- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 
			  Mobilarena Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

b0bcat addikt válasz  Terentius

üzenetére Terentius

üzenetéreMég egyszer sem sikerült teljes töltöttségről lemerítenem, úgyhogy nem tudok biztos adatot mondani erre, de 5 órát "sima böngészéssel" tudnia kell. Amikor navigáltam vele, akkor elég sokat merült, de ez érthető. Álló helyzetben szinte semmit nem merül (1% egy éjszaka alatt).  Nem próbáltam másik Android verziót. (Nem is fogok. Nem piszkálom azt, amihez nem értek.  ) )@iMaverick: Egyértelműen a Mlais a "jövőálló".  A konklúzióban foglaltak, miszerint nem tudok egyelőre dönteni, abszolúte az én nézőpontomon alapulnak, amelynek egyik fő mozgatórugója az, hogy nem szeretek az indokoltnál többet költeni dolgokra. Ha egyszer elég az MT6582 1 giga RAM-mal, akkor nem fizetek jelentősen többet a dupla erejű prociért, ha más tulajdonságaiban a két kütyü közel azonos teljesítményt nyújt. A konklúzióban foglaltak, miszerint nem tudok egyelőre dönteni, abszolúte az én nézőpontomon alapulnak, amelynek egyik fő mozgatórugója az, hogy nem szeretek az indokoltnál többet költeni dolgokra. Ha egyszer elég az MT6582 1 giga RAM-mal, akkor nem fizetek jelentősen többet a dupla erejű prociért, ha más tulajdonságaiban a két kütyü közel azonos teljesítményt nyújt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)
) A konklúzióban foglaltak, miszerint nem tudok egyelőre dönteni, abszolúte az én nézőpontomon alapulnak, amelynek egyik fő mozgatórugója az, hogy nem szeretek az indokoltnál többet költeni dolgokra. Ha egyszer elég az MT6582 1 giga RAM-mal, akkor nem fizetek jelentősen többet a dupla erejű prociért, ha más tulajdonságaiban a két kütyü közel azonos teljesítményt nyújt.
 A konklúzióban foglaltak, miszerint nem tudok egyelőre dönteni, abszolúte az én nézőpontomon alapulnak, amelynek egyik fő mozgatórugója az, hogy nem szeretek az indokoltnál többet költeni dolgokra. Ha egyszer elég az MT6582 1 giga RAM-mal, akkor nem fizetek jelentősen többet a dupla erejű prociért, ha más tulajdonságaiban a két kütyü közel azonos teljesítményt nyújt.