- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
v-man #129436 üzenetére
Nem úszod meg a ROM cserét.Itt találtam hozzá. MT 6753-as verzióhoz való.
-
maroni
aktív tag
válasz
v-man #127479 üzenetére
Szia! Most jött meg a gb eu-s raktárából a THL T9!
Szerintem vállalható a telefon szép a képe gyors a wi fi jelet jól fogja! Nem az enyém lesz így többet csak másodkézből tudok majd!
Egyébként nekem thl t7 van a gyereknek t6 pró, de már leváltottuk vernére egyébként azzal sincs semmi baj! Van nekem egy THL W 8 amit a nagy gyerek össze tört de még megy a sógoromnak thl T 6 s van az akkuja cserés volt, de egyébként üzemel!
Én személy szerint a THL telefonokkal meg vagyok elégedve! A THL T7 nek a gps-e nagyon jó!
Üdv Laci -
viktorhu
veterán
válasz
v-man #123524 üzenetére
Ott van a hír alatt egy ilyen hozzászólás:
"Umi claims another future released secondhand phone....Umi and elephone are like brother and sister"
Nekem is ez az érzésem, a romok így ránézésre egyformának tűnnek a P9000-ret és az UMI Supert tekintve, de még érdekesebb, hogy egyszerre jelentek meg azonos változások a kettőben (június elejei update-ben deep sleep javítása + app killer menübe integrálása).
-
LámaZ
addikt
válasz
v-man #123462 üzenetére
„We also want to give a shout out to our sponsor, www.banggood.com, who encouraged us to publish the review regardless of our findings.”
Ezt nevezem korrekt boltnak! -
viktorhu
veterán
válasz
v-man #122943 üzenetére
A gyári fórumán van pár panasz, a kamerát és a gps-t szidják, meg még az akkut mondják, hogy meríti (viszont egy spanyol teszt pont az akkuélettartamot mondta egyik pozitívumnak). A kamera szerintem nem lesz gáz, ígérik is a javítást, viszont a gps-t ha elrontották abból nem lesz már jó sajnos.
Szimpatikus, hogy válaszolnak a fórumon a vevői panaszokra, hasonlóan a Vernee-hez.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle, mert így kb 50 ezer forintért eléggé csábító ajánlat (179 dollár a telefonért + 8 dollár az EU-barát postázásért).
-
PanUser
tag
válasz
v-man #116424 üzenetére
Én is néztem az Xtouch-ot, magyar oldalakon nem igen olvastam róla.
Nézd meg esetleg a Leagoo Elite 1-t is, azt többen is vettek, itt a fórumban csak dicsérték. Gearbest
A két telefon és az Elephone M2 is "belül" szinte ugyanaz. link
Én még nem döntöttem, de a Bluboo és a Leagoo is a jelöltek között van... ráérek... -
kmarci25
veterán
válasz
v-man #111662 üzenetére
Remélem választ is kapunk.
Egyébként kezdek megőrülni ettől a trendtől, hogy vagy ez vagy az. Nekem muszáj a 2 sim foglalat (egy magán, egy melós), plusz a 16 GB, ami általában a beépített méret, úgy gondolom hamarosan kevés lenne.
Az elmúlt napokban sorra kellett kizárnom emiatt az árban, tudásban, dizájnban tetsző telefonokat: pl. Meizu M2 Note (bár ott B20 sincs), UMI Iron, Ulefone Be Touch Pro. Ha ez is ilyen, akkor teljesen meg vagyok lőve. Ami meg az első választásom lenne, az Elephone P8000, az meg mindenütt out of stock, és egyáltalán nem bízom benne, hogy 2-3 héten belül, mikor aktuális lenne a vásárlás lesz belőle újra. Attól tartok, hogy az ennyi volt... -
ccs2929
senior tag
válasz
v-man #109514 üzenetére
Na, szóval:
Remek építési minőség
szép formák
jó teljesítmény
kijelzőre sem lehet panasz
gps viszonylag lassan talált jelet, de utána stabilan megy
játékos teljesítménye alul marad a Thl t6s-hez képest, legalább is a Mortal Kombat X az utóbbin szaggatás mentesen futott, ezen viszont akadozikLehet a nagyobb kijelző felbontás miatt
akksiidőt reálisan nem tudom megmondani, mert még nem volt időm nyúzni, így ma reggel vettem le a töltőről, használgattam is, és 65%-on van.
Szerintem rendben van ez a kis telefon, csak egy nagy bajom van vele, hogy jelenleg sehogy nem tudtam rootolni -
vackor81
csendes tag
válasz
v-man #102072 üzenetére
Engem érdekelne a tapasztalatod a Doogee Iron Bone DG750-el kapcsolatban! Nem sok tesztet láttam róla eddig, a fórumokon pedig alig kerül szóba. Elsősorban üzemidőre és a kamera minőségére lennék kíváncsi, illetve a felmerülő esetleges negatívumokra.
Ha valaki rendelkezik még ilyen telóval, szintén írhatna pár sort róla.
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
v-man #101195 üzenetére
ezért írtam, hogy nagyobb tokba kell beletenni...
Én pl egy g2f tokjába tenném az f1 et , de ugye ez meg sufni tuning. Nekem egyszerűbb a dolgom, mert "beledugós, fellül tépőzáras" bőr tokot használok,ami 1 mérettel nagyobb mint a telefonom, így szilikon tokkal együtt belefér.
-
-
-
tutis
őstag
Ulefone Be Pro topik
-
Dapro
senior tag
Értem, tudnátok linkelni nekem ebayről EREDETI piston fülest? Jól láttam, hogy van piston 2? Vagy most melyik a jó? illetve eredeti xiaomi band is érdekel (az okoskarkötő). Ezeket vámolják vagy épp befér értékhatárban?
A fülestopikba megy a kérdés, az mi bandet hagyom itt hátha.
-
törölt tag
Ez meg egy muszeresz eszterga
Lehet elkezdem gyartani -
törölt tag
Sztem típusonként változik. Az enyémben az Audioprofiloknál kell az aktuális profil beállításaiba belemenni és ott van egy olyan, hogy "érintésre rezegjen". Én is azonnal kiiktattam, mert nagyon idegesített. Folyton olyan érzésem volt, hogy elektromosan megrázott a telóm.
-
Fitzgerald
veterán
Supportjukról nem sokat tudok, de a készülékeik sorsa elsősorban úgyis azon múlik, hogy a community felkarolja-e őket, vagy sem. Én végül úgy döntöttem, megrendelem a sötétkék színű Eco Aurora-t.
Rosszat eddig nem hallottam/olvastam róla.
190 dollár az tokkal-vonóval most 66000 forintra jön ki.
Android 4.4.4 (lesz Lolli update), 4G, korrekt kamera, korrekt GPU, (jól működő) ujjlenyomat olvasó, GPS, GLONASS, Beidou.
Ez nekem ennyit megér.
Majdnem 9 hónapja használok egy MT6592-es Zopo ZP998-at, arról váltok. Nyilván nem lesz óriási ugrás felfelé, de ilyen áron...
A 2 magos Mali-T760 pedig (játszom is azért néha) a tesztek alapján az MT6595M-ben lévő G6200, illetve az Adreno 320 teljesítményét hozza, ami Full HD-hez még teljesen jó.
Úgyhogy mégsem veszek Zopo 3X-et (bár az is igen jó vétel), Ecoo E04 lesz. -
WOT-H-A-C
veterán
Nem tudnál valami , normális brandet ajállgatni esetleg??Segítek... thl, lenovo, xiaomi,zopo,jiayu, stb... ha te bevállalsz egy alsó közép vagy alsó kategóriás gyártó termékét akkor legyen szerencséd, majd írd le a kanosszajárásod történetét várjuk a fejleményeket, viszont jönnek ide olyanok mint te akiknek csak az ár a fontos az mindegy, hogy mekkora sz@rt vesznek aztán meg jönnek ide köpködni (teljessen jogossan) mert itt ajállották a telefont....
-
v-man
őstag
Lebeszéltem magam végül, pedig már nagyon közel álltam hogy megveszem, vámbiztosítással ~54e-ért jött volna coolicooltól kuponnal, az szűken az elfogadható ársávomba ér.
Aztán még elkezdtem nekiolvasni, és a következők vették el a bizalmam:
- nincs értesítő led (ez még elment volna)
- azt írták egy német fórumban, hogy az Ecoo céget máris felvásárolta az Elephone
- egész nap nem működik az Ecoo honlap
- facebookon le se sza*ják a kérdezőket napok ótaHozzátéve az itten olvasott hozzászólásokat, úgy döntöttem nem leszek úttörő és várok még egy kicsit az új teló vétellel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest