Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz BenszeT #125062 üzenetére
A lehetőségek tárháza. Örülök, hogy tetszik. E-Robot topik. Most épp az értesítési led villogtatása van terítéken.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz BenszeT #125032 üzenetére
Nekem az elephone-on a megjelenítés menüpontban van a proximity sensor calibration. Kalibrálás közben, amikor azt mondja, hogy takard le a szenzort, úgy tartsd a telefont, ahogy telefonálás közben kényelmesen, kicsit eltávolítva a füledtől tartanád, hogy még úgy is lezárjon.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
kelzsoca
félisten
válasz BenszeT #108434 üzenetére
Mint látod is, a nemzetközi verziós drágább, mint a kínai belpiacra szánt verzió, nemzetközi verziós készüléket közvetlenül a gyártótól lehet csak beszerezni, a kínai verzióst mindenki árulja.
Az sem kizárt hogy a kínai verziós készülékek a minőségellenőrzésen megbukott darabok, illetve a különbségeket már leírtuk. -
kelzsoca
félisten
válasz BenszeT #108419 üzenetére
Azt jelenti hogy van kínai belpiacos verzió, és nemzetközi verziós (EU-s) készülék is.
Különbségek valószínűleg a támogatott frekvenciák között vannak, illetve a kínai készüléken lévő szoftverből hiányzik a gapps (Google alkalmazások) a beépített alkalmazások csak kínában működnek (pl: időjárás alkalmazás stb..) és a készülékhez mellékelt töltő sem EU-s verzió.
Továbbá a zárt rendszer miatt (bootloader, recovery stb..) elképzelhető hogy a kínai verziós készülékre nem fog felmenni az eu-s szoftver sem.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz BenszeT #107709 üzenetére
erről jó véleményetek van?
DOOGEE F3 Pro 4G 5.0Inch FHD Android 5.1 3GB 16GB Smartphone MTK6753 64bit Octa Core 2.5D Corning Gorilla
régen volt már kínai telefonom, lehet kipróbálnék egy ilyet. Németországba esélyesebb lenne ha oda kérném, hogy nem vámolják?Kinézetre is bejön:
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
RVR400
veterán
válasz BenszeT #105773 üzenetére
DG300 2ből kettő hulladék, DG150-ről inkább nem írok, eléggé elbaszott egy cucc, DG210 kijelzője 2 hetesen beszart, DG550 kijelző ragasztás 100%-os típushiba kb, és ezeken kívül amit még olvastam párról. Talán aa DG450 volt használható leginkább, de annak meg az ára több a kelleténél.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz BenszeT #104444 üzenetére
Ja, viszonylag márkásabb (Lenovo, ZTE, stb.) azt elfelejtettem.
Duliee: Mikor/mennyiért?
aytukabozs: V5-re gondoltam, de már az is picit kényelmetlen a vastag/szögletes forma miatt.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz BenszeT #99895 üzenetére
Azt nem tudom, hogy hogy kell. Én a normál módnál kiválasztottam a mic -et. Gyárilag a 14 szintből, 10 volt kalibrálva. A beírható legalacsonyabb érték automatikusan megjelenik. Ha jól emlékszem, akkor ez 160 volt. A legmagasabb pedig 255. A kettő közötti értékeket elosztottam a 10 szint között. Level0 =255, level1=245, level3 =235., stb. Aztán reboot.
-
nyisziati
veterán
válasz BenszeT #96255 üzenetére
Szia! Én is THL T6 Pro-t használok, remek kis gép. Pardon, nem kicsi 5 collos.
Mindennapi használatban nagyon gyors, gyárilag swappel érkezett, úgyhogy 1,5 giga így a használható RAM benne. Nem szokott elfogyni.
.
Játékra is nagyon jó, aszfaltozni szoktam vele , remekül viszi.[ Szerkesztve ]
-
-
aytukabozs
addikt
válasz BenszeT #83760 üzenetére
kézenfekvő lenne újabb simmel is tesztelni...
Telekomnál ingyen cserélik elvileg, a telenornál nem tudom mi a policy...
volt már itt a topicban olyan eset hogy kártyacsere megoldotta a problémát (bár arra nem emlékszem hogy milyen jellegű volt a problem)[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest