- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #11276 üzenetére
Nem tudom...tulapdonképpen most passzívan van a VRM....a gyári venti lósz@rt sem ér burkolat nélkül...nahh majd kitalálok valamit
De ami furcs....kipróbáltam két másik bios mod-ot is és eggyikkel sem volt jó...szétesett a kép, 3dmark-ba 1-2 fps-el ment a teszt és az egész kóceráj rakat fos volt....ez eggyik egy 0.80/1.15 voltos bios a másik meg egy 1.00/1.20 volt-os volt...
Visszatoltam rá a 1.05/1.20 as biost és semmi gond....most megy szépen.....nem értem
nahh mind1...meg nem sütöm a karit, azért akkora állat nem vagyok
-
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #11251 üzenetére
Kösszi
a Tiger83-al meddíg lehet húzni? Tudsz róla valamit? Nekem most ez van fent :[derschlambi] [std / 1,05V] [814,1080 / 1,20V]
-
Picco
addikt
válasz
msgt.fubar #11227 üzenetére
a kingmaxok nem szeretik a visszaosztogatast
-
laci666
senior tag
válasz
msgt.fubar #11225 üzenetére
Leirom hogy nálam hogy megy.
1.Elsőnek ujra raktam a winfost
2.driverek szépen fel(chipset.hang,proci)
3.dotnetfx.exe fel majd ezután felraktam a 7.12 catalistett
4.everest,rivatuner,Ai Booster fel,Nod32,Kerior,meg a többi program.ezek után restart.
5.ATIWinflash.exe fel új bios fel([Tiger83] [220,250 / 0,85V] [760,1060 / 1,10V] DOWNLOAD) restart
6.RivaTuner-be ventiszabályzást megcsinálni.újra indítani és kész is.
Igy most nincs hangja és keveset eszik a kártyám
Ez az úgy nincs hangaj nekem olyan hogy plexi házam van és a fejemtől 30cm-re van a vga meg a gép is,meg most per pill nincs fent az oldalplexi.Hát ennyi és nálam tökéletesen megy.(Volt nálam is netezés közben kék halál de a biosban megbaszogattam a ramokat és mostmár nincs.)
Szerintem te is a biosba állíts defaultra mindent hátha ott valami be kavar.
Megnéztem a konfigodat:ASUS P5KC || Intel C2D E6400 @ 3409 MHz || AC Freezer7 Pro || 2*1 GB DDR2 Kingmax || || Sapphire HD 2900Pro 512MB @ HD 2900XT || Samsung 320GB SATA || Optiarc AD-7170 || || ASUS TA-881 || Chieftec GPS-450W || Creative SB Live! 5.1 || Creative Inspire P380 2.1 ||
A lap az jó a Proci az nem
na jó csak vicceltem,egyedül a ram gyanus nekem.Milyen ramok ezek?És huzva van a géped és úgy produkálja ezeket
-
Speed®
titán
válasz
msgt.fubar #10961 üzenetére
User error
Nálam felváltott, akkor voltam gondban mikor ATT bekavart. Onnantól játékokban sem ugrott fel. Drivercsere megoldotta. Örültem neki..
Tudtommal csak két állapot van, 2D/3D. Nem mint nVnél 2D/Low3D/Full3D. -
Brumi˘
addikt
válasz
msgt.fubar #10949 üzenetére
Meg lett a hiba... Elm rivatuner telepítése után restartolni kell a gépet, nah ez a lépés nálam kimaradt...
-
Speed®
titán
válasz
msgt.fubar #10951 üzenetére
Nézd meg ezzel a FUR Renderinges OGL cuccal is, fel kell váltson.
Nálam felváltott, ahogy tette az X1950XT/2900Pro-512bit is ablakban. -
Speed®
titán
válasz
msgt.fubar #10949 üzenetére
Dehogyis..indíts egy Artifact Scant AtiToolban és figyeld a Riva Monitort
Vagy ezt, ha nem akarsz AtiToolt: OGLBench (ablakban futtasd, természetesen)
-
mokus1
addikt
válasz
msgt.fubar #10941 üzenetére
rendben van ésszel tolom
Ma főztem meg egy p2es procit -
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10938 üzenetére
Köszi
Remélem sikerül valami tökös eredményt elérni majd vele
Majd jelzem itt a forumba az eredményeket...
-
mokus1
addikt
válasz
msgt.fubar #10936 üzenetére
okés köszi
akkor valoszinuleg ez lesz igaz csak február végén veszem de akkor ha lemennek az árak lesz ez kb 30
És még vehetek egy 45nm-es procit is.
De 100%h moddolható ugye? -
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10936 üzenetére
Köszi
Nékem tuningra kéne valami jó cumó....nahh majd ha rendbe raktam a gépet jobban bele ásom magam a témába...
-
mokus1
addikt
válasz
msgt.fubar #10933 üzenetére
jo rendben van akkor még picit gondolkozom mivel atira a 256ot keveslem mivel 512kb annyi mint az nvidia nagyja.
Kár h nem tudom rátenni mert nagyon faszán meg lett csinálva a ventin kivül még a hűtőbordára fuj egy 8cm aztán a végébe belevan ,,ragasztva" olyan mint ami a rendes rajta h még gyorsabban kimenjen+1 a tetejére a ramokra.de akk ezt valaki más fogja élvezni mikor eladom.
akk lehet veszek egy de a Xt erősebb mint a 3870?? -
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10933 üzenetére
Én majd megpróbálom....ha rendbehoztam a gépem
Millen biost javallasz?
-
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10930 üzenetére
Igen a burkolat nincs rajta és tényleg szar így a gyári venti...de még csak tegnap raktam fel a cumót és még finomítgapom....
3D-be 1,10-et 2D-be meg 1,00 voltot kap.....az enyém
Bios mod-ot meg majd ha legyalultam a gépet mert egyenlőre romokban hever a winfos -
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10927 üzenetére
1,20 volthoz már másik bios kell nem? Lehet fel kéne tolni rá... mennyi plussz teljesítményt kapnák így?
-
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10927 üzenetére
1,10 volt-ot kap 3D-be.... a vízhűtésve még van tartalék mert nagyon alapon megy a venti rajta hogy minél halkabb legyen.....venti meg egyenlőre a gyári van rajat de rakok rá valami faszábbat ...
-
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10925 üzenetére
45 a gpu, mem 40 körül, vrm 55-60....3d-ben.... gpu 780-on megy, memória egyenlőre 2100-on
-
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10923 üzenetére
Nekem most a gpu-n vizes blokk van....a memórián meg a feszszabin meg rajthagytam azt a piros lemezt mega gyári ventit egyenlőre....ez így egész jól hűti....de ha a sünis dolog jobb lehet akkor azt dobok majd rájuk...
-
vbbb
őstag
válasz
msgt.fubar #10910 üzenetére
Remélem nálam nem fog fagyni, mert én ritkábban játszom viszont akkor hosszú ideig. Belinkeled azt a BIOS-t amit problémamentesen használsz? Hátha előmászik nálam is ez a jelenség.
köszi
TomBoy1986 fórumtárs talált egy érdekes tesztsorozatot:
ps.:
Már régóta fórumozgatok és azt tapasztaltam, h. a legjobb arcok a ATi Radeon HD 2900 GT /PRO /XT topicban leledzenek... -
laci666
senior tag
válasz
Probáltad ezt a biost:
derschlambi] [207,297 / 0,85V] [801,1100 / 1,15V] DOWNLOAD
Én feltoltam 3DMark06 le is fotott,csak hát Crysis kifagyott alatta.
Nemtom,hogy a ram nem birja 1100Mhz-et(2200Mhz) vagy a gpu a 800-at.
Hány nm-es ramok vannak ezeken mert én a ramra gyanakszom hogy az nem birta terhelés alatt.
Esetleg a ram feszt hol lehet állítani, a vga biosban hogy lehet? -
sinci
tag
válasz
Én december végétől használok moddolt biost, nálam eddig egyszer sem fagyott és senki nem jelzett hasonló dolgot, pedig nekem igazán alul van feszelve 2D-ben (a használt bios: Der Namenlose_0.80V_200_300_1.10V_750_1000).
Mondjuk nálad az is érdekes, hogy 1,15V-ot kap 3D-ben a gyári bios-al, itt a fórumon eddig 1,02V és 1,08V-okról lehetett hallani eddig, nem semmi szórás egy tipuson belül, lehet ati-ék csak így tudták stabillá tenni a kártyát. -
vbbb
őstag
válasz
msgt.fubar #10904 üzenetére
jaja -r...mentségemre mondva sörözéssel ünnepelek...
-
X Factor
addikt
válasz
msgt.fubar #10872 üzenetére
Ennyit nekem 3.2es procival 700as karival megy
-
vbbb
őstag
válasz
msgt.fubar #10901 üzenetére
No vettem a vakmerőséget és Pro@XT ahogy Pricco kollega leírása taglalja. Köszi szépen így utólag is (remélem a kártya egyben marad
)
9114 (10000 a cééééél with accelero
)
-
válasz
msgt.fubar #10895 üzenetére
8,5k-ért itt az aprón, postaköltséget feleztük...
Ennyit megért, mivel volt egy sima HR-03-m (arról venti megmaradt) az ment el 6-ért... -
válasz
msgt.fubar #10893 üzenetére
Nálam felismeri, hiába teszem azt alapértelmezeté és választom ki a lejátszó programban is, semmi
-
vbbb
őstag
válasz
msgt.fubar #10886 üzenetére
Nem félek a bios flasheléstől, eddig majd az összes karimon csináltam már.
Csak azokra a gyári bios került vissza módosítva és nem egy másik szériájé. Nekem 3500pízbe van a hűtő, tehát nem vág földhöz. A gépembe minden silent ami csak lehet, ezért zavar a kari búgása. Lesz rajta 2db 1000rpm-es 8as venti (remélhetőleg ingyen
) 5V-al megtámogatva azt csumi! Bár lehet hagyom a 12V-t, silenteknél had fújják a levegőt!
-
vbbb
őstag
válasz
msgt.fubar #10879 üzenetére
Természetesen igazad volt, csak tudod...a remény hal meg utoljára...
Kipróbáltam a 8.2 Beta catalystot, 10 pontal kevesebb 3dMark06....
Jövő héten megjön a accelerom...asszem én is megpróbálkozom a Pro@XT variációval! Csak szerzek a műhelyből egy PCI VGA-t.(Az ördög nem alszik!) Egyébként ha nem bírja a kártya a crossflasht, utánna vissza lehet rá tölteni a gyárit ill. egy másik verzsönt ugyi? Az számít, hogy fekete-piros hűtős a cucc? Vagy csak amit kaptak azt raktak rá? -
sinci
tag
válasz
msgt.fubar #10883 üzenetére
Nekem is tavaly hívták fel erre a figyelmemet és igaza is lett az illetőnek, úgyhogy azóta kizárólag a csupasz drivert teszem fel csak. Egyetértünk.
-
sinci
tag
válasz
msgt.fubar #10881 üzenetére
Ha egy játék nem tudja az AA-t vagy AF-et akkor álíthatsz akármit a CCC-ben akkor sem fog menni az adott játékban, ilyen pl. a Ghost Recon Advanced Warfighter ebben csak AF-et lehet állítani az élsimítást nem támogatja, úgyhogy ebből a szempontból a CCC-t felesleges telepíteni, az adott játék menüjében szépen be lehet állítani a 3D-s dolgokat AA, AF mármint ha támogatja a játék.
Legalább is én így tudom, lehet, hogy baromságokat írkálok. -
vbbb
őstag
válasz
msgt.fubar #10875 üzenetére
2.06os, szerintem a legutolsó....
gpu-z természetesen van... -
Speed®
titán
válasz
msgt.fubar #10870 üzenetére
Johh, azt nem írtad milyen BIOSt raktál bele. Azt hittem magasabb 3D feszest hogy jobban menjen a tuning. Nembaj, akkoris kell egy jó ventiprofil
-
Speed®
titán
válasz
msgt.fubar #10868 üzenetére
Próbáld ki a 0.27b4et, nekem nem volt gondom vele, fanprofilhoz teljesen jó.
Tekintve, hogy most elvileg jobban is melegszik a kártyád, szükség lesz rá -
Speed®
titán
válasz
msgt.fubar #10863 üzenetére
Hiába csökkentenéd az órajelét 2Dben, a mellé tartozó feszültség a lényeg.
Azt meg ahogy a többiek is írják, a BIOS cseréjével lehet jelenleg megoldani.
ATTben talán meg lehet csinálni, hogy különböző profilokat váltogasson, de nem tudom, hogy lehet-e befolyásolni a feszt vele. Legutóbb az X1900asomat használtam módosított feszekkel, ahhoz viszont AtiToolt használtam, ami a 2900Proval nem működik rendesen. Legalábbis az 512bites 2900Pron én csak ventiprofil létrehozására tudtam használni, húzásra nem volt jó, fagyizott. Arra RivaTunert kellett előszednem nekem is. -
laci666
senior tag
válasz
Nekem 2D-ben 216/245-ön megy és igy alig melegszik 40-45 fokos a GPU úgy hogy a venti rajta 1000-ret forog azaz néma csend van
-
Silenzio
addikt
válasz
Meg kell csesztetni a BIOS-t. A logouton van erről egy cikk. Már konkrétan ennek a kártyának a bios-cseréjéről. Olvasd el!
-
laci666
senior tag
válasz
msgt.fubar #10788 üzenetére
Újra felraktam az XP-t
7.12 catallyst raktam fel
Alapon volt minden:
3DMark06-ban 8441 pont
3DMark05-be 15090 pont. -
nyikoláj
tag
válasz
msgt.fubar #10797 üzenetére
Hát Gigabyte ga-ma770-ds3, AM2 5400+ EE (Brispane 65W), 2x1Gb DDR2 800Mhz, két vinyó. Ehhez kellene. Egy szimpla 400as Chieftec táppal karistolok.
Ennek fényében? -
Soak
veterán
válasz
msgt.fubar #10786 üzenetére
Azért kapnak kevesebbet az amd procik mert gyengébbek... nincs mögötte semmi összeesküvés
-
laci666
senior tag
válasz
msgt.fubar #10786 üzenetére
Oksa, bár lehet a winfost ujra rakom
Bár nekem ellég szimpi ez az eredmény a procit majd felküldöm 3300Mhz-re meg a kártyának is adok majd remélem akkor 9000 felett fogok kapni.addig is pár képet feltolok:
ez milyen kapcsolo rajta
-
laci666
senior tag
válasz
msgt.fubar #10775 üzenetére
3DMark06 igy indísd el:
1: Keresd ezt meg: Windows/System32/Futuremark/MSC
2: Nevezd át ezt: Direcpll.dll, erre. Direccpll_.dllIgy mennie kell.
-
laci666
senior tag
válasz
msgt.fubar #10775 üzenetére
Na szóval kell hozzá Rivatuner 2.06-os
A progit megnyítod és a Power user menüpontnál megkeresed a rivatuner\fan menüpontot, és az AutoFanSpeedControl után beírsz egy 3-at.
majd ezután ok és ujra elindítod a Rivát.Ezután a Main menűben a Low level system setting-be a venti szabályozást auton hagyod és lent a hőfok/százalékoknál a százalék értékekre katintasz és átirod őket majd ezután nyomsz egy savet és kipipálod a apply fan settings at windows startup-ot.És alkalmaz a végén.
A gép újra indítás után már szabályzott értékek lesznek.Wintöltésnél még hangos de amikor betöltödött elcsendesedik a kártya. -
AMD_ok
őstag
válasz
msgt.fubar #10729 üzenetére
Nem gáz, nyugodtan, próbáld ki, annyiért ajándék hűtés rá, én is azt fogok venni.
-
Armando_19
őstag
válasz
msgt.fubar #10727 üzenetére
Nem vészes, kell egy 4-es vagy 6os
fémfúrószár, és kb 10mp az egész. Megméred hátulról, hogy hova kell esni a luknak rajta. Tényleg nevetségesen egyszerű, semmilyen skill nem kell hozzá.
-
Armando_19
őstag
válasz
msgt.fubar #10723 üzenetére
Rámegy! 1+ lukat kell fúrni a VRT hűtőbordába és annyi.
-
X Factor
addikt
válasz
msgt.fubar #10723 üzenetére
Lehet h. kell egy picit fabrikálni, de anno itt a fórumban ugy olvastam h. igen, rámegy.
-
X Factor
addikt
válasz
msgt.fubar #10721 üzenetére
Elég lenne ha rámenne...
AC S1 kb 5k ennél kompromiszum képesebb megoldás sajna nincs.
-
Bagira01
veterán
válasz
msgt.fubar #10582 üzenetére
Kettő jobb lett volna
De végül is így is jó
-
Speed®
titán
válasz
msgt.fubar #10559 üzenetére
Tökéletesen elég a 6PIN, lévén a maradék két szál GND..ha nincs 8 PINes csati, a Catalyst OCrészlege inaktív, de azt a kutya se használja, van Rivatuner. Nekem az 512bites Pro 6pines táppal ment 875ig simán..ergó a 750 körül kifulladó 256bites Pronak is elég lesz tutira.
-
Max3l
tag
válasz
msgt.fubar #10555 üzenetére
Szerintem ha az én 400W-os DTK tápom kiszolgálja, még tuning mellett is, akkor egy Chieftec-nek birnia kellene a gyűrődést
-
Picco
addikt
válasz
msgt.fubar #10545 üzenetére
kerdes hogy mennyire szellozik a hazad, mennyit jatszol, mennyire zavar a zaj....de azert nem hangtalan a kari es a meleget is termeli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Fali konzol lapos tévékhez
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest