- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
Magicrat #117362 üzenetére
Én - számítva egy esetleges meghibásodásra - és hogy el tudjam költségelni, attól venném, aki számlát és hazai garanciát ad. Az Eustock ilyen, kérdezz rá Lampard19-re is. Ha Ő is számla és garanciaképes, akkor nálam az döntene, kinél van raktáron, ki szállítja ki gyorsabban. Ha ebben is kvittek, akkor pedig szimpátia vagy első benyomás alapján döntenék.
-
hevizms
addikt
válasz
Magicrat #117362 üzenetére
Miért lenne kényes?Nem ismerem egyik eladót sem.Sem a fórumtársat sem az eustockot.
Ha ugyanannyiért adja mint az eustock,akkor nem is kérdés.
Te is eltudod dönteni.
Melyik ad megfelelő garanciát ha gond van?
Na meg kéz alól,azért általában olcsóbban szokták adni mint egy bolt.
A boltból tuti vadiújat kapsz,kéz alól már nem biztos(nem tudom ő újat ad?)Azt nem irtad feltételnek,de azért azt tudod hogy B20 az nincs ugye?
-
Magicrat
tag
válasz
Magicrat #111735 üzenetére
Sziasztok!
Mivel a fenti probléma továbbra is megvan és nagyon merül a kéretlen gps-jelkereséstől, szervizbe vinnénk a 2 éves Jiayu G4-et.
Tud valaki ajánlani bp-i szervizt, ami nem dobja magát hanyatt egy jiayu láttán? A fórumban rákeresve, egy azóta már kitiltott hirdetőt ajánlottak
Üdv
Magicrat
ui.: amit eddig próbáltam: gyári visszaállítás, új rom 4.2, új spanyol G43_SuperKernel + 4.4 romok. Sim kártya cserék. -
aytukabozs
addikt
válasz
Magicrat #100363 üzenetére
"Nem kell félni, nem fog fájni"
Ha még nem készült róla mentés akkor először az történjen meg.
(Ehez találsz segítséget pl. Cappa72 blogjában)
Aztán romolás előtt factory reset, hátha csak valami szoft kavar be..
Végül romolás... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Magicrat #96589 üzenetére
Nem az időtől fugg a GPS hanem hogy utana mennyire pontosan tartja, mennyire kolbászol el ha egy helyben allsz... igazabol korabbi tapasztalatok alapjan mar nem tetszik hogy itt 1 percrol van szo. Max 10mp mar jonak szamitana ha utana is pontos marad...
Azert tovabbra is varos az uj chip, a remény hal meg utoljara.
-
janaman01
addikt
válasz
Magicrat #95589 üzenetére
talán már jövő héten kiadják....mindenesetre, ha meglesz tuti leirok minden fontosat...és nem leszek elfogult vele szemben azt elhihetitek!
( kiváncsian várom. mit tud a MT6752 proci...a glonass, gps stb....dupla hangszoró, dupla vaku......nfc nem lesz mert a 2 gigásat rendeltem, a 3gigás még talán 2 hónap mire kijön)
más, és ne röhögjetek ki..........a 4G hez kell sim kártyát cserélni ?
-
7Sony7
addikt
válasz
Magicrat #92453 üzenetére
Ez ilyen Intel vs Amd szerű dolog. Minddkettő jó, ha megfelelőt veszel. Egyedül talán a Gps ami sok Mtk procis telóban gyenge, de ez nem a proci miatt, hanem a spórolós telógyártó miatt van így állítólag. Mtk van ami tud kikapcsolva is ébreszteni, snapit még nem hallottam ilyet.
-
Outlander
addikt
válasz
Magicrat #91948 üzenetére
Én most vettem a héten egy Jiayu G4s-t .... teljesen elégedett vagyok vele eddig (kopp-kopp)
Pár fillérbas.ó hiba(?) van,
-nincs háttérvilágítása a alsó gombsornak, ellensúlyozza h viszonylag érzékeny és jó helyen van
-Vaku led lehetne erősebb is
-Hangszóró(k) értelmetlenül hangos, már már fáj, mondjuk ez épp lehetne pro érv is.
Mást így az elmúlt napokban nem vettem észre.GPS, a szokásos, én egy 3,5-es jack kábelből X cm-ert körbevezettem a hátlap alatt egészen az antennáig... azóta viszonylag stabilan navigál.
Városban kis utcákban azért oda kell figyelni... de egyébként OK.Sok rom van hozzá..
Gyárilag 4.2.2 és 4..4 de ha egyszer feltetted a 4.4-et ne akarj vissza menni a 4.2-re, mert a kijelzőt elkalibrálja és szenvedni kell mire jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest