szasz.
Igazi Ati fan vagy ecsém, minél hangosabb annál jobb, jó sokat fogyasszon, az a jó, legyen jó meleg, az a jó, neked tök mindegy csak Ati legyen és te elégedett vagy. Mitől vagy elégedett? Kalap sz@rt kaptunk 1 héten belül, a 9. héten jött meg a driver, már azt hittem szülni fogok, annyit késett. Mitől vagy elégedett?
Én azért vettem meg, mert jó vételnek tűnt Októberben, magasról lesajnálom, hogy ati vagy nvidia. Ha hozzáadom a hűtőt olcsóbb? Nem. Mitől vagy elégedett? Azt mondd mi van még rá az S1-en kívül, teszek rá hogy hivatalosan jó e rá, vagy nem hivatalosan, de 5k-ból jöjjön ki, mert az S1 nem jó hozzá, mivel nem hűti le passzívban, meg eleve passzív hűtés videóra igazán elmés tavasszal. Idáig minden nvidia kártyára tudtam venni 5k-ért hűtőt, ami egyben volt, csak erre a szarra nincs semmi. Ez nem sírás, hanem úgy tűnik tény, mert nem nagyon jönnek az alternatívák.
Azért az ezresért amit megspórolhatnék talán a drehával meg nem fogok rátenni egy 12 centis ventit légcsatorna nélkül az S1-re mert csak elcseszem vele az egész légcserélést a házban, aztán az alaplap hídja izzad le, ha összevissza örvénylik benn a meleg levegő kintről meg alig jut be valami. Ott vagyok hogy benyelem és megveszem a 8800-ast de akkor sohatöbbé nem veszek Ati-t mégegyszer, mert ez nem termék, ez egy kudarc. Nincs hozzá semmi, se szoftver se hárdver, csak későn és drágán. Mitől vagy olyan nagyon elégedett? Lehet húzni, naés? Az GF-eket is lehet húzni. áááhh, boldog ember vagy te, azért vagy elégedett, mert már eladtad. -
priti
addikt
Sokáig én is így voltam vele, de aztán eljutottam odáig, hogy vettem egy 7800GT kártyát. Arra vettem először egy szájlenszert és a gép megszűnt zúgni. A 7900GTX kártyámon egy hangtalan hetpájpos hűtés volt, így akkor fel sem tűnt a váltás. Ezt hallva beruháztam egy Logitech Z-5500-ra, ami önmagában sem volt olcsó, ehhez hozzájön a nemrégiben vásárolt X-Fi Extreme Gamer hangkarim, ami szintén pénz, de úgy voltam vele, hogy legyen, mert ezek legalább tartják az árukat. Na de most, hogy ennyit kiadtam már nem a fülesen szeretném élvezni a sztereót és mivel a jót könnyű megszokni, ezért mostmár feltűnik hogy zúg ez a szar az asztal alatt és annyira bosszant, hogy elképzelni nem tudod, de azért se veszem meg egy százezres kártya tízezres hűtését rá, miután így megszivattak a drájverrel. Vegyenek le mást vele. Valahol csak magamat szivatom, csak két nézőpont van.
Az egyik, hogy most szivatom magam azzal, hogy nem veszem meg a hűtőt, a másik meg az , hogy a kártya megvételekor szivattam meg magam azzal, hogy bíztam az Ati-ban és a terméktámogatásában, mert lesajnálom ki gyártja a hűtőt az Ati-nak fontos, hogy legyen 5k-ért egy megfelelő halk hűtő a 2900pro-jához, mert az Nvidiához ott a szájlenszer, neki fontos, hogy legközelebb is Ati-t vegyek.
Így fel lehet tenni a kérdést, hogy miért választanék újra Atit? Részvétből, hogy nekik milyen nehéz? Ennyire nem vagyok tele. Türelmes voltam, kivártam a drivert, a minimum, hogy cserébe kapok egy ultraűber hűtőt féláron és nem duplaáron, ha meg akarnak tartani.
Vagy szerintük ki vette meg a 2900pro-t? Irodai alkalmazásra vásárolta a többség? Ugyanmár. -
priti
addikt
Persze, értelek. Az én szubjektív fogyasztói értékítéletem is világos, mert megvettem a kártyát szinte rögtön, ahogy kijött. Öntelt elégedett vigyorral csücsültem volna rajta, ha időben (akkora, amikorra megígérték) jött volna a driver, és rögtön tudtam volna hozzá venni 5k-ért egy hűtőt, mert egyébként az árelőny megvan. A kártya nem szar.
Az , hogy te az üzemeltetéskor mit mersz megengedni magadnak gyári hűtéssel meg tök más tészta. Az a te dolgod. Én kihasználom a gyári hűtő adta egyetlen előnyt, a garanciát, mert átbacva érzem magam. -
priti
addikt
oké elragadtattam magam, szorri, de ha mellétennék itt van nesze alapon a rev2 csomagolásába a ventit és ráírnák, hogy xy típusú kártyák esetében nem kötelező felpattintani a hűtőre a ventillátort és lehet passzív hűtésként is használni, akkor egy világ omlana össze valószínűleg.
Arra már gondolni se merek, hogy lenne rev3 is amire felpattintják, húúúúúha na az már aztán gyártástechnológia váltás lenne a javából, ugyanarra a carra Mari néni betanított munkás felpattint egy műanyagot benne egy ventivel
. Hohóóó kéééremcépen. Micsoda infrastruktúra bővítés. Még a végén azok is elégedettek lennének, akik becopták a 2900pro-t.
-
priti
addikt
Én nem álmodozom, majd ha látom a hűtőm hatásfokát, az új alacsonyabb hőmérsékletek biztosítják a tuningpotenciált, akkor lehet elgondolkodni, hogy megkergessem e egy picit. Jelenleg a kártya gyári és érintetlen minden szempontból és nagyon úgy tűnik hogy így is fogom eladni, mert mire erre kapok 5-ért egy hűtőt, addigra kalap szamócát fog érni a kártya a játékok rendszerkövetelményeinek tükrében. Sajna ez van. Persze, buksz a többi kártyán is, itt arról van szó, hogy ha én azért fizetek (bukom) ahogy vesszük, hogy megkapjak egy szolgáltatást, akkor azt milyen minőségben kapom meg végeredményben a pénzemért és ha egy hangos szart kell hallgatnom aminek a teljesítménye sem kompenzálja hátrányait, akkor elgondolkodok, hogy vajon mért is jó az nekem összességében az hogy egy Ati-val küzdök... Elszomorító, mert minél kisebb a verseny a végfelhasználó annál szarabbúl jár, de már fanatikusnak kell ahhoz lenni, hogy kétszer vegyél egymás után Atit, mert valami gebasz mindig van, ami miatt oda az árelőny, oda a teljesítmény, mindig csak az van, hogy nem baj, majd a következő kártya jobban sikerül...
A teljesítményt elbuktam ott, hogy amikor megvettem a kártyát (azé nem olyan ócsó) 2 hónapig az a driver volt hozzá, amit a CD-re feltettek, optimalizálva meg nem volt. (mivel 6 hónapnál nagyon ritkán van többet az embernél egy kari, ezért a 2 hónap nem kevés) Ráadásul az Ati webes felületén még csak ott sem volt az az egy optimalizálatlan gagyi se. (Elhagyom a CD-t akkor mi van pölö? ...azé nemá gyerekek, ez a vásárlók lesajnálása)
Az árelőnyt meg elbukom a hűtésnél, mert nincs hozzá semmi, csak a gyári, mert a 8800-as nem a pro-hoz van valljuk be, az S1rev2 meg kevés a pro-ra, a pro-ra nincs semmi, meg lehet magyarázni, de akkor sincs rá semmi.
Az már csak a nonpluszultra hogy a gyári hűtő olyan tré, hogy a tuningpotenciált is
100%-ban elbukod, ha nem akarod levett oldallappal használni a gépet, ha akarod akkor meg a 90%-ban.
Áhh , biztos én vagyok az elviselhetetlen, mert elvárom , hogy minden kártyához legyen az árának 10%-ért egy normális hűtő. Ez teljesíthetetlen. Evidens. -
priti
addikt
Sajna az van hogy van egy drága, de kajdi 8800-as hűtő, ami tök ok, nincs azzal semmi gond, csak nem éri meg 2900pro-ra megvenni, szal én mint vásárló kapok egy nagy fákoffot , hogy szokjam, nincs semmi a középkategóriára csak egy passzív rev2, ami meg kevés rá, aktívvá tenni meg nem éri meg.
Ha a rev2-es hűtőn lenne egy venti meg egy légcsatorna műanyagból, akkor lenne kb. egy Sielencer szintjén ötezeré, amit utána eladsz 3-ért és 2 rongyot meg megér, hogy ne hallgasd ezt a vésőgépet. Ennyit szeretnék, alternatívát, amit az Nvidia kártyáinál megkapok. Nemigaz hogy fáj rátenni egy filléres vackot a rev2-re a vásárlói elégedettség érdekében. -
priti
addikt
-Megnéztem a privimben, rosszúl emlékeztem 2 héttel, pontosan Október 14.-én vettem a kártyát 56k-ért, de miért fontos ez? A lényeg, hogy most a felét éri. Ennyi.
-Ja csak megveszed a 2 ventit és ugyanott vagy, árban, mint ha az xtr. 8800-at vetted volna, amin gyárilag 3 venti van. íme
-
priti
addikt
Ha már hűtésnél tartunk valaki mondjon egy léghűtés alternatívát 2900-as sorozatra a Accelero S1 Rev.2 mellett, mert a gyári bazihangos. Az accelero meg dreha, mert gyárilag nincs hozzá venti én meg a sufnituningon már túl szeretnék lenni. Nemigaz nincs egy normális hűtő rá 5 rugóért.
Nem fogok tízezerért hűtőt venni egy 30kás kártyához, röhej, ráadásul kártyacserénél tök nehéz lesz elpasszolni, mert ami jobb mint egy 2900pro, azaz később még gamereknél lehet, akik hűtőt vesznek használtan és stimmel rá a 2900pro-ra való hűtő az kb a 2900XT, mert a 9600GT-re nem ezt fogják tenni XT-t meg már most nem árulnak és az új karik meg verik le az árát mint a jegeseső, most vegyek egy hűtőt 10k-ért és 3 hónap múlva adjam el kettőért? Hát fákkk.
November óta akarok rá venni egy hűtőt normális áron és semmi, köccépen Ati, nem elég hogy hónapokat csúsztok a driver optimalizálásokkal még egy kúva szájlenszert se tudtok rá intézni ötezerér. 7900GTX-ről átmenni Ati-ra. Csak én lehettem ekkora barom, vártam volna meg a 8800GT-t. 56k-t adtam ezért a pro-ért annó amivel nincs semmi csak a tömör szívás minden szinten
Na ezért szar az Ati. Én is mindig védem, hogy kevesebb tőkével, emberrel fejlesztenek, de a végeredmény akkor is az, hogy (főként szoftveres lemaradás miatt, de akkor is) szar teljesítményű kártya összességében drágán.
Valaki mondjon egy hűtőt vagy végleg kiábrándulok. -
priti
addikt
Mindenki a gyári hűtővel hajtja a 2900pro-t? Így paráztok a gari miatt, hogy inkább tűrtök, vagy nincs rá való hűtő? Én vennék rá valamit, csak nem vágom, hogy ezekre mi kell. nvidia kártyáim voltak zsinórban, utoljára az a ritka szar ASUS 9550GE kártyám volt ati, az meg nem tegnap volt.
Ha tudtok mondjatok már pár hűtőt ami jó erre plííz -
priti
addikt
válasz
Bagira01 #6257 üzenetére
Gari?
érdeklődésem nixMár beteszteltem, ezerrel nyúzom egy hete, szerintem ha eddig bírta, akkor engem kibír. Eddig fél év a rekord, amíg nálam volt egy kártya, az is csak azért, mert letörtem pici ótómat, aztán nem volt gempa a gépre, tudod dobálni kellett rá a nullákat, hogy az a csinos kis V betű eltűnjön az elejéből
Hülyeség ülni rajtuk, így olcsóbb ha gyakran cserélsz. Csak a hűtő az, ami állandóan odatesz a költséghelyre, még mindig árulom az NV5 Sielencert a 7800GT-ről, használtam vagy két hétig
-
priti
addikt
Helo.
Nincs valami jó kis halk hűtő 2900pro-hoz? Ez a gyári elég hangos, amikor izzad...
Ja a gyári eladó -
priti
addikt
Beléptem a klubba egy 2900pro-val.
A driverrel riogattak, hogy úristen így meg úgy, nemtom...
Leszedtem a legfrissebb catalyst centert (tegnap előtti) , megy mint akit seggberúgtak pfhehhh
Nincs itt semmi stressz, Vista-ból a 32-bitest kell feltenni, mert a 64-es szar. Mint mindig, Xp-nél is ez volt. A mai napig szar a 64-es xp, állandóan szemetel. Takaríthatod egy hétig, akkor is tele lesz szarral. Én gyűrtem egy 64 bites magyar vista-t két hónapig, mindent kiszedtem belőle ami létezik, de még úgy is egy kapalap szar. Ott vagy hogy kiherélted teljesen, fel se tettél még semmit csak a nyers kiherélt winfos és nincs FPS, mondjuk még a 7900GTX-el néztem minden létező WHQL-lel, de ezzel már meg se próbálom.
Már bánom a drága munkaórákat. Egyszerűen felesleges vele szenvedni. Higgyétel el.
...persze engem sem tudtak meggyőzni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest