- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
beran
tag
válasz
Anderas #14233 üzenetére
Én kipróbálnám a vga-t egy másik gépben,vagy esetleg a gépedbe teszel egy kisebb karit (bár ez azért nem a nyerő,mert lehet az áramfelvétel idézi elő ezt a jelenséget,azaz a vga.)
Ha a lapon a fesszabályzók akkor dobj egy ventit oda amit közvetlen ráfújja a levegőt,és meglátod milesz,ha ugyanúgy restart akkor nem az lesz.
-
beran
tag
válasz
Anderas #14220 üzenetére
Üdv.
Nekem is volt hasonló jelenség,de nekem videó nézés közben széthullott a kép és restart,és még megterhelés sem volt!Több óra játékot meg simán vitte.
Én arra tippelek táp,vagy chipset túlmelegszik,talán még a proci mellet a fesszabályzók,ezek mind okozhatnak újraindulást. -
Speed®
titán
válasz
Anderas #14200 üzenetére
Próbáld meg csak a legszükségesebbeket felkötni és a vidkarinak adj két külön ágról tápot, aztán winben egy furmarkot futtatva nézd meg, hogy lekapcsol-e. Nekem bírta anno egy Codegen a 2900Pro(512b) karimat, igaz csak 1 napig, amíg visszakerült hozzám a Libertym, a 2x20Aes ágaival
Szerintem az XT elvan egy 15Aes ágon bőven, persze emellé még jön a proci ~8Aje, meg a többi 12Vos fogyasztó..25A biztosan elkél a stabil működéshez.. -
-
Tomate
veterán
válasz
Anderas #14190 üzenetére
Az pedig nem egy rossz táp. Bírnia kéne. Emlékszem annó nekem is volt ilyen a 2900pro-val és egy FSP BSII 500W-volt alatta. Mikor indítottam vna a gammát rögtön vagy leállt vagy lekapcsolt a gép
Visszavettem a tuningot (mert meg volt rántva rendesen a kártya) úgy se volt jó. Majd felraktam egy másik biost és jó lett. Nem tudom mi volt a baja. Tiszta X-akta.
-
Speed®
titán
válasz
Anderas #14188 üzenetére
Látatlanban megmondom, hogy valami nevenincs 500+W táppal hajtod
További kérdéseidet a Milyen tápot vegyek? topikban várják szeretettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest