- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Ferdzsoo #8191 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az XT lenyomja a régi GTSeket.
A GT/GTXnél és minden bizonnyal az új GTSnél (ami a GTXet is üti) nem jobb.
Tehát ne UE3 miatt vegyél HD2900at, hanem mert jó ár/teljesítmény arányú
Sajnos nem lesz 8800GT/3870XT dömping idehaza karácsony körül sem -
Speed®
titán
válasz
Ferdzsoo #8189 üzenetére
A színhőmérsékletek más beállítása miatt érzik szebbnek, nVnél is be lehet lőni.
Blackbox az a csomag, amit Valveék nem adtak ki, hanem kibővítették is kijött Orenge Box néven. Az XT mellé megkapod a HL2:Episode Twot, a Portal nevű logikai FPSt és a legfontosabb: Team Fortress 2. UT3 nálam emiatt lett felejtős..
Elrond
A parancsikon tulajdonságainál írd a .exe után 1 szóközzel, hogy -nosysteminfo
Ezzel a paraméterrel indítva a DMarkot, menni fog, annyi különséggel hogy nem fog látszani a DMark ablakában a procid/memód/vidkarid. Lévén általában CPUz-GPUz/Everest is szokott elvárás a DMark ablak mellett, ez nem nagy baj. -
Anthony28
őstag
válasz
Ferdzsoo #8180 üzenetére
Nem olyan szép a képe? Ezzel azért vitatkoznék...
Ez csak egy tévhit amit régről magával hozott az NV.A mai kártyákra ez már nem igaz! Mondom ezt úgy hogy nem vagyok elvakult NV fan, tök mindegy hogy NV,vagy Ati csak a pénzemért azt kapjam amit szeretnék.Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy egyik gyártó kártyáiról se tudok rosszat mondani mert ami nekem volt az elmúlt 8 év alatt, egyikkel se volt soha semmi gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest