- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dambudzo
csendes tag
válasz
Speed® #11287 üzenetére
igaza van banderasznak. van xbox360am és volt kb 2 hétig egy ps3 "tesztelésre" egy TV-n volt hajtva mindekttő a ps3 hdmi-ben a x360 komponensen mert a tv-n(r32-es samsung) nincs 2 hdmi. pont a DMC4 ami ugye mindkét gépre megjelent és az ati csippes x360-nak erősebbek voltak a színei úgy, hogy a ps3 hdmi-n volt!
bocs az offért ismét. flém ne legyen. nem vagyok fan, ez csak az észrevételem! -
Dambudzo
csendes tag
beletúrtam picit a gépbe és ez lett az eredmény: [link] kezd alakúlni, a kártya sebességét az XT ref. sebességéhez lőttem be (nem moddoltam bios-át) reccenés nélkül vitte!
-
Dambudzo
csendes tag
nos igen mint mondtam nagyon elszoktam a pctől, átnéztem a CCC-t és ott bevolt kapcsolva full aniso, AA, mipmap fullon meg ilyen izék amik javítják a képet , ezeket most vissza vettem és máris jobb eredmény jött [link] , most megnézem kicsit megcibálva is a masinát
-
Dambudzo
csendes tag
köszi a gyors reagálást!
a ramom 1066 ddr2 (kled48f-a8ki5) csak a tényleges hz-cet írtam oda! nem tudom mi lehet a gond , lehet valami sziremszarom drv amit az alaplaphoz adnak vagy netán más drv... vagy egyszerüen nem lőttem be valamit a biosba
Az a baj, 4 év alatt annyira megváltozott a számtek rendesen(4 éve nem cseréltem gépet) és a régi gépen roppant egyszerü volt (AsusN8X 2,8 barton, 9600ati) ezekhez képest
bocs, ha off szaga kezd lenni a témának
-
Dambudzo
csendes tag
Üdv
szeretnék linkelni egy képet [link] mondjatok róla valamit a gépem csak pár napos és most "zökkenek" vissza a pc-s világba, így nem tudom mennyire jó ez egy alap tesztnek (a gépem az infomban van, minden nemü tanácsot elfogadok!)
köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Formula-1
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest