- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
sáomi elvileg nem nagyon nézi, meg nem is számolja a moddolást a la samsung knox.. ha vissza tudod tenni a gyárit meg visszazárni szerintem nem sok vizet zavar...
(#138752) junkpod ja azt hittem out of box benn van abban a romban de ha ennyire körülményes akkor felejtős. csak emiatt én se rootolnék. veszteni nem vesztenél mondjuk eu rommal, én szerettem. R4X-en használtam mondjuk
amúgy samsung is csinálja, mienkből (a40) az ambient display-t irtották ki. de más aod-t se tettek bele helyette
-
ÁrPi2
senior tag
" biztosítás nélkül
Revolut szerint ez most 45 296 HUF "Revolut? Ötletelnék egyet annak a biztosításáról:
Mondd Revo-maesztró, szerinted mondjuk a simplesurance-ot valamikor féléven belül meg lehetne kötni ilyen forrású okostelefonra? (Hetente számlázódik és az egy évre 17.836 HUF ) -
KamuMazsola
őstag
Ez nem csak voiphoz előnyös, hanem sima netezéshez is. Nekem alapbeállításon a napi utam során van hogy visszavált 3, majd 2G-re, míg only lte módban meg végig van 4G. Ez utóbbi beállítás eddig csak a soroksári Auchanban bosszulta meg magát, mert az áruház egy részében nem elérhető a 4G és így ott nincs net.
MTK 6752 soc.Bodrik: Nekem egy tévét kellene vennem a gyerekszobába, megvárom azt a fekete pénteket.
-
Há' nem'tom...
56-ból megvan a redmi3s-prime, ami nem kicsit csinál jobb képeket, már ha ez fontos. Nekem az volt, ez miatt esett ki a p70 (annó még 80k-ert vettem, és elég csalódott voltam a fényképek miatt).
De innentől ez már egyéni, maga az ár attól függetlenül elfogadható, hogy majd' 2 éves SoC-ról van szó. -
-
tibcsi0407
félisten
Ha nem gond az angol nyelv, akkor igen, out of the box.
Ha pedig gond és nem ijed meg a tulaj egy-két fastboot parancstól, akkor hamar fenn is van a Couco92 ROM, ami szintén OTA frissül.(#123804) Bigemperor
OP3 is nagyon megéri. Ott előny a jobb garancia EU-ban. Viszont gyengébb a kijelző, bár igaz, 0.2" kisebb is.
-
viktorhu
veterán
B20 nem is kell neki.
A J5 meg szintén 4G-s és a 2 giga rammal nem is tűnik gyengének:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5_(2016)-7869.php
Egyedül a snapdragon 410 van kicsit alulméretezve, de hd felbontás és "főleg telefonáláshoz" használat mellett szerintem tökéletes.
B20-ra meg nincs szüksége.
-
b0bcat
addikt
-
tibuszh
tag
AntElife = Efox-Shop = Coolicool
Ezt hogy érted? Mindegy honnan rendel az ember vagy gyakorlatilag is egy a cég?
Nyilván onnan vennem ahol jobb a support.
Természetesen csak EU-s raktár érdekel, 230körül láttam mindenhol.
Coolicoo jobb oldalnak tűnik...részletesebb leírás garik... Jobb az? Másoknak tapasztalata, tanácsa honnan rendlejem? -
ans1980
tag
Én csak azt nem értem, miért nem javítják ki ezt a problémát szoftveresen (jött már rá kb 10 frissítés), hiszen tuti nem a hardveres probléma, ki-bekapcs után éjszaka kb 1% ot merül, tehát az akksi jó. Egyébként nem hiszem hogy a telónak jót tesz hogy alvás helyett órákig maxon pörög.
b0bcat:
Nálunk ennyire nem bonyolult ez a rituálé, nem kell repülőmód, az akksit meg nem lehet kivenni
Ki-be meg fél perc kétnaponta -
Zeki
nagyúr
Ez nekem már magas..... van itthon 3 beteg gyerek, éjfélre estem haza a melóból, reggel már hajnalban kelnek... és keltenek... ami nem megy a telómon, az nem megy. Ami normálisan sem, az sem. Se kedvem se energiám ehhez pc-vel összekötni, utánaolvasni, és kipróbálni.
Jó progik az fv-5 progik, de ennyit most nem érnek. -
racerx
őstag
Nem turista, 1-2 havonta megy ki üzletileg, már eléggé jó kapcsolatrendszere van , nem hozna átverőst. De ha annyival nem olcsóbb, akkor hagyom a fenébe, majd nézek itthon vmit. Csak az a baj hogy ezek a 40 körüliekkel, biztos megutálná az okostelefonozást. Azért gondoltam arra , h ennyiért már használható kinai csodát kaphatok.
-
pattantyu
tag
Köszi! Így már látom az országokat. Mondjuk jó lenne egy térkép is, ami a B20 nélküli lefedettséget mutatja, de nem vagyok telhetetlen. :-)
Az a baj a P70-nel, hogy tényleg szar a kamerája. Nagyon durva, hogy nincs egy olyan telefon, ami jó árban is, meg tudja a B20-at is, és a fényképezője is minőségi, ja, és 5"-os. Ez a korlátozó!
-
pattantyu
tag
Megértettem a B20-at. A 800MHz-et is értem. Amit nem tudok, hogy mi van itthon. Ha a B20 hiánya miatt nincs 4G, akkor mekkora eséllyel van 3G? Ausztriára mennyire jellemző a B20 hiánya miatti szívás. Ha az EU-ban utazok, akkor mi van.
Ezért is írtam, mivel sokat járok külföldön, az EU-ban főként, hogy B20 kell nekem. Nem akarok amiatt szívni, mert a telefonom nem tudja. A Voda esélyes, mivel a T-mobiltól a cég jó eséllyel UPC-re fog váltani, ami Voda hálozatot használ. Szóval megint B20.
Viszont annyira kevés a B20 képes telefon, hogy nem tudtam jót választani. Ha nem 5,5", csak 5", akkor alig van pár telefon. Pedig egy Xiaomi Redmi 3 nem lenne rossz pl.. Olcsó, de nekem épp elég lenne.
-
-
Outlander
addikt
Inkább a bugos 5.0-ás szoftvere miatt... x idő után mindig meghülyült, kb havonta kérte a flashelést... én rettentően untam h "már megint nem jó ez a caar"... egyébként valszeg az újraparticiónálás résznél volt a bibi, mert függött a bugmentesség a méretétől... pedig nem nagyon volt rajta semmi, bnőmne se szokott játszani. Fényképezőjét se szerette, nagyon színhelytelen volt.
Meg a recsegős műanyag szerkezet miatt.... de a legfontosabb h erre kb 2 féle tok van/volt, doogíra meg van kiscicásból is vagy 10 féle bammmmeg.Egyébként meg küszöbgari!!!
-
Hű, régen volt béhúsznap.
Pont ez jutott eszembe nekem is!
(#119428) pattantyu: Ugyan Sanyesz kolléga már megelőzött, pontosan ezt akartam volna Neked is ajánlani: kereső!
A vicc: beírtam, hogy B20, erre mit látok? LINK 4 nappal ezelőtti hsz-odban pont Te írod, hogy milyen paraméterekkel keresel telefont, ott meg kategorikusan leírod, hogy kell a B20... Azért az kicsit furi nekem, hogy nem vagy képben a B20-szal és erre mindenképpen azt tudó telefont keresel...
Amúgy ITT egy hsz, szerintem elég jól összefogja a lényeget.
-
-
törölt tag
Ez nagyon aljas volt! Bevállaltam egy hathetezést és most négy napot dekkolok a svájci határon a kamionparkolóban. Itt nincs pálesz, meg locsolás, ilyen kávéról nem is szólva. Itt legfeljebb 3x1 kávé van. 3 hetero kamionos kávézik 1 fülkében. Szemét dolog ilyen kávéskannákat mutogatni!
-
Nem a cég védelmében, hanem az alanyi adómentes vállalkozás védelmében írom, hogy mivel munka mellett volt egy kis vállalkozásom, ezért a könyvelő javasolta az alanyi adómentességet, mert tudtuk, hogy nem fogom elérni a határt, így praktikusabb volt azt választani.
A vállalkozás most is megvan, csak szüneteltetem a tevékenységet, mert így csak évi 5.000Ft kamarai tagságit kell fizetni, de ha a gyerekünk nagyobb lesz, akkor lehet, hogy feleségem beszáll és a baba mellett folytatjuk közösen a munkám mellett kiegészítő jövedelemként. Mindig számlát adunk (mást nem is tudnánk adni), de cégek is voltak vevők, mivel ha olcsóbb annyival a szolgáltatás, akkor jobban jönnek ki az ÁFA visszaigénylése nélkül, de 40-50%-kal kevesebbet fizetve egy tréningért. Mi pedig ha havonta egy tréninget csinálunk, nrm fogjuk elérni a 6M-s határt.
Mindemellett párommal évtizedes tapasztalat van mögöttünk, komoly munkát végzünk, de mivel nem tervezzük azt, hogy nagyba is felfuttassuk a vállalkozást, felesleges a jelen helyzetben más keretek között végeznünk munkát, mert a főállást (lelkészséget és szociális munkát) nem akarjuk otthagyni, az a hivatásunk. A mentorálás és a tréningek pedig egy szakmai hobbi, ezért is végezzük jóval olcsóbban.Kereskedő cég esetén viszont teljesen igazad van, nem lehet komoly munkát végezni hosszú távon. Azért írtam ezt le, nehogy valaki elolvasva a jól összefoglalt írásodat az alanyi adómentes vállalkozást értse félre
-
ZolkoW
őstag
lesz*rnám, van-e 4G, ha lenne nálunk 3G... mivel NINCS, így nagyobb biztonságban tudom a tökeimet, ha asszonynak 4G képes (=B20) telefont veszek, nem pedig magyarázkodok. persze nem ilyen vérmes a hölgy, csak pont azért veszek neki telefont, hogy ne a mostani szenvedés legyen, és minél kevesebb kompromisszumot kelljen kötni.
szerk.: illetve otthon pont mindegy, mert jellemzően van wifi, de nem mindig otthon vagyunk...
-
svgyula
addikt
Szia! Ha a hagyományos képeslap méreteket nézzük és nem a "modern" pixelhuszár számolást akkor még igaz is lehet!
Az itt levő telefonok szinte mindegyike egy 9cmx13cm méretű képen tökéletes is lehet.Ha monitoron meg 40"-os TV-n kinagyítva akkor már más a helyzet.
Sajna az igények, szokások, az utóbbi időben az eszközök fejlődésével igencsak megváltoztak. Régen csak azért kellett a fénykép, hogy megőrizzük az emlékeket. Ma pedig azért mert dicsekedni akarunk a képekkel.Csak ugye a szemünk maradt a régi és ezért a nagyobbat jobban/jobbnak látjuk. Na meg a "megalománia" Ha a szomszédnak nagy van akkor nekem óriási kell
Azt nem tudom/akarom eldönteni ez jó-e vagy sem, de nekem egy megfakult régi fénykép is pontosan ugyanazt az érzést adja mint egy mostani csilli-villi 20000 megapixeles "csodakép" SŐT! mert egy kellemes emlékem fűződik hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest