- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
válasz
J.J. András #8318 üzenetére
oksa, gyere nyogodtan, ha nogyon körülnézzek akkor még lehet van is ilyen csatim ahogy hulltak régen a Codegen tápjaim
bizony nem vicc [Ballistik]
-
Simi121
aktív tag
válasz
J.J. András #8312 üzenetére
ahoz kell , hogy a Controlpanelen bejöjön az Overdrive funkció, vagyis onnan tudjad húzni és terészetesen nem azt vágtam ketté
hanem egy régit
-
Simi121
aktív tag
válasz
J.J. András #8297 üzenetére
hi! én is megcsináltam már ezt a tápkábelt, egy 4 pin-es csatit vágtam ketté, annak az 1-ik fele pont jó ide és mind a 2-re gnd kell, nálam müködik
-
Simi121
aktív tag
-
Simi121
aktív tag
Furán hangzik, de pro bios-al nekem úgy tünt, hogy jobban futott a Crysis, de lehet csak rosszul emlékszem
, le akartam menteni a régit, de se az AtiTool se Ati Tray Tolls nemtudott mentést csinálni. Holnap megnézzem, hogy a Rabit letudja-e menteni. Szeretném visszarakni az erdetit és újra megnézzni mit tud azzal.
-
Simi121
aktív tag
ha valakinek lenne Sapphire 2900pro 512mb-os lementett biosa azt szivesen venném
előre is köszi
-
Simi121
aktív tag
válasz
J.J. András #7703 üzenetére
most találtam egy német oldalon
nemcsak neked van ilyen gondod[link]
remélem segit
-
Simi121
aktív tag
válasz
Gaboman #7769 üzenetére
köszi szépen, ez segitett
egyébként az elő benyomásom pozitiv a kártyát illetően, kicsit féltem a több negativ hozzászólást miatt,de én kellemeset csalódtam pedig elötte egy 1950GT-m volt.
Én is azon a véleményen vagyok ,hogy még pár driver frissités és be fog érni ez jó kis kari
-
Simi121
aktív tag
Sziasztok! Tegnap lettem én is tualjdonosa egy Sapphire 2900PRO 512mb-os karinak. Nem tudom mi lehet az oka de se a 05-ös se a 06-os 3Dmark nem indul el rajta. Először azt hittem nem ismeri fel a karit, feltoltam rá XT bios-t(perzse elötte megnézztem. hogy birja-e ezt az órajelet) de így se indul el egyik mark se.A kis induló kép bejön és ott vége. Gép nem fagy ki de a 3dmark nem indul el 5 perc után se. Valkinek van tipje? Játékok mind mennek rajta.
Előre is köszi: Simi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest