- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
válasz
CoolBoy323 #99565 üzenetére
én is ezen filóztam, de nincs más opció... 4,7"-ra már kb francot sem gyártanak
és attól tartok, hogy egy redmi 2-vel is ugyanúgy övtasiznom kellene mint egy jiayu s3-mal :/
-
failed
tag
válasz
CoolBoy323 #99562 üzenetére
én arra gondoltam veszek hozzá egy övtasit... mert most még amíg ilyen hűvösebb idő van, elfér kabát belsőzsebben... de nyáron? öltönyt meg nem hordok, akkora király nem vagyok
-
failed
tag
Ti amúgy miben hordjátok az 5"-os telókat? mert zsebbe nem igazán férnek el gondolom
-
failed
tag
Jiayu S3 van valakinek? Vélemények?
(gmail, fb, skype, viber, gps?)
-
failed
tag
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérni. Pár tippre lenne szükségem 40 ezer környékén, illetve 60 ezer környékén. Lehetőleg 5"-nál nem nagyobb - de igazából már az 5"-ös is nagy a kezembe, szóval... -, 64 bit, 4G legyen, dual-sim, voip (skype-ot lehessen ráhegeszteni), 720/1080p kijelző, egyéb elvárásaim nem nagyon vannak.
hála és köszönet
-
failed
tag
válasz
#79335424 #96141 üzenetére
láttam, olvastam, köszönöm. Fogalmam sincs, hogy mi a különbség az LTE, és az FDD LTE között, hogy mik ezek a mhz-ek, a band-ek, és a többi betűkombináció. Olvastam amit írtál, hálás vagyok a fáradozásaidért, és nem Te tehetsz arról, hogy szart sem értek belőle. és nem tudom miért vetted magadra amit írtam
-
failed
tag
válasz
WOT-H-A-C #96135 üzenetére
No offense, de tegnap még azt mondtad, hogy az A6000 működik itthon. Nem véletlenül szögeztem le a hozzászólásban, hogy ehhez nem értek, gondoltam Ő igen - legalábbis a hozzászólásai alapján úgy ítéltem meg. Említettem két másik készüléket, és egy szóval sem ajánlottam. Másrészt a hsz-em Neki volt címezve, és nem annak aki idetéved.
Ami meg azt illeti, tegnap kerestem itt valakit, aki 5 perc alatt el tudná magyarázni ezeket. Akkor kiröhögtetek, hogy nem kell ide skype, írjam csak le a gondom, majd megválaszoljátok. Ez meg is történt, csak én ugyanolyan buta maradtam, mint azelőtt. Leírtam azt is, hogy attól, hogy egy konkrét készülékről megmondjátok, hogy működik-e itthon vagy sem, attól nem leszek okosabb. Ennek ellenére pontosan ez történt. Megmondtátok, hogy a k3 nem működik - amit eddig is tudtam, mert már egyszer megkérdeztem mástól, (és le is írtam, hogy itthon nem működik) -, az A6000-re meg Te mondtad, hogy szerinted működik. Innentől kezdve, ha nem analfabéták járnak ide, akkor tudja, hogy nem a tutit mondtam meg, hanem csupán csak a "vess egy pillantást erre is, és ha tetszik olvass utána" c. fejezetet csatoltam ide.
Ne haragudj, nem flegmázni akartam. Most már remélem érted, hogy miért szerettem volna skypeon segítséget kérni, ahol válaszokat is kapok az kérdéseimre, és nem csak egy "nem"-et vagy egy "talán"-t.
Ha googleban olyan könnyen válaszra leltem volna, akkor hidd el, nem itt koptatnám a billentyűzetet, és nem rabolnám senki idejét.
-
failed
tag
válasz
Laza... #96063 üzenetére
Nem ez nem volt bonyolult kérdés... Csak gondoltam meginterjúvolok valakit egyszer, hogy mit lehet itthon használni és mit nem. Mert pl a K3-nál is fórumoznom kellett, hogy megtudjam, hogy az SCDMA itthon nem megy, csak a WCDMA. Viszont ha egyszer valaki elmondaná, hogy mik azok, amik itthon mennek, és mik azok amik nem, akkor nem kellene minden egyes telefonnál írnom egy fórumra, hogy valaki segítsen, és mondj meg, hogy ez működne-e itthon...
Nézzétek el nekem, én totál nem értek a telefonokhoz, ugyanis eddig csak telefonálni használtam, és nem volt fontos, hogy ilyeneket tudjak.
és köszönet a gyors segítségért, kedves tőletek
-
failed
tag
Valaki aki tudna segíteni skypeon pár percet írjon rám, legyen szíves
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged