Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
Hali, rég nem jártam erre, remélem kapok ismét jó tanácsot.
Banggoodról vennék egy Xiaomi telót, két esélyes van
Poco X3
Vagy Note Pro 9
Mindkettő 6/128 verzió lenne, 75, ill 70 ezer ftert. 16 éves fiatalember használná, a kettő közül melyik lenne a nyerőbb?
Dualsim fontos, net külön kártyán van, de ha van ezeknél ajánlottabb vétel, 80ezerig bezárólag, az is jöhet. -
v-man
őstag
Hali, kérnék egy kis segítséget
Redmi note 3 prom nem akarja venni a töltést időnként, így végleg eldöntöttem hogy leváltom így bő 3 év után.Két modell között nem tudok dönteni:
Redmi note 8 pro
Vagy
Mi 9 liteÁrban nagyjából azonos szint.
-
v-man
őstag
Ha még aktív ez a topik, Redmi note 3 pro után mire érdemes most váltani?
Elvárások, legalább fullhd kijelző, duál SIM, 4 v 6 GB RAM, 64 v 128 GB rom, b20, 1 napos v több üzemidő.
Keret 50-60 pénz, lehet kínai rendelés is, annyira nem sürgős.
Xiaomi, Meizu mellett van ajánlott márka manapság? Cubot és társaira gondolok.
Thx 😃 -
v-man
őstag
Köszönöm a hozzászólásokat, utána olvasok ennek a root dolognak, mert ez évek óta ködös számomra 😊
-
v-man
őstag
Bő egy hónapja, hogy újra raktam testvérem Umi Diamondján a romot, mert reklámok ugráltak elő és települt kéretlenül 1-2 app. A gyártó oldaláról raktam fel a romot, ahogy itt tanácsolták. Azóta hibátlannak is tetszett. Ma viszont újra elkezdte a teló a szemetelést 😠.
A gyártóin nincs fent újabb rom, mit lehet tenni? Nem játszik testvérem, nem rakott fel a napokban semmi új appot, böngészés +Facebook amikre használja a telót, egyszerűen nem értjük mitől jött megint elő a probléma. Ha a gyártói rom maga a fertőzött, akkor meg miért volt egy hónapig tünet mentes? Valakinek vmi ötlet vagy tanács? Köszi szépen! -
v-man
őstag
Köszönöm a válaszokat és a rom-ot, megnézetem a yt-n a videót, holnap akkor neki is ugrunk
-
v-man
őstag
Egyik családtag új, Aliexpressről vásárolt Umi Diamond készüléke időnként reklámokat dobál fel, meg kéretlenül települt egy program is. Hogyan lehetne ezt megszüntetni? Gondolom rom-cserét nem nagyon ússzuk meg...
Néztem a gyártói Umi-digi honlapot, de vagy nincs rajta stock-rom, vagy csak én nem találom... Ha nem is pont ez a típus, de Umi termékek vannak másnak is itt, ha jól tudom, honnan lehet hozzá megbízható, kártevőktől mentes romot szerezni? Valaki tudna segíteni?
Természetesen ha a romcserénél könnyebb megoldás is van a problémára, az még jobb lenne, köszönöm előre is! -
v-man
őstag
válasz
tibcsi0407 #128258 üzenetére
Köszi, erre nem gondoltam. Akkor rárakom és lezárom a vitát. A sima, hozzá adott fólia végig ér, de az nem üvegfólia.
-
v-man
őstag
válasz
tibcsi0407 #128256 üzenetére
A leírás szerint igen.
-
v-man
őstag
Vettem aliról Oukitel U7 Plushoz egy üvegfóliát, meg is jött, de kb 2-3 milliméterrel kisebb minden szélénél. Meg is reklamáltam, de kínai nem ért egyet, szerinte pont jó az hozzá...
Szerintetek ettől még biztosít védelmet a kijelzőnek vagy inkább ne is tegyem rá, és vitázzak vele tovább?
-
v-man
őstag
Ulefone is kijön egy strapafonnal:
Ulefone ArmorInkább offba rakom, mert arról nem találtam infót hogy dualsim v sem...
Más, Umi Diamondot vár itt valaki?
-
v-man
őstag
válasz
pècsimunkás #127478 üzenetére
Sztem is jól néz ki, és eddig komoly hibát sem olvastam róla, de nagyon kevés információ van csak róla, nem csináltak túl nagy hírverést neki valamiért. Thl T6s helyére néztem ki egy családtagnak karácsonyi ajándék gyanánt 😊
-
v-man
őstag
Thl T9 Pro van már itt esetleg valakinek?
-
v-man
őstag
Jön az Umi Super Edge 😃
-
v-man
őstag
-
v-man
őstag
UMI Super készüléket rendelt valaki a tegnapi akcióban esetleg? (szerdán és szombaton rendelve -40$)
hosszabb távon használva megfelelőek a tapasztalatok ezzel a márkával?
-
v-man
őstag
-
v-man
őstag
válasz
zolipapa66 #112983 üzenetére
Valóban tudhat a tálcája 2 microsimet és egy tf-kártyát egyidejűleg?
-
v-man
őstag
válasz
kmarci25 #111661 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
Addig is itt egy kis kamera teszt róla
(Szerény angol címmel: Dugi szerint jobb a kamerájuk, mint az Ájfon 6-é
)
-
v-man
őstag
válasz
Sanyesz. #111550 üzenetére
Igen, valóban.
Focalprice is ugyanennyiért adja szerdánként (arról is jött email), ott nem írják h presell lenne. -
v-man
őstag
Ma (és novemberig minden szerdán) a Coolicoolon van valami Elephone-promóció és ezért délutánig jelentősen olcsóbb néhány új Elephone modell, így az M2 150$, M1 120$, Q 70$-ért kapható.
-
v-man
őstag
válasz
#39868659 #109329 üzenetére
Köszi, nekem már van ebben a kategóriában egy telefonom (Ulefone Be Pro), most egy ismerős készül venni és neki próbálok összegyűjteni pár lehetséges jelöltet, ami hiánytalanul lefedi az itthoni 3G és 4G sávot.
(#109331) tibcsi0407: igen, erősebb, bár külsőre meg valóban a Bendegúz által linkelttel hasonlít.
-
v-man
őstag
ez jó itthonra, ha ezeket tudja, ugye?
GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 850/900/1900/2100MHz FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz
-
v-man
őstag
Ez most létezik, hogy 2990 Ft-ért utánad dobják? Tesco honlapon ez az ár van, de rákattintva kihal az oldal.
-
v-man
őstag
válasz
aytukabozs #102073 üzenetére
igen, 54 dollár volt. (na meg plusz áfa, de még így is megérte az árát)
-
v-man
őstag
Ma végre megjött a pandáról 50%-ért vett Doogee DG750 Iron Bone, bár hosszútávon nem én fogom használni, ha érdekel valakit, szívesen írok róla pár nap múlva tapasztalatokat.
Első benyomás kedvező, gyors és szép a kijelzője. A hátlap viszont annyira kemény volt, hogy különböző segédeszközökkel bírtam csak lefeszegetniAmi ennél is jobban bosszant, hogy az Eset vírusirtója talált rajta egy kártevőt, elvileg le is szedte. (Ulefone-on ugyanígy volt egyébként, lassan minden kínainál alapfelszereltség?
)
-
v-man
őstag
válasz
WOT-H-A-C #101188 üzenetére
Én is ezen az elven vettem tesóm THL T6s-éhez egy szilikon tokot, meg egy ilyesmi, fentebb linkelt mágneses rendszerűt. Szépen meg is jöttek sorban, aztán beletettük a szilikonba, majd jöhetett volna a ragasztás, de erre nem csukódik rendesen össze a szilikonnal vastagítva
Pedig mindkettőt "original"-nak írta a kínai... -
v-man
őstag
5" alatt keresgélőknek jó lehet
ez -
v-man
őstag
Írtam egy kis összefoglalót az Ulefone Be Pro-ról, a nevem alatti logout linken olvasható
-
v-man
őstag
DOOGEE Iron Bone DG750 vagy DOOGEE DG550 ma (akár?) féláron a pandánál.
Nekem belépve a 750-at adná 55 dollárért. Ennyit lehet megérne, egyik családtagnak jó is lehetne, viszont WCDMA-ban csak ezt a két sávot tudja: 850/2100MHz
Ha nem vodás, akkor jó lehet, ugye jól gondolom? -
v-man
őstag
válasz
CoolBoy323 #99556 üzenetére
Ez az aszfalt8 tök simán elfut az én mtk6589 1/4es star telómon is, és még csak nem is kell minimálisra levenni a grafikát 😃
-
v-man
őstag
Elvileg meg van a megoldás az Ulefone Be Pro jackre:
Íme
(remélem találok ebayen is) -
v-man
őstag
150 dollár alatt, 64 bit octa core Mlais M52
-
v-man
őstag
válasz
zolipapa66 #99435 üzenetére
Van itthon jópár kínai fülesem, még az előző telóm miatt vettem egy csomót, mivel kb ugyanebben a folyóban voltam 2013-ban is, arra végül az OMTP-CTIA adapter lett a megoldás.
Most végigpróbáltam megint az összeset, persze egyik se jó.
Viszont ezeket nem sajnálnám megfaragni, de akárhogy is nézegetem, nem a műanyag rész az ami kilöki magát, hanem maga a csatlakozó rövidsége, így egyszerűen nem is értem ezt a faragási mizériát, szerintem semmivel nem leszek előrébb ha levágok így a műanyagból, de majd kipróbálom jobbhíján.Szerk: Itt van is egy kép, úgy látom ezen is a csatlakozót magát faragták, de ehhez már valami célszerszám is kellene
Mivel a lassan érkező Pistonnal szeretném alapból használni, veszek valami rövid hosszabbítót hozzá és akkor azt kell átalakítani csak.
-
v-man
őstag
válasz
b0bcat #99425 üzenetére
Nincsen BT headsetem, nem is akarok venni, a VOIPozáshoz nem igazán jó, meg egyébként is jobb szeretem a kábeles minőséget
Egyelőre annyira jutottam velük, hogy küldenek egy sajátmárkás headsetet, de adapterre még nincs megoldás.4.4.4 van rajta, rendes magyar, 1-2 menüpont angol pl. gesture sensing
"csirkelábas" kínai appok nem voltak rajta egyáltalán, egy db webshopos app-ot tett rá a gearbest, ahogy olvastam azt szokták rátenni a náluk vett telókra, de egyből töröltem is.A működésére nincs panaszom, gyors, gördülékeny.
A fotók minőségével nem vagyok kibékülve, ill. a jack csati ami elkeserít, egyébként tetszene.
Egyébként mától elérhető az Ulefone Be Pro coolicool EU raktárból is (197 dodó az indulóár), valamint az Elephone P6000 (182) is!
(#99432) zolipapa66: ha jól értem a fordítót, itt is késes faragást írják megoldásnak
-
v-man
őstag
válasz
Atomcsirke #99413 üzenetére
Ulefone Be Pro 2600 mAh-s, tegnap 5 óra 10 perc képernyőidővel (vegyes használat: böngészés, fb, instagram, telefonálás, voip telefonálás, játék és ebook olvasás) ment töltőre a nap végén 19%-os állapotban.
-
v-man
őstag
-
v-man
őstag
Azt nem tudjátok hol lehetne kitiltani hogy a kapacitiív gombokat érintve rezegjen?
-
v-man
őstag
Nem tudom... nekem még csak most postázzák, kíváncsian várom.
Most előbányásztam egy még régen vett, kínai, 3 dolláros Beats klóntAzzal viszonylag használható, nem löki ki egyből, ha izomból be van rakva
Viszont ez alig volt használva, lehet még nincs picit se megkopva a csatija, viszont amit hónapok óta nyúzok fülest (Awei ES900i) az szinte magától ki-be csúszkál, semmi tartása nincs.
(#99128) janaman01: még bármi lehet, remélem lesz hozzá valami adapter, vagy megy a Be Pro és marad a Piston?
Közben a microsimet sikerült méretre reszelni, így az megoldva.
Wifit gyengébbnek érzem, mint a Star Q9000-ben, a 3. szobában már le-le esik, ahol előző kínai még ment a legkisebb jelerő kijelzéssel.
-
v-man
őstag
válasz
fateless #99125 üzenetére
Én is direkt vettem egy Xiaomi Pistont...
Azt javasolják amúgy az Ulefone közösségben hogy a fém keretet vágjam ki egy éles késsel, és akkor nem lesz gond a csatival.
Hát kössz, azért ezt mégse.
Remélem reagál majd valaki az Ulefone-tól is, és előállnak egy megfelelő adapterrel...Ja, még a házibarkács micro simemet (normál lett levágva) is ki kell cseréltetnem, mert egyszerűen túl vastag a lyukba, ahová be kéne tenni. Kipróbáltam egy gyári blue mobile-os micro sim az gyönyörűen belemegy. Előző telómba csak rá kellett csukni a reteszt, így az a minimális vastagságkülönbség nem volt probléma.
-
v-man
őstag
válasz
b0bcat #99113 üzenetére
Ulefone Be Pro (legyen itt a neve a kereső miatt)
Sajnos a jack aljzat határozottan problémás, nem egyszerű umtp-ctia adapteres a probléma, azzal már csak sima stereo fülesként viselkedik.
Ha az adapter nélkül teszem be, ugyanaz van mint a korábban linkelt videóban, egyszerűen túl kicsi bele a csati, rövid és vékony is, "kinyomja magát" és akkor már persze nem érintkezik normálisan, nem vezérli a telót a headset gombja, a zenelájátszás sem jó. Amíg odaszorítva fogom, addig jó (sőt nagyszerűen szól zeneileg), de hát ez így nem tartható állapot...
Mindenképp kell szerezni hozzá valami adaptert a gyártótól, de ha egyáltalán van is ilyen, az vagy egy hónap mire ideér.Szintén nem jó a hagyományos micro usb csati se, de azt ugye adtak hozzá, headsetet meg nem.
A fényképező jó, nincs rózsaszín trutyi, bár bekapcsolás után én engedtem frissülni.
(#99118) fateless: Nem tudom, de az meglepett, hogy a biciklis postás hozta...
Lehet a Tiéd átcsusszan végül, ha már ennyit húzzák. Nekem hétfőn ért az országba, csütörtökön jött sms, aznap küldtem az adatokat, amit péntek óta dolgoznak fel, még reggel mindig az volt a bejegyzés, mikor csöngetett a postás.
-
v-man
őstag
Közben ide meg befutott Be Pro koma
-
v-man
őstag
Ecoo E04 Plus néven növelték az Aurora 2 giga ramját 3-ra, és ráadásul ugyanannyiért kezdik árulni (190$), mint a másikat. (A másik 170-ért is kapható már, ahhoz képest, hogy február elején még a bevezető ár volt rá a 190, nem sokáig tartotta az árát.)
-
v-man
őstag
Nem lenne rossz ez a CoolPad F2, de nem megy 800-on.
-
-
v-man
őstag
válasz
Fitzgerald #98676 üzenetére
Írj majd a tapasztalataidról!
-
v-man
őstag
A megállapodás értelmében a Magyar Telekom és a Telenor Magyarország közösen üzemelteti és fejleszti 800 MHz-es 4G mobilhálózatát Budapest kivételével az egész országban.
látom már volt itt, bocs.
-
v-man
őstag
Kedden panda happy hourban Doogee Turbo Mini F1 4G lesz 114 dollárért (nagyon mákosoknak, főként robotoknak 107-ért
)
-
v-man
őstag
antelife-on megindult az eu-s presell a THL 2015-re, 260 ropogós dollárért.
-
v-man
őstag
Ez a videó (szó szerint) részletekbe menően bemutatja az Ulefone Be Prot
-
v-man
őstag
Ettől a hírtől nagyon lelkesek egy nem elég nívós szintű telefon fórumában, valaki meg tudná írni esetleg hogy ez mitől olyan jó hír?
-
v-man
őstag
válasz
WOT-H-A-C #97628 üzenetére
Ígérem megosztom majd a tapasztalataim
Addig is Meizu m1 note vs Ecoo E04
-
v-man
őstag
válasz
WOT-H-A-C #97618 üzenetére
Egy másik készüléket várok már, ha nem várnám, meg is venném.
Szerintem ez egy nagyon jó akció (a múltkor írtaknál sokkal nagyobb ez a kedvezmény), ami érdekelheti a topiklakókat ezért raktam be, off-ba is tettem így nem hiszem, hogy rajtad kívül sokakat zavart volna, ha mégis akkor így jártatok -
v-man
őstag
ELEPHONE P6000 akcióban
$159.99helyett $129.79 a Coolicool-on.
p6000 kuponnal.
(vámbiztosítással 138 dollárra jön ki) -
v-man
őstag
Coolicoolon Elefánt-napok vannak három napig; 13-18 dollár kedvezmény van a következő modellekre:
p5000, p6000, p3000s, g7, p2000, g6 (utsó kettő eus, többi kínai küldés)
kuponkód minden esetben DME és a típusnév, tehát pl. DMEP5000, DMEG7 stb -
v-man
őstag
Ulefone Be Pro egyre több emberhez fut be, és néhányan egy elég csúnya hibát tapasztalnak a kamerával: egy jókora, rózsaszínes elszíneződés a képek közepén, vaku nélkül fotózva. Ulefone szoftveres hibát emleget és roppant gyors hibajavítást ígér...
-
v-man
őstag
Egy igen hosszú, angol ulefone be pro tesztvideó.itt
-
v-man
őstag
Lol, ulefone közlemény:
Letter of apologyWe are sorry that we mentioned that our
phones uses Sony camera in our disclosed
product information. It is a mistake made by
our official when we were doing marketing
promotion. Although Sony camera technology is widely used for a varies of phone cameras, our camera indeed is not Sony.
We sincerely do apologize here for it, and we have corrected it on our official website and other websites, and promise the same problem won't happen again.
Please superise us. We are sure to be more serious on our product information in future.
uleFone Promotion Team
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest