- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maczera
aktív tag
válasz
smithsys #138480 üzenetére
"Az EU törvényeknek megfelelően garanciális problémáit a magyarországi szakszervizekben is elvégeztetheti. (Kivétel Xiaomi esetén, melyet kizárólag rajtunk keresztül tud garanciálisan szervizeltetni)."
Tehát pont Xiaomi terméket nem ajánlatos ott vásárolni, hacsak nem akarod Szlovákiába hordani/küldeni garanciálisan szervizeltetni.
-
Ájvé
veterán
válasz
smithsys #138480 üzenetére
Ez megbízható bolt? Csak mert a xiaomi.hu biztos az, Redmi Note 7 olcsóbb és 2 év hivatalos garanciát adnak, tetejében itthon mert amit linkeltél külföldi, ott aztán futhatsz a pénzed után. Szóval ha van egy jó megbízható oldal ahol olcsóbb és még hazai is akkor nem értem miért nem jó.
Mellesleg xiaomi esetén nem adnak hivatalos garanciát, náluk lehet csak érvényesíteni. -
asdf_
veterán
válasz
smithsys #138016 üzenetére
Kell neki egy rakas hely (amibol amugy nincs, mert allitolag egy nyamvadt 3.5-es jack aljzat is csak a helyet viszi), es teljesen marginalis az igeny ra. En amugy mindig filozom rajta, hogy ki olyan uberfontos, hogy folyamatosan vonalban van es pont ekozben meg bejovo hivasa is van, es ezek a hivasok mind olyan fontosak, hogy nem birjak ki azt az x percet, amig az aktualisat lerakja.
@ (#138021) citkar : szerintem faek egyszerusegu a tortenet, ha megdoglik a telefon, ami nincs felhoben, annak mind lehet integetni, elveszett. A masik esetben meg kipattintom az sd kartyat, es megvan minden.
-
Ferike81
senior tag
válasz
smithsys #137906 üzenetére
Nem nekem kell a telefon. Én még hajlanék is a kínai márkákra mióta decemberben a feleségemnek vettem egy Mate 10 Pro-t. Akinek kellett a telefon, a Samsungok meg a Huawei telefonok tetszenek. Ebből választ magának, én kiszálltam a mókából.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
-
-
válasz
smithsys #134671 üzenetére
A felsorolásban utolsó alkatrész nem tudom mit takar.
A nyomtatott áramköri lapra ültethető kártya foglalat.
Ebből is látszik, hogy ha valaki össze is vásárolja az alkatrészeket, nemigen megy vele semmire, mert ezt ráforrasztani a telefon alaplapjára az nem olyan kispályás mutatvány, amit pistike megcsinál a gimis elektro szakkörben
-
-
hpeti2
aktív tag
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
smithsys #131313 üzenetére
Na itt vagyok. Sajnos nem tudom hogy ezen a csodán hogyan kell képernyöfotót csinálni, igy maradt ez a röhejes megoldás egy nokia c2-01 segitségével
Nem tudom fontos e, de leirom milyen hálózatokat támogat a telefon ( dobozáról másolom az infót )
4G TDD LTE ( B38, B39, B40, B41 )
FDD LTE ( B1, B3, B7 )
3G TD-SCDMA ( BAND34, 39 )
WCDMA ( BAND1, 2, 5, 8 )
2G GSM ( B2, B3, B5, B8 ) -
CartmanLand0
senior tag
válasz
smithsys #131311 üzenetére
Sajnos ez sem nyert hangszórót
Akkor itt valami más bibi van gondolom. Most lehet nagyon butának fogok tünni, de inkább rákérdezek ... annak nem lehet köze, hogy 3G hálózaton van ? Ezelött egy lenovo telefonom volt, az többségében 4Gn volt, néha irta ki hogy 3G ... ez folyamatosan 3Gn üzemel .... vagy nagy baromságot mondtam ?
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
smithsys #131306 üzenetére
Szuper akkor pár napig azzal lesz töltve
A beállitások pontosan :
Név : Telenor Net
APN : net
APN Tipusa : net
Proxy : nincs megadva
Port : nincs megadva
Felhasználónév : nincs megadva
Jelszó : nincs megadva
Szerver : nincs megadva
MMSC : nincs megadva
MMS proxy : nincs megadva
MMS port : nincs megadva
MCC : 216
MNC : 01
Azonositás tipusa : CHAP
Hozzáférési pont ( APN ) protokollja : iPv4
Hozzáférési pont nevének ( APN ) barangolási protokollja : iPv4 -
-
voci
tag
válasz
smithsys #129489 üzenetére
Ez valami ilyesmi?
Mini Small Size Rugged Mobile Phone Dual Sim Dual Core Mini J5
-
AsusBoy
senior tag
válasz
smithsys #129110 üzenetére
okés!
itt találtam viszont ha nem 2év eu-s garit választom ki hanem az 1 év kínai garit akkor nem lehet eu expresses szállítást kérni ? -
citkar
addikt
válasz
smithsys #129101 üzenetére
ROM, illetve app függő.
Nekem webshopos ROM-mal volt hasonló problémám, aztán a gyárit feltéve hirtelen megszűnt az éjszakai merülés és vissza sem tért.
Nincs baj az X20-szal, teljesen korrekten merül.
A SOT 2 órája csak egy adat a sokból, önmagában szinte semmit sem jelent, hiszen használatfüggő kinek mennyit bír a készülék. Nem is tudom miért ragadnak le ennél az adatnál ennyien, mintha használat közben, vagy akár zárt képernyő mellett minden applikáció ugyanannyit fogyasztana.
Felhasználói applikációktól, szokásoktól függően ugyanaz a készülék SOT ideje többszörös különbséget tud produkálni, akkor is, ha minden korrektül működik. -
Milestone2
nagyúr
válasz
smithsys #127049 üzenetére
Felkelni! Kik nem akarnak rabszolgák lenni!
Vérünkből és húsunkból építsük fel az új Nagy Falunkat!
A kínai nemzet a legveszélyesebb időszakába ért,
mindenkinek muszáj egy utolsót kiáltania.
Felkelni! Felkelni! Felkelni!
Millió szív egyként dobban,
dacolva az ellenséges ágyútűzzel, előre!
Dacolva az ellenséges ágyútűzzel, előre!
Előre! Előre! Előre! -
pècsimunkás
addikt
válasz
smithsys #126951 üzenetére
Köszi a válaszokat !
Szerkesztettem ...
Egyszerűen nem tudom mit csináljak ! Van az OP3 nevű csodatelefonom . Alig tudok vele itthon netezni normálisan , mert egy rakás szar a 3 G- je ( még a compass is az , de most nem ez a lènyeg ) . Le kène cserèlnem valami másra , használhatóra , de teljesen tanácstalan vagyok . Januárig nem megyek haza Nèmetországból , de ha veszek valamit ezzel mi lesz ? Jó , ok el tudom adni , mèg kicsit karcosan is , de az is idő . Olyan telefon kellene , amibe 2db nano sim megy , ès ha lehet , ez mellet legyen bővíthető . Vagy 32, de inkább 64 Gb . A nano sim fontos lenne , mert èn vágtam le a kártyákat , próbáltam vissza rakni a Coolpadba , de nem sikerült . Nem ismerte fel a telefon a kártyákat .
Adnâ magát a Honor 8 , de a képernyőn lévő gombok nem tetszenek .
Meg ez kicsit off , de nyâron autót akarok cserèlni , nem akarom , hogy ezer euróm legyen ezekben a csodákban ... -
Zolicska2
csendes tag
válasz
smithsys #126188 üzenetére
Igazából én amiket néztem eddig az Honor 4x, Honor 6 és az Asus Zenfone 2 az 550ML tipusú. Csak még azt nem tudom, hogy b20 ezekben benne van-e. Ha találok egy olyan telefont aminek legalább 64 gigás a belső memóriája akkor nem fontos a bővíthetőség mert akkor rászokok valamelyik felhő szolgáltatásra. Elég sok mindenem van memória kártyán, ezért kellene a bővíthetőség. Meg azért legalább egy másfél napos akku idő.
-
-
Jakuu
őstag
válasz
smithsys #124397 üzenetére
Nem is kell piszkalni, de azert van olyan funkcio is benne, ami neha jol jon, peldaul ha otthon vagy es nem akarsz adat vagy wifi kapcsolatot hasznalni, hanem az USB kabelen keresztul reverse tetheringet a gep netjet, amit automatikusan bekapcsol, ha az eszkozt racsatlakoztatod a gepre.
-
Jakuu
őstag
válasz
smithsys #124394 üzenetére
Mert az valoban egy jo kis keszulek.A kinai mobilok legjobbjai kozott talalhatoak a gyarto telefonjai. Javaslom hozza letolteni meg a szoftverjet. (MiPCSuite) http://pcsuite.mi.com/
-
svgyula
addikt
válasz
smithsys #124376 üzenetére
Szia! Még egy dolog lehet ha így van! A wifi felülírja minden esetben a mobilhálózatot! Azt kikapcsoltad? Nem tudom nálad milyen droid van de a 6-os droidnál (lehet előtte is volt) az intelligens wifi-mobil adat váltás bekapcsolása is okozhat olyat amit írsz. Ha van elérhető wifi akkor megpróbál arra váltani függetlenül attól, hogy az nálad be van-e állítva vagy nincs! Én is kikapcsolom minden esetben a wifi-t mert folyamatosan az utcán is jelzi ha talál valamit, sőt ha olyan akkor azonnal kapcsolódik is.
-
svgyula
addikt
válasz
smithsys #124369 üzenetére
Szia! Csak egy kérdés másik telóban működik az a kártya? Illetve a kártya érintkezőit letakarítva is ugyanezt csinálja? Ha semmilyen adatforgalom nincs akkor nem biztos, hogy a telefon hibája, én első lépésben a kártyára gyanakodnék. Esetleg egy gyári visszaállítás és addig semmilyen apk nem telepít! míg a net nem müxik.
-
klampfer
tag
válasz
smithsys #124320 üzenetére
Jelentem érdekel!!
3 között vacilálok
- Umi Super (Kamera állítólag pocsék..)
- Ule Future (alig van valahol, és a GPS -el vannak gondjai....)
- Vernee Apollo Lite (kevés tapasztalat, a kamera kérdéses...)
B20 nekem kötelező. A Vernee kamera véleményedre és pár - kérlek ne csak makrot! - tesztképre nagyon kiváncsi lennék! -
EG0
aktív tag
válasz
smithsys #122264 üzenetére
A LeEco X600-as 3 GB RAM-mal és 32 GB háttértárral most elég barátságos, 120 EUR-os áron kapható.
-
válasz
smithsys #122421 üzenetére
Ez semmi esetben nem lehet szoftveres hiba.
Ha nem a gomb a hibás (mert kicserélted), akkor főpanel sérülés. Valahol egy szálszakadás, egy kontakt hiba, egy repedés... Az az baj, hogy ezeknél a mai ki-tudja-hány rétegű nyákoknál a javítás sem ajánlott, esetekben nagyobb lesz a jó szándékkal okozott kár.
A proximy szenzor nem-működése is a nyák sérülésére utal, egy fizikális pofon, ilyesmi. Nehezen mikroszkóp alatt megtalálható, talán, de a javítása már kérdéses sajnos... -
tibcsi0407
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged