-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Secretknight #140367 üzenetére
Nem is azzal van a gond, hogy maga a telefon nem működőképes! Hanem a kedves kugli úgy alakította ki a rendszert, ha használni akarsz alkalmazásokat a telefonáláson kívül is akkor a telót érdemes lecserélni 3-4 évente. Ugyanis pl nekem a whatsapp, viber, stb. ha nem frissítem nem enged fel a szerverre(belépni), vagyis nem tudom használni. Az előbbi pl a windows alatt is beadta az unalmast! Csak és kizárólag a plyastore-ból letöltöttel lehet használni! A saját oldaláról letöltött nem működik! Illetve elindul de azonnal a frissítést akarja a play store-ból letölteni! Röhej!
Az androidnál is így megy 2-3 év és annyira megterhelik az alkalmazások a telefonokat, hogy a felhasználók rákényszerülnek a váltásra(aki aktívan használja!). Persze vannak türelmes emberek és olyanok akiknek mindegy működik-e vagy sem.
A mostani telefonomon pl. 13-as droid van és talán augusztusi frissítés. De mivel én tiltom a play áruházat így a múlt héten a whatsapp kiírta, hogy "ezt a verziót még egy hétig tudja használni". Vagyis hozzá van kötve-drótozva a kugli frissítéshez!
Belépéskor a szerver azt is figyeli milyen verzióval lép be valaki. Tehát kényszer körforgást gerjeszt a kugli! Ezt semmi nem indokolja a saját hasznukon kívül. Pedig ugye az ingyenes android sem ingyenes, ez a tévhit sokakat félrevezet. Mert a gyártók azért fizetnek rendesen jogdíjat, annak ellenére, hogy kevés gyártó(a lustábbja) használ úgy androidot a készülékein, hogy nem nyúl bele.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Secretknight #140363 üzenetére
Nem, független, a Voda sim csak grátisz volt hozzá, úgy mint a többi cucc.
-
salaud
aktív tag
válasz
Secretknight #140359 üzenetére
Márciusban kellett cserélnem, akkoriban egy hasonló tudású Blackview 100 körül volt.
A Motorola G42 Amoled, 6/128, 5000mAh-s akku, 50Mp főkamera.
Blackview-ra update jön? Kb két éve vettem egy Blackview tabletet, 1 apró update volt rá azóta, kb a vásárlás után frissült, azóta semmi. -
Digitalpimp
senior tag
válasz
Secretknight #140359 üzenetére
Mobilcserével a 6/128-as RN11s + másik töltő+Norton+Voda sim volt 56E márciusban, Kínából csak drágább lett volna és gari sincs, meg támogatás se. Sajnos már annyira nem pálya a kínai, előtte nekem is S2-es 3/64-es LeTv volt, 30-ba se került mikor itt egy hasonló tudású teló 60+ volt. Imádtam, de leharcolódott az akkuja.
Ha lennének még ilyen dílek biztos, hogy kintről venném.
-
törölt tag
válasz
Secretknight #135773 üzenetére
béhúsz nélkül
-
viktorhu
veterán
válasz
Secretknight #135741 üzenetére
Abban volt, de az elite verzióban már nincs, és már csak azt lehet kapni. Vicces hogy az olcsósított verzió az elite nevet kapja
-
smithsys
aktív tag
válasz
Secretknight #135741 üzenetére
Bocs, akkor csaltak az emlékeim.
Köszönöm a helyreigazítást. -
fujifilm1
senior tag
válasz
Secretknight #133591 üzenetére
Szia,
Leagoo Kiica Mix -rol megirtad a tapasztalatokat vhol?
Igazából csak akkor érdekel ha jok, mert már megrendeltem. -
buca84
őstag
válasz
Secretknight #133677 üzenetére
Értem. Köszi!
-
buca84
őstag
válasz
Secretknight #133594 üzenetére
Szia!
Így kértem egy csomagot a gearbest -től. Jó pár napba beletelt míg feladták....Aztán jött a levél, hogy feladták, de nem nyomonkövethető. A Tied nyomonkövethető volt? Mert a faxom fizet 10-12 USD -t legközelebb nekik, ha nem track -elhető a csomag. A spemall ezen szolgáltatása ezerszer jobb.
-
tthom
senior tag
válasz
Secretknight #133609 üzenetére
Gondolom amit épp találnak a polcon.
-
tthom
senior tag
válasz
Secretknight #133606 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem jó vétel, csak pontosítottam.
-
sharp4
őstag
válasz
Ez áfa mentes posta?
-
tthom
senior tag
válasz
Secretknight #133598 üzenetére
Igen, P25-nek írták, de tesztek szerint csak P20 van benne, ha jól olvastam.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
És jelenleg flash sale-ben kijön 40e-ből.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
Illetve van ilyen 2K kijelzővel ,csak most nem jut eszembe melyik gyártóé,mármint ilyen occsó gyártóé
-
tthom
senior tag
válasz
Nyomatják ezeket a "bezel less" telefonokat, de olyat miért nem csinálnak, ami full hd + értelmes proci elérhető áron?
Szerk: nem csak a EU express, ami EUn belülről jön?
-
sharp4
őstag
válasz
Secretknight #133592 üzenetére
Köszi. Utána nézek, hogy honnan lehet a legolcsóbban beszerezni.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
Secretknight #133589 üzenetére
A héten megérkezik a Umidigi Crystal és Leagoo Kiica Mix is.Ezekről is megírom a tapasztalatokat.
-
sharp4
őstag
válasz
Secretknight #133589 üzenetére
Gyári rom milyen? Custom romok vannak hozzá?
-
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #133157 üzenetére
Na, ezt mi sem hisszük el.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #133160 üzenetére
Én sem szaladtam még bele egy hibába sem, de sokszor levelezek privátban olyan tulajokkal, akiknek komoly hibák vannak. Xiaomi-val is nagyon sok van.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #133157 üzenetére
Sajnos sokan ezt nem mondhatják el.
-
viktorhu
veterán
válasz
Secretknight #133097 üzenetére
Szerintem simán csak túl hamar vetted, ezeknek a kisebb márkáknak kell idő, hogy kiforrjon egy-egy modell, ezt bele kell számolni. Én jól elvagyok az ilyen B márkákkal, mert cserében olcsón megkaptam mindig a nekem aktuálisan szükséges funkciókat (elég ram, USB C, B20, jól használható kamera, FHD kijelző, nfc, vezeték nélküli töltés, 5G wifi, viszonylag tiszta android stb - kinek mikor mi fontos). A kamera pl. tipikusan ilyen, hogy az olcsó márkáknál kell várni egy pár update-et, amíg használható lesz a kamerájuk (és igen, nekünk is van otthon DSLR meg komolyabb kompakt, de mindkettőt körülményes a zsebemben hordani, szóval a végén marad mindig a mobilos fotózás).
Ha most új telefon kellene, megint nem tudnám megkapni a xiaomitól, ami nekem kell, oneplus-nyi pénzt meg nem adok egy mobilért, és akkor megint ott lennék, hogy jöhet egy ilyen másodlagos márka. (Mondjuk most gondban lennék, mert újabban egyik B márkában sincs NFC)
A feleségemnek viszont valószínűleg valami alap xiaomit vennék, mert őt meg ezek a szempontok pont nem érdeklik, csak működjenek az appjai, tudjon youtube-ozni, jól nézzen ki, ne legyen nagy (mondjuk ő meg a mobilfizetésre nagyon rákapott, nem tudom, azt tudják-e az alap xiaomik).
-
nyisziati
veterán
válasz
Secretknight #133094 üzenetére
A Xiaomi alatt kb. az összes kínai teló ilyen. Hiába a szép hardver, a szoftveres részt elrontják.
Ahogy hallottam, cégenként 1-2 programozó foglalkozik a készülékekkel. Így nyilvánvalóan nem lehet.A MIUI-t sem véletlenül frissítik állandóan, feltételezem többszáz (de legalább többtucatnyi) programozóval. Plusz erős nemzetközi csapatok állnak mögötte. Komolyan vehető készüléket csak így lehet.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #133094 üzenetére
Doogee.
-
nyisziati
veterán
válasz
Secretknight #133091 üzenetére
Erre tessék, itt profik vannak.
-
Upo
addikt
válasz
Secretknight #132546 üzenetére
Doogee-ről beszélünk, ugyan hogy lenne már igaz... Hány éves vagy te királyfi? A gorilla nyilvánvalóan hazugság, készülni kell a matricázott mAh-ra, interpolált megapixelekre, gyanús hogy azzal az amoleddel is lesz valami trükközés (utánzat vagy valami selejtezett széria, nem írnám alá hogy még pár hónap után is fasza lesz). Qva messze van ez még a flagship killertől, attól hogy a kakira forrasztanak 6 gigányi ramot és egy 64-es flash chipet, attól még kaki marad...
És ugyanez igaz kb. a többire is, bluboo, umi, elephone, idwell és társai, a húzó nevek...
Már a Mi Mix se volt azért annyira bezelless kézben fogva, max a render képeken és ügyesen fényképezve.Ezeket meg aztán már nem is nagyon lehet olyan ügyesen fényképezni, elég vaskos az a nem létező keret, ami ezzel a hívószóval reklámozott készüléknél enyhén szólva nevetséges. A gyakorlatban ebből szerintem annyi marad, ha valaki elővesz egy ilyent akkor csak összeröhögnek a háta mögött, hogy itt az ócsójános csóka a kamu keret nélküli vacakkal, meg hogy nem nagyon lehet úgy megfogni hogy a szélső ikonokat ne nyomkodja meg.
Azért az a hurka ott körben az minden, csak nem elegáns...[link]
-
tthom
senior tag
válasz
Secretknight #132546 üzenetére
De csak 1280x720-as felbontás, meg furamód szélesebb, mint a ZUK Edge, holott elméletben ugyanaz a képernyőméret.
Szerk: látom már a youtubeon, elég nagy kerete van ahhoz képest.
-
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #132544 üzenetére
Enyhe szuicid hajlamot vélek felfedezni.
-
válasz
Secretknight #132544 üzenetére
Nézegettem én is, de annyira jók a specifikációk, hogy az már nem lehet valós.
A készülék szélessége pedig túl nagy -
nyisziati
veterán
válasz
Secretknight #123893 üzenetére
Megoldás: Spemall.
Áfámentes, gyors, garantáltan megjön. A sziamiaúm 2 héten belül megjött.
-
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #123893 üzenetére
Gearbestről rendeltem Doogee X6-ot. Egyik alkalommal a teló gyári fóliáján X6 Pro felirat díszelgett, másik alkalommal nem volt kép a kijelzőn, a teló beindult, de az érintő is szarul reagált. Ráflasheltem egy gyári ROM-ot, és a teló azóta is tökéletesen üzemel.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Secretknight #123127 üzenetére
Ne tedd fel, nem működik a kapacitív gombok világítása vele...
-
ludla
őstag
válasz
Kíváncsi leszek majd a tapasztalatokra
addig nem rakom fel az asszonynak meg OTA bol sem.
-
klampfer
tag
válasz
Kipróbáltam és addig a 2 óráig hibátlan volt.
Az eddigi pár órás XDA illetve PDA4RU fórumok tapasztalatai is pozitívak, nem találtak még hibát.
Most nem volt kedvem újra belakni, illetve a Béta nem fog frissülni majd a végleges így visszaraktam addig is a korábbi CuvettoV2.0-ás romot.Lollipop TWRP NEM megy vele!
-
bioengin
tag
válasz
Secretknight #122806 üzenetére
"...rendeltem EU Germany raktárból egy telót.Na ez a nyomonkövetés szerint még németben megrekedt.Írtam nekik hogy végigkérdeztem a DHL-t a magyar postát,de magyarba ez a csomag nem jött át.Tehát a feladónak kell indítania egy nyomozást."
Én is pont így jártak a Tinydeal Eu raktárrendeléssel.
Egy hét+3 levélváltás után újraküldték. -
pluhm
aktív tag
válasz
Secretknight #122806 üzenetére
Sajnos egyre többen panaszkodnak, hogy nem jönnek meg a rendelések német raktárból. Szerintem ez nem a webáruház hibája, németországban nyúlhatják le a cuccokat. Pár hete az én kollégám is hasonlóan járt, dhl-nél az utolsó bejegyzés szerint elküldték Magyarországra, itt viszont a posta állította, hogy nem jött be az országba. Néhány levélvátás után a paypalon visszakapta a pénzét.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Secretknight #121668 üzenetére
Noname? Link?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Secretknight #119914 üzenetére
Csókolom tanítóbácsi, már tudok olvasni...
-
beg
veterán
válasz
Secretknight #119909 üzenetére
Mondjuk te? A preorder feliratot nézegetve bennem felmerült, hogy ez még nem biztos, hogy valakinél lehet közülünk
-
medica
senior tag
válasz
Secretknight #119387 üzenetére
Ha dupla "W"-vel írták rá akkor hanyagolnám.
-
zolipapa66
tag
válasz
Secretknight #119387 üzenetére
Majd meglátjuk, várjunk egy fél évet.
-
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #119298 üzenetére
Sajnos én is későn néztem utána. Már ebben a tesztben is jelen volt a hiba. Reméljük, hogy ami ennyit kibírt, az már hibátlan lesz.
-
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #119130 üzenetére
Amennyiben nem zavar, hogy pár hónap után a szokásos érintő szériahiba elő nem jön. Sajnos az MStar S700-nak ugyanez a baja, a dzsatubén van jó pár videó a touch hibájáról. Szóval most kiderül, hogy a gearbest mit szól egy 5.5 hónapos szériahibás telóhoz...
-
sunavlys
senior tag
válasz
Secretknight #119266 üzenetére
Nem kell betojni, visszakapod a lóvét.
Ezt mások is eljátszották velem is, hogy nincs éppen készleten (akkor mér engedte a webshop kiválasztani?)
de egy két nap és lesz.Azonnal kértem vissza a pénzemet, vissza is adták.
-
buca84
őstag
válasz
Van PH-s gearbest topik. Ott tudnak segíteni is, ha kell.
-
benceman00
tag
válasz
Ismerősöm pont ugyan így járt és ugyan ezeket ajánlották neki. Mondtam neki, hogy csak említse meg a paypal jelentést. 3 hét múlva az elvileg elfogyott teló ott virított a dhl-es srác hóna alatt a kapuban.
-
doongoo
addikt
válasz
Meglesz az. Még futnak azért pár kört, de befenyíted őket paypal dispute-tal és vissza is utalják a pénzed.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #119132 üzenetére
Nálam is nagyon jól szuperált. Csak én az a típus vagyok, aki szereti a ROM-ot cserélni sűrűn. (ne kérdezd miért, magam sem tudom)
Kijelző foltosodás volt egy komoly probléma vele, én nem tapasztaltam, pedig kettő is volt itthon. Az akksija kamu, a SOT elég kevés, de ha nem vagy olyan, aki állandóan nyomkodja, akkor nem lesz bajod vele, estig ki fogja bírni.
Volt róla egy rövid bemutatóm is. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #119130 üzenetére
Nekem volt, szerettem is. De figyelni kell arra, hogy a cég már nem túl aktív, félek, hogy annyi nekik. Szóval frissítés, közösségi támogatás már nem lesz a telefon körül.
-
Czimby
addikt
válasz
Secretknight #118096 üzenetére
Köszi, nem is hallottam még róla, de jónak tűnik!
Az alap rom is jól használható? -
buca84
őstag
válasz
Secretknight #117879 üzenetére
Itt keress rá a tapasztalatokra.
A saját tapasztalaton nagyon jó a spemall EU expressel. EU-ba érkezés után 10 napra nálam volt a csomag. DPD hozta, nyomonkövethető volt feladástól érkezésig. Ahogy az unióba ért már kaptam az sms-t, hogy nemzetközi csomagom érkezik.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Secretknight #117549 üzenetére
Teljesen jó, azzal a kijelzővel használható a felbontás, viszont ha tényleg akkora az akku, jó hosszú üzemidő várható. A 3 giga ram meg kifejezetten jó. Viszont a dual sim or single sim + sd egy kicsit kár érte. Volt THL-em, plasztik, az igaz, de egész jól bírta.
-
norbert0
csendes tag
válasz
Secretknight #117552 üzenetére
Könnyen lehet, hogy optimalizációs probléma a Meizu-n lévő Flyme-al, bár általában jól optimalizált rendszernek jellemzik. A Miezu m2 Note-ban 1,3 Ghz-n ketyeg, lehet ezzel is magyarázható, vagy az én készülékemben van a hiba
-
norbert0
csendes tag
válasz
Secretknight #117549 üzenetére
Nagyon jól van árazva ez a THL, az biztos, engem viszont az is aggaszt, hogy ez a MTK6753 chipset a mostani Meizu m2 Note-omba is zavaróan lassú, ha masszív internetezésre használom.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Secretknight #117473 üzenetére
Atom, ha tudná a B20-at.... már csak ennyi hiányzik belőle.
-
Sanyabá
senior tag
válasz
Secretknight #117483 üzenetére
Köszönöm!
-
citkar
addikt
válasz
Secretknight #117478 üzenetére
Biztos én vagyok vaksi, de valamiért nem találom
Illetve 350 USD-ért látok sima Z7-et...
Mindegy, én a Z9-es sorozat árait néztem volna meg, hátha van valami Nubia-s akció, de csak kacsingatok... -
Sanyabá
senior tag
válasz
Honnan rendelted? Anglia vagy Spanyol?
-
citkar
addikt
válasz
Én kíváncsi vagyok honnan vásároltad a Z7-t, ha publikus kérlek írd meg.
-
törölt tag
válasz
Secretknight #117123 üzenetére
Vagy mit nem. Pl. B20. Nálam anno ezen vérzett el a Z7 Max.
-
gyűrű
addikt
válasz
Secretknight #116364 üzenetére
Szállítás + 17,5 USD.. így inkább 25 ezer körül lesz..
Még így sem rossz.. -
dlaj
őstag
válasz
Secretknight #116364 üzenetére
Köszi, ez nagyon jó!
Nyugodtabb vagyok, ha a mi kontinensünkről jön. -
Outlander
addikt
válasz
Secretknight #115927 üzenetére
És te is ugyanúgy megbántad volna ahogy én, annyi különbséggel, hogy én 28k-ért vettem karácsonyi "only first 20 person" akcióban.... és nem buktam hanem nyertem eladáskor... nálad ez fordítva lenne.
Egy igazi bughalmaz a be touch széria...
A paris jól sikerült, én is ajánlom abba az ár/érték kategóriában de a többit nem.
A power még ki se jött, máris leszerepelt az első saját videóiban.
-
Kornel
veterán
válasz
Secretknight #115919 üzenetére
Ez is eleg best buynak tunik ennyiert.
Minden oke vele.
Csak ezt se ismeremMilyen szintet kepvisel minosegben ez az ulefone?
-
Outlander
addikt
válasz
Secretknight #115699 üzenetére
A paris meglepően jó, sőőőőt... de a be touch 2-től pl menekültem...
Szaal, nekem eddig felemás a tapasztalat velük...
-
törölt tag
válasz
Secretknight #115525 üzenetére
Mástól még nem olvastam ott negatív kritikát. Szerintem Te kifoghattál egy hibás darabot és ennyi. A kameráján kívűl bőven hozza egy középkategóriás telefon szintjét alsókategóriás áron.
-
junkpod
veterán
válasz
Megnézem és inkább az arertek hihetetlensegen pörög mert mindenki ilyet akar. Eddig csak tőled olvastam ekkora csalodast.
-
Upo
addikt
válasz
Szokásos doogee. És a 2 pontos érintő is kevés néha.
-
b0bcat
addikt
válasz
Secretknight #115523 üzenetére
Mármint U7 Pro. A sima U7 infofmációim szerint nagyon gyenge eresztés.
A Pro viszont tökéletesen használható. Kellemes csalódás volt az MT6580.
De mi a gond az X5 Pro-val?
Eddig csak jót olvastam róla itt.
-
válasz
Secretknight #115330 üzenetére
Coolicoolnál engedi pl, de nem minden oldalnál ahogy nézem
-
válasz
Secretknight #115327 üzenetére
Ez oké, csak végigviszed a vásárlást, és a PayPalnál dollárban írja ki, hogy mennyi az annyi..
Akkor nálad hogy van?
-
beg
veterán
válasz
Secretknight #115322 üzenetére
Vidd végig a vásárlást egészen a PayPal checkout-ig, ahol kiírja ft-ban a levonandó összeget (természetesen nem kell rákattintanod a fizetésre
). Mind a két valutanemnél csinálj légyszi erről egy képernyőképet és mutasd meg, hogy lesz olcsóbb bruzvinyai prahákban mint dollárban, mert ez eddig érdekes módon csak nálad működik. A hazai bankkártyák vagy euró vagy dollár alapon működnek. Tehát kicsit szkeptikus vagyok és mindig csak te állítod.
Szóval kérhetünk képet? -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Secretknight #115319 üzenetére
Nézd, nekem ez fölkeltette az érdeklődésemet.. Most leírnád (akár privátban ha ez túl OFF) a számításod módját?
Tehát nézted egy teló árát GearBest-en dollárban, (vagy Forintban??
) kiszámoltad a bankod árfolyamán hogy az mennyi Forintban (a példádból: kb.37Ezer Forint) , aztán GB-n átváltasz a webshopos felületeten CNY Yüan devizára , rányomsz a fizetésre és az összes fizetendő végül Forintban az említett kábé 33.500Forint?
Merthát ha ez müx, akkor ez összesen majdnem 10 százalék lenne javunkra - egy de viza átvá ltási
"trükkel" (illetve webshop malörjének kihasználásával) Ennek vadászatába mégha amateur is vagyok , beszállnék .. -
válasz
Secretknight #115323 üzenetére
Ez oké, végigviszem a rendelést, hiába tettem bármilyen pénzbe , akkor is dollár lesz a PayPalnál
Nem értem, akkor Te hogy fizetsz mondjuk kínai pénzben?
-
válasz
Secretknight #115320 üzenetére
Na, akkor szétnézek
Hol választod ki , hogy miben fizetnél?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Secretknight #115202 üzenetére
"((GearBest-től EU raktárból.)) Válaszd fizetésnél a CNY-t (kínai jüan) ezt kedvezőbben váltják mint a dollárt."
Helló én az idén még nem rendeltem...de azelőtt sem gondoltam volna erre amit ajánlasz.
Mennyi -mondjuk Forintban- amit nyerhet egy darab topikbéli midrange telón (pl.redmi note2) az ügyes vásárló?
-
silver-pda
aktív tag
válasz
Secretknight #115289 üzenetére
Ulefone Paris: éjjel /hajnalban pikk-pakk (1 percen belül) elment az 50 db snap-up alatt.
Annyi volt kb a snap-up, hogy kb az áfát fedezi. -
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #115076 üzenetére
Én 14-én rendeltem, 26-án beérkezett, 28-án már nálam volt. Túlzásba nem teszteltem, de ezt az árat bőven megéri. Jó a fogása, a kijelző melletti fekete rész ugyan nekem nem tetszik, de nem vészes. Olyan 4 óra körüli kijelzőidőt tud, Antutu alatt 37e pont. Kameráról nem nyilatkozok, nézzen mindenki tesztképet magának, ha a Galaxy Grand Prime képei 40-ért kifogástalanok.
-
doongoo
addikt
válasz
Secretknight #114591 üzenetére
ja, már látom, hogy felnyomták az árát, amikor ránéztem, akkor még 39,99 USD volt
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #114509 üzenetére
Eddig csak Kínából vásároltam tőlük, még fel sem tűnt ez a lehetőség.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #114395 üzenetére
Olvasd el, amit a logouton írtam. Nagyrészt igaz az S700-ra is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #114393 üzenetére
Még jobban felismeri, ha egy ujjadat legalább 3x regisztrálod.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #114391 üzenetére
Én is így vagyok az M7-tel. Engem csak a support teljes hiánya bosszant.
De olyan égbekiáltó hibái nincsenek szerencsére. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #114389 üzenetére
Nincs benne, ahogy a Mlais M7-ben sem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #113855 üzenetére
Olvasd el, amit a blogomon írtam az M7-ről, körülbelül hasonlóra számíthatsz. Én elégedett vagyok vele, de nincsenek túl nagy igényeim, valamint nem vagyok szőrszálhasogató sem. Amire nekem kell, arra tökéletes.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #113842 üzenetére
Ugyanaz, mint a Mlais M7, kevesebb rammal,sz@rabb kamerával, valamint sz@rabb suporttal (bár a Mlais sem ér semmit support terén).
De összességében még így is jó az ár/érték arány. Egy root és xposed után egy kis piszkálással bőven jó telefont lehet kihozni belőle. -
beg
veterán
válasz
Secretknight #113842 üzenetére
Én beírnám jobb felül a keresőbe, hátha előbb kapnék választ.
-
zolipapa66
tag
válasz
Secretknight #113432 üzenetére
1 simes nem?
-
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #113432 üzenetére
Azért a 6592-höz a FullHD sok szerintem, a SAMOLED meg nekem pl nem jön be, meg sok embernek sem. Ráadásul csak Android 4.4, és 40 körül azért már van bőven választék 5"-ban.
-
gyűrű
addikt
válasz
Secretknight #113081 üzenetére
Én is láttam, de a csodákban már nem hiszek..
-
nimfas
addikt
válasz
Secretknight #112155 üzenetére
Nekem
"FTt49 690,00 HUF
1,00 HUF = 0,013120963 BRL" jött ki a PayPal-ra lépés utánMondjuk még mindig olcsóbb mint USD-ben:
" Ft59 031,00 HUF
1,00 HUF = 0,003387917 USD"Szerk: Bocs.. PayPal váltotta... ha átállítom akkor nyilván olcsóbb lesz!
-
105kacsa
őstag
válasz
Secretknight #111743 üzenetére
Több hasonló típust is kérdeztem, vagy kerestem a saját hivatalos fórumán vagy csak valamelyik eu raktáras shop-nál és ott azt írták nincs glonass támogatás pl UMI IRON,Mlais M7 Plus de a P8000 nál is de pl a ZOPO Speed 7 Plus amiben ugyan az a soc van az meg rendelkezik glonass támogatással.
Szóval nagyon ellentmondásos infók vannak.De örülök ha még is van glonass a P8000-ban, csak akkor miért nem reklámozzák? -
105kacsa
őstag
válasz
Secretknight #111741 üzenetére
Tudsz nekem egy képernyőmentést küldeni arról hogy dolgozik a glonass?
Több fórumon is írták hogy egy ELEPHONE-ban sincs glonass pedig a soc alapból támogatja. -
moma
őstag
válasz
Secretknight #109828 üzenetére
Az, hogy lehet, hogy nem kaptad vissza a pénzt? Paypal fizetés volt?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Secretknight #109828 üzenetére
Aztán még az aliexpress-től félnek az emberek!
-
Secretknight
aktív tag
válasz
Secretknight #108831 üzenetére
Válaszoltak...DHL TN-t küldték,de nem értem ezért miért kellett rájuk írnom??Remélem jövő héten megjön.
-
darts0
csendes tag
válasz
Secretknight #108818 üzenetére
Szia!
Én 25.-én rendeltem Eu raktárról és 27.-én megvolt a TN szám. Elvileg 3-5 munkanapon belül érkezik a telefon...
Tinydeal oldalon belépés után meg tudod nézni a rendelésed milyen státuszban van, email-t nem küldenek! -
tahepa
senior tag
válasz
Secretknight #108323 üzenetére
Ez szerintem nem akkora átverés mivel rákattintva tisztán olvasható a kínai feladás.
Az már tényleg átverés lenne ha EU feladást írnának de Kínából postáznák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged