- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Mit próbáltál rátenni (sry, ha már írtad, nem figyelem mindig a topikot)?
Amúgy ha a csavarozást el nem szúrtad, akkor a pasztázásban lesz a hiba.
Egy pöttyöt kenj szét az ujjaddal (vagy amivel jólesik), vékony réteget képezve.
Volt egy cimborám, aki egy 1.5g-s tubust rányomott a procijára..a hűtőt rászorította, a paszta felesleges része meg a procifoglalat aljáig folyt..persze a vastag krémpárna miatt a hőmérséklet is az eget verdeste. -
HolyFire
aktív tag
Attól függ millen üzemben használod....egy öntödében más mint egy hűtőházban...
Viccet félretéve nem tudom....szerintem ollan 80-90 fok a max...onnan feljebb kikapcsol....szaerintem. De véleményem szerint normális használatnál olyan 70 fok fölé nem kéne mennie...Mivel hűtöd? -
laci666
senior tag
Mert ha igen, és ha a nyákon távolabb vannak a furatok 2mm-rel mint hűtőnek talpánál akkor azt furoval lehet hogy lehet korigálni,mert ahogy látom a furatok körül van anyag azt nagyobb furoval meg lehet furni.
-
sinci
tag
Milyen hűtőd van rev1-es [link] vagy rev2-es [link]?
Nekem rev1-es van, anno amikor én raktam fel kíváncsiságból vissza levettem és megnéztem a hűtőn a paszta lenyomatát, hogy hogyan érintkezik a gpu-val, bizony egy kis része nem érintkezett a hűtővel így ott több pasztát nyomtam rá...hátha ez segít valamit... -
Picco
addikt
hali
biztos h 2900-pro-d van?
en tegnap toltam fel ra az S1-et, nem volt egyszeru, nekem raadasul nem is rev2-van.
figy a lukak jo helyen vannak amire figyelni kell az az h beteszd a csavarokat becsavarod annyira h meg lotyogjon az egesz es onnantol minden csavaron csak 1-et forditasz es nem huzod ra mint az allat!!!
amugy szedd le a hutot es nezd meg h nem e sikerult lepattintanod a gpu-bol egy darabot...bar inkabb szenzorhibara gyanakszom
melegszik az s1 bordaja?nemsokara jovok vissza megyek boltba utana tudok valaszolni
-
sinci
tag
2 megoldás létezik, az egyik átmenő menetes csavar anyával odafogatva, ehez 3-as vastagságú csavar elég, itt át kell fúrni teljesen a hűtőbordát...
a másik variáció 3x15-ös reiser csavar belehajtva a hűtőbordába, itt is előre kell fúrni egy 2,5-es fúrószárral és érdemes még a felszerelés előtt belehajtani a hűtőbordába a reiser csavart így kialakítva a menetet, így a kártyára csavarásnál könnyebb dolgod lesz. -
pvtryan
csendes tag
nincs semmi sérülés ra kártyán sem égés, sem karcolás - gyári csomagolásból bontottam ki..
nem lötyög a kártya ráadásul az alaplap mindkét helyén ugyanezt csinálja.... ebből gondolom, hogy a kártya hibája
a táp is új chieftec gps-550ab a
másik monitorral is próbáltam, másik kimeneten is ugyaneznemtudom talán nem kap elég áramot???
mikor párszor "normálisan" elindult rögtön volt kép nem keresett a monitor jelet,
ilyenkor mindíg szétszedtem összeraktam, esetleg másik áramkábelt raktam bele -
Qru
MODERÁTOR
Akkor lehet alapon talán elég... Nem tudod mennyi a hatásfoka a tápodnak? Alapon hajtva az egész konfigod kb 230-240W-ot ehet maximum. Ha a tápod hatásfoka 70% (ami már gyengének számít, egy jobb minőségű pl: Chieftec tápnál 85%) akkor 400*0,7=280W-ot tud leadni. Ami elégnek kell, hogy legyen. Persze ez elmélet, a gyakorlatban sok mindetől függ, milyen stabilan tudja a feszt leadni erősebb terhelésnél, mennyire régi a tápod, mennyit használtad - milyen terhelés mellett, milyen hőfokon, stb. Sajnos a tápod pont a gyenge/hamar kiszáradó kondikról "híres".
Tápból: Ha lesz négymagos procid akkor FSP BSII 500W ha nem akkor jobban jársz egy Corsair VX450-el. (Előbbi osztott 12V-os ágú 4 magos procik magsabb energia igényéhez jobban passzol, stabilabban kap a proci áramot ami tuningnál fontos, kevésbé befolyásolja a vga húzás a proci tuningját. Utóbbinak csak egy 12V-os ága van, ha csak kisebb étvágyú kétmagos cpu-d van/lesz akkor az jobb választás, mert több kraft jut a vga-nak). Ha nem tuningolsz akkor meg amelyiket olcsóbban megkapod.
-
barnam_
nagyúr
A 256MB-s 3850-nél biztos hogy jobb az 512-es 2900Pro, főleg ha XT szintre tuningolod.
Azt neked kell eldöntened, hogy halk legyen, vagy hangosabb, de gyorsabb legyen. Bár sztem nem lehet rossz a 2900Pro gyári hűtője.(#10312) Gino20: nem jó helyet adtál az usb image-nek, vagy nem tömörítetted ki.
Picco: -reboot kapcsoló nem árt, anélkül honnan tudja hogy végzett-e?
-
barnam_
nagyúr
Szerintem ugyanaz van hozzá, mint 2600XT-nél, vagyis:
A Lite-hoz csak driver cd, DVI-D-Sub-, DVI-HDMI-, és S-Video-RCA adapter, HDTV (YPbPr) kábel, valamint egy kupon jár, ami segítségével a HL2 Deathmatch, és a HL2 Lost Coast letölthető a Steam-en keresztül. A Full verzióhoz jár ezeken kívül még a Valve Black Box, amely ugyancsak Steam-en keresztül tölthető le, és ezeket a játékokat tartalmazza: HL2 Episode Two, Portal, és Team Fortress 2.
Szerk: elvileg tuningolva jobb a 2900Pro, de nem lehet túl nagy különbség, lévén csak órajelben különböznek, SP számban nem.
-
Fel
addikt
Igen van mindkettő. A 512 bitesek gyk teljesen megegyeznek felépítésben a 2900XT-vel, egyedüli különbség a biosban van, a Prok kevesebb feszt kapnak 3D-ben, és alacsonyabb az alap órajelük (de a tuningot szeretik ám
). A 256 bitesek inkább a 2900GT-re hajaznak, de teljes értékű R600 maggal szereltek (320sp), egyoldali ram, egy tápcsati. A mostanság újonnan beszerezhető Prok mind 256 bitesek, mivel a Sapphire az 512 bites nyákból már kifogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest