- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Ferdzsoo #8191 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az XT lenyomja a régi GTSeket.
A GT/GTXnél és minden bizonnyal az új GTSnél (ami a GTXet is üti) nem jobb.
Tehát ne UE3 miatt vegyél HD2900at, hanem mert jó ár/teljesítmény arányú
Sajnos nem lesz 8800GT/3870XT dömping idehaza karácsony körül sem -
Speed®
titán
válasz
Ferdzsoo #8189 üzenetére
A színhőmérsékletek más beállítása miatt érzik szebbnek, nVnél is be lehet lőni.
Blackbox az a csomag, amit Valveék nem adtak ki, hanem kibővítették is kijött Orenge Box néven. Az XT mellé megkapod a HL2:Episode Twot, a Portal nevű logikai FPSt és a legfontosabb: Team Fortress 2. UT3 nálam emiatt lett felejtős..
Elrond
A parancsikon tulajdonságainál írd a .exe után 1 szóközzel, hogy -nosysteminfo
Ezzel a paraméterrel indítva a DMarkot, menni fog, annyi különséggel hogy nem fog látszani a DMark ablakában a procid/memód/vidkarid. Lévén általában CPUz-GPUz/Everest is szokott elvárás a DMark ablak mellett, ez nem nagy baj. -
Anthony28
őstag
válasz
Ferdzsoo #8180 üzenetére
Nem olyan szép a képe? Ezzel azért vitatkoznék...
Ez csak egy tévhit amit régről magával hozott az NV.A mai kártyákra ez már nem igaz! Mondom ezt úgy hogy nem vagyok elvakult NV fan, tök mindegy hogy NV,vagy Ati csak a pénzemért azt kapjam amit szeretnék.Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy egyik gyártó kártyáiról se tudok rosszat mondani mert ami nekem volt az elmúlt 8 év alatt, egyikkel se volt soha semmi gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest