- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bohoc71 #138112 üzenetére
Lehet, hogy nem eleve azzal a szándékkal hozza ki és adja el, hogy ne fizessen, de ha már eladta a telefont, az előfizetést meg nem használja, akkor a havi díjak kifizetése egy idő után már nem lesz annyira fontos...
Akinek meg eladta, annak esélye sincs bármit is visszaszerezni a készülékért kifizetett pénzből
-
-
Ulefone S10Pro telefon 70 dollárért
-
válasz
nagysandor79 #137555 üzenetére
Mi8 Lite. 6/128 GB memória, 6,2 collos szép kijelző, jó fényképezőgép, gyors de alacsony fogyasztású processzor, 90 eFt-os ár.
-
-
válasz
gardener #137066 üzenetére
Ezt a telefon nem tudja, ezt csak egy megfelelő applikációval lehet megoldani. Itt érdeklődj.
-
És az mit jelent, hogy a bal oldali "térerőjelző" egy kis kockába van téve?
-
-
válasz
RVR400 #136580 üzenetére
Amióta a fillérbaszó gyártók lespórolják a két SIM-es tálca mellől a plusz microSD aljzatot, azóta egyre többen vannak olyanok, akik egy SIM-el használják a duálSIM-es telefont, mert kell a második SIM helye a memóriakártyának
(Valaki itt korábban megmagyarázta, hogy B20 azért nincs a telefonok egy részében, mert a gyártók nem akarnak liszenszdíjat fizetni ezen frekvencia használata után és nem azért, mert ezzel megspórolnak 72 centnyi alkatrészt. Kíváncsi vagyok, hogy, a 2 SIM melletti külön microSD kártya használatának lespórolását mivel fogják megmagyarázni
)
-
válasz
Terentius #136513 üzenetére
A QC2.0 nem nagyobb áramot, hanem magasabb feszültséget ad (5 volt helyett 9 voltot), így biztosítva a gyorsabb feltöltést a microUSB porton keresztül is.
A Redmi Note5 QC2.0 kompatbilitásáról nem tudok pontos információt, de abból kiindulva, hogy a Redmi 5Plus a gyakorlatban támogatja a QC2.0 gyorstöltést, abból arra tippelek, hogy a Redmi Note5 is támogatni fogja.
(Azért írom, hogy a Redmi 5Plus a gyakorlatban támogatja, mert ezt a funkciót a Xiaomi nem veri nagydobra, sőt gyárilag olyan töltőt adnak a Redmi 5Plushoz, ami nem is tud felkapcsolni QC2.0 módba. Ha viszont QC2.0 kompatibilis töltőre dugod a Redmi 5Plus telefont, akkor a telefon tudja vezérelni a töltőt, hogy 9 V-al töltsön
)
-
-
-
válasz
asdf_ #136437 üzenetére
Akkor ne azt mond, hogy oled kizárva, hanem azt mond, hogy pwm szabályozású kijelzőpanel kizárva.
Csakhogy ezzel kizártad a mobiltelefonok 80 %-át, ráadásul ez a tulajdonság itt senkit sem érdekel, nem is tudják, hogy az emberek, hogy a telefonjuk kijelzője pwm-es (mert nem rángatják a telefonjukat egy redőnyzáras fényképezőgép előtt
), tehát az itteniek nem fognak tudni tanácsot adni ezzel kapcsolatban
-
-
-
válasz
nimfas #136331 üzenetére
Úgy tudom, hogy a Redmi 5 és 5Plus telefonokat Indiában gyártják és mindben van B20, mert mind Snapdragon procival készül (a Redmi 5 Snapdragon 450-el, a Redmi 5Plus pedig Snapdragon 625-el), a Snapi procik pedig B20 kompatibilsek.
Ettől függetlenül lehet, hogy van Kínában is van gyártás valami MTK procival és ott B20 nélkül gyártják.
Ha Redmi 5 telefont keresne valaki, akkor kapható itthon is, 43 eFt-ot megér a telefon
-
-
-
válasz
Viktor0610 #136090 üzenetére
Igazából nem viccnek szántam, csak elméletileg néztem a dolgot.
A kérdés az, hogy mit tekintünk egy hangszórónak (mint ahogy egy eszköznek tekintjük a lemezjátszó hangszedőt, ami egy tűvel tud sztereó jelet szolgáltatni).
Ha a hangszóró membránja eléggé széles, akkor lehet egymás mellé tenni alá két különálló tekercset, ami már tud sztereó jelet megszólaltani.
De mondom, ez csak egy elméleti lehetőség, ennek a kialakításnak semmi értelme. Ez nem olcsóbb, mint két különálló hangszóró, a hangja viszont rosszabb, mint két különálló hangszóróé
-
válasz
svgyula #136068 üzenetére
A lemezjátszóban tényleg csak egy tű van, de a tű belső végén két fizikailag különálló, térben elválasztott tekercs van, így a két tekercs tud sztereó jelet szolgáltatni.
Ha az idézett telefonban lévő egyszem hangszóró alatt két térbelileg elválasztott tekercs van, akkor némi sztereo hangot ki lehet csikarni belőle
-
válasz
Viktor0610 #136049 üzenetére
Kínai webshopokban az "eredeti" az a "genuine"
Az "original" az csak kb. annyit jelent, hogy "létező"
Egyébként sok speciálgyártó által gyártott töltő jobb, mint az eredeti gyári töltők, egy eredeti Xiaomi töltő árából már kapni lehet jó minőségű 2 portos töltőt.
-
válasz
Carline #135995 üzenetére
Ha lehet hinni az itt linkelt Redmi 5 Plus tesztben írtaknak, akkor kezd gyanús lenni az általam megrendelt telefon.
Bár a GearBestről rendeltem (a GearBest nem árul hamisítványt, vagy hamis specifikációjú dolgokat) és ott B20-al hirdették, de a tesztben azt írják, hogy egyelőre nincs B20-as verzió a Redmi 5Plus telefonból
A rendelés trackingjét követve semmi előrehaladás se látszik, csak annyi, hogy jan. 31-e óta shipped out státuszban van.
Kiváncsi vagyok, hogy megjön-e és tényleg lesz-e benne B20...
-
-
-
-
-
válasz
Laca0 #135951 üzenetére
Tiltólista nincs benne, hívó tiltásához a telefon saját tiltólistáját lehet használni.
Csoportokhoz lehet szabályt rendelni.
Sajna nálam is egy másodpercre elmegy a tárcsázó, aztán visszajön, nem tudom, hogy ilyenkor mi történik, vagy hogyan lehetne ezt megszüntetni
Azt sajnos nem tudom, hogy 3 nap után mi történik, én eleve a fizetős verzióval kezdtem...
-
-
válasz
tibcsi0407 #135906 üzenetére
Auuu...
Mobilinternettel nem kellett volna megnyitni
-
GearBesten megvehető (vagyis nem előrendelhető!) a Xiaomi Redmi 5 Plus telefon B20-as verziója. Az ára 5plusGB kuponnal 159,9 dollár
EU Express szállítás működik, 4,81 dollár felárért. Tehát 164.8 dollárért (kb 43 ezer Ftért !) megvehető az utóbbi idők egyik legígéretesebb Xiami telefonja
Megrendeltem, a kocka el van vetve
[ Módosította: #45553408 ]
-
Nem azért off-os, mert 1 SIM-es, hanem azért, mert ez van írva a topik összefoglalójában:
Ezen a fórumon beszélgetünk minden dual SIM-es, Android operációs rendszert futtató telefonkészülékről, azonban kiemelten foglalkozunk kínai gyártók által készített mobilokkal, melyek leginkább a MediaTek processzorait használják.
A7 se nem kínai, se nem MTK procis
-
-
válasz
Laca0 #135837 üzenetére
Mivel többedszer teszed fel a kérdést, de senki sem ad rá választ, ezért vagy nem lehet ilyet csinálni, vagy senki se tudja, hogy hogyan kell egy G6-nál ezt beállítani.
Használd a Dual Sim Selector Pro appot, az pont azt csinálja, amit te szeretnél. Igaz, hogy nem ingyenes, de megéri megvenni.
-
-
válasz
trebrona #135711 üzenetére
Ami méretkülönbség a valóságban ennyi.
Az összehasonlításból az is látszik, hogy a kijelző viszont lényegesen nagyobb a Redmi 5 Plus esetében.
-
-
-
válasz
tibcsi0407 #135714 üzenetére
HU Warehouse-ban az van írva, hogy Stock In Hungary Warehouse.
(Persze lejjebb apróbetűvel ott van, hogy presale
)
Mikorra lesz ebből telefon a kézben?
-
válasz
silver10 #135602 üzenetére
Mi a különbség az általad linkelt oldal (ami https://m.tinydeal.com/en)
Abszolúte kizárt, hogy én m.tinydeal oldalt linkeltem volna!!!!!! Az a mobilos nézet, én PC-ről linkeltem, ha neked m. előtaggal jelenik meg, akkor te mobilról nézegeted, de hsz-ben lévő link nem az.
Ha tinydeal EU warehouse-ból rendelek biztos ÁFA mentes?
Nem biztos! Ha az adott telefonnál kiválasztod a "Shipping from" résznél, hogy China, akkor ÁFÁ-s lesz, ha azt választod, hogy Europe, akkor lesz ÁFA mentes. Vagyis nem az számít, hogy a tinydeal melyik oldaláról rendeled, hanem az számít, hogy melyik raktárból jön a cucc (néha az EU warehouse-ban hirdetett telefonnál előfordul, nincs is Europe forrás).
Nem jöttem rá, hogy 3, ill. 6 hónap a garancia?. Jól sejtem, hogy hiba esetén Kínába kell kiküldeni a telót?
Ez az adott telefonnál van megjelölve, az ott írtak a mérvadóak, de általában a készülékre 6 hónap garancia van, az akkura 3 hónap garancia van, a tartozékokra 1 hónap garancia van. A garanciáztatást neked kell intézni, amibe a kiküldés is beletartozik, általában Kínába.
A 4. kérdésedre nem tudok választ adni.
-
válasz
monti0222w #135597 üzenetére
Egyáltalán nem látok most a Gearbesten Axon 7 telefont, nemhogy akcióban
70 eFt-ért jó vétel lenne (persze csak ha van EU Express vámmentes szállítási mód rá).
-
-
válasz
Ciccuka #135589 üzenetére
Szerintem innen jobban megéri megvenni.
-
De ne csak az Eustock legyen dicsérve, a TinyDeal Eu raktárában is megjelent pár érdekes telefon.
Van Redmi Note 4X 4/64 GB memóriával (sajnos B20 nélkül), van pár S8 klón (Uhans I8, Oukitel K5000, HomTom S8, mind B20-al), már van S8Plus klón is (MEIIGOO S8, szintén B20-al).
Sőt, a még meg sem jelent S9 klónja is kapható, HomTom S9 Plus szintén B20-al
-
Egész jól feltöltötték a raktárat az Eustocknál, van MI A1 (igaz, hogy pirosban, de úgyis tokot tesz rá az ember), van Redmi Note 5A, Redmi Note 4 (3/32 és 4/64 GB is!), Redmi 4X, Vernee M5, szóval aki telefont keres, az most dúskálhat a magyar garanciával árult telefonok választékában.
-
válasz
svgyula #135435 üzenetére
Én inkább azt gondolom, hogy a következő lépések a független rendszerfrissítéshez fognak vezetni. Nem véletlen az, hogy modulokra akarják szétszedni a rendszert! Ebből eleve adódik a következtetés, hogy ezeket egymástól függetlenül is lehet frissíteni.
Szerintem ez ahhoz fog vezetni, hogy a vérpistikék elkezdenek majd a különböző elemekhez önállóan frissítéseket fejleszteni, amik majd megjelennek a különböző fejlesztői fórumokon, felületeken, ahonnan majd boldog és boldogtalan letölti. Aztán, ha ezeket a mekkmester frissítéseket az emberek fel is telepítik a telefonjaikra, akkor lesz majd nagy csodálkozás az összeomló telefonok láttán
Meg fog jelenni egy csomó vírus is, mert nyilván a hackerek is rámozdulnak majd erre az új lehetőségre.
-
válasz
Somatom #135409 üzenetére
Életemben sem használtam custom ROM-ot, sosem éreztem szükségét.
Ha az a lényege hogy jobban támogatja a főzött ROM-ok barkácsolóit, akkor ebből csak gyengébb gyári szoftverű telefonok profitálnak, amelyik gyártó eddig is megcsinálta rendesen a ROM-okat a telefonjaira, azok a telefongyártók érthetően nem tolják ezt a project treble fejlesztést.
-
válasz
tibcsi0407 #135401 üzenetére
Ez az Android egyik legfontosabb újítása és nem tudják beletenni...
Mi a hócipő az a Projekt Treble
-
válasz
citkar #135365 üzenetére
Nem! Én is telepítek.
De a stock droid "kitalálásának" egyik motivációja az volt, hogy nem kelljen rá telepíteni semmit, lehessen úgy használni ahogy van.
Nem mondom, hogy nem lehet használni (pl. hívókép kijelzés nélkül
) de szerintem a google túl puritánra lőtte be a stock droid szolgáltatásait, a világ már többet akar az általuk nyújtottnál.
-
válasz
punky10 #135363 üzenetére
Szerintem nem vagy telhetetlen, ha a stockban nem (vagy nem jól) megvalósított funkciókat kiegészítésként rátöltesz.
Ezzel viszont az a gond, hogy a kiegészítő alkalmazások mindig jelentenek egy kis rizikót a biztonság szempontjából és mindig adatforgalmat generálnak. Minél több külső alkalmazás, annál több rizikó és adatforgalom
Persze tudom, hogy 200 eFt alatt a telefonok mindig kompromisszumok kötésére kényszerítik a tulajdonosokat. Az pedig, hogy ki hol és hogyan köt kompromisszumot, az már mindenkinek a saját döntésétől függ.
-
válasz
trebrona #135361 üzenetére
Ha nem tudsz új információt írni, akkor miért írod le újra ugyanazt mégegyszer
Az első beírásodból is levettem, hogy szellemi fogyatékosnak tartasz, nem kell újra leírni
A probléma csak az, hogy a stock droid hívei azt mondják, a stock azért jó, mert úgy jó, ahogy van.
Hát nem...
-
-
válasz
fateless #135354 üzenetére
Igen, úgy érezhető, hogy van valami speciális problémám az Eustockal, de objektíven semmi gondom sincs velük, csak az állandó készlethiány a probléma.
Az A1-el viszont van objektív gondom, vagy már megoldódott az a gond, hogy buherálás nélkül nem tudja mutatni a hívóhoz rendelt hívóképet?
-
válasz
tibcsi0407 #135351 üzenetére
Részben érthető a népszerűsége, de kicsit úgy érzem, hogy végülis jobban jártam, hogy lemaradtam az A1-ről. Vannak azért nyűgök vele, némi telefonbuherátori ismereteket tételez fel a használata, de legalábbis elég sok appot kell rátölteni a Playről, hogy megfelelően használható legyen a telcsi.
-
válasz
tibcsi0407 #135349 üzenetére
A1 tekintetében igazad van
Az jelenleg nem rendelhető EU raktárból, csak Kínából. Bár minden A1-es B20-as, tehát mindegy a forrás, de a szállítási idő és a vám miatt érdemes megvárni, hogy legyen az EU raktárban is A1-es telefon.
-
válasz
tibcsi0407 #135346 üzenetére
Nem tudom, hogy honnan veszed azt, hogy a B20-as verzió valami maradó raktárkészlet.
Pont fordítva van, ha rákattintasz az EU warehouse készletére, majd a jobb oldalon felül berendezed a kínálatot újdonság szerint (sort by newest arrivals) akkor láthatod, hogy a Redmi Note4 4/64-es, B20-as International verziója igenis a legújabb ajánlatuk, tehát pont hogy nemrég vették fel a kínálatba.
Szóval szó sincs valamiféle "maradó készletről", ezt a verziót igenis nemrég vették fel a kínálatba!
Lehet, hogy kapcsolatban állsz a kínai bolttal, de a TinyDeal valószínűleg sokkal jobb kapcsolatban van velük
-
válasz
tibcsi0407 #135344 üzenetére
Bocsi, de ez nem igaz
Pont írtam, hogy a TinyDeal európai raktárából korlátlanul rendelhető a telefon, tehát a Xiaomi nyomja a B20-as készleteket
-
válasz
tibcsi0407 #135341 üzenetére
OK!
Abban azért remélem, hogy egyetértünk, hogy az Eustocknak jobb a marketingje, mint a valós értékesítési potenciálja.
Amikor jött az A1 telefon, akkor feliratkoztam az értesítésre. Az értesítés megérkezett, de azt mondtam, hogy először olvassuk el a topikjában a valós tulajdonosok értékeléseit, majd aztán rendelünk. Ezzel kb. le is maradtam a telefonról, mert mire az első értékelések megjöttek az 1-2 napnyi telefonhasználatról, addigra a fekete verzió már el is fogyott.
Azóta egyszer jött egy pár darabos utánrendelés, de lényegi készlet azóta sincs.
Még rosszabb a helyzet a 4/64 GB-os Redmi Note 4 telefonnal, nyár óta egy darab sem fordult elő náluk, mégis a kínálatban tartják a mai napig.
Nem egy fehér holló telefonról beszélünk, a TinyDeal EU raktárában korlátlanul kapható fekete-fekete és szürke-fekete verzióban is.
Szóval szerintem az Eustock kicsit túl hype-olt cég, a full alsó kategóriában erősek, de az alsóközép kategóriában nincs érdemi kínálatuk.
-
válasz
tibcsi0407 #135339 üzenetére
hanem arról szól, hogy milyen könnyen befolyásolható a közösség
Én is erről beszélek
Kössünk fogadást arra, hogy ez az új Vernee modell a teszten ajánlott, nagyon ajánlott, vagy különösen ajánlott minősítést fog kapni?
-
válasz
tibcsi0407 #135337 üzenetére
Ezt most miért mondod
Táncsak nem azért, mert feltűnt egy új Vernee modell az Eustock kínálatában
-
-
-
-
-
válasz
Somatom #135198 üzenetére
Használj ilyen OTG kábeles elosztót, ezzel egyidejűleg be tudod dugni a powerbankot és az USB-n csatlakozó adattárolót is a telefonba.
Összefogni sem kell a powerbankkal a telefont, hanem a táskában lévő powerbanktól egy kábellel lehet vezetni az áramot az elosztóba.
-
válasz
Somatom #135194 üzenetére
Powerbank miért nem megoldás
Nyilván nem úgy telefonál az ember, hogy a powerbank csatlakozója be van dugva a telefonba
Ha van 10 perced (olyan pedig nincs, hogy ne legyen 10 perced
), akkor széped bedugod a powerbankot, töltöd róla a telefont, aztán kihúzod és telefonálsz
-
válasz
tibcsi0407 #135100 üzenetére
Talán meg kellene azokat keresni, akik a nyáron a Balatonon voltak pincérek. Ők tutira ráérnek most
-
-
válasz
LantosBerry8 #135032 üzenetére
UGreen töltők nekem nagyon beváltak.
A Rock töltőket is dícsérik sokan.
-
-
-
-
válasz
madarasz92 #134953 üzenetére
A Lecsókban általában nincs B20
-
válasz
tototos #134951 üzenetére
TinyDeal EU raktár, ha EU feladással rendeled, akkor nincs sarc rá és 10-14 nap alatt itt van.
-
-
-
válasz
Graphics #134696 üzenetére
5,5 colon nem nyomorog a 720 x 1280 pixel, a 267 ppi nem zavaró, de jóval feltűnőbb a képponthiány, mint egy kisebb panelen, a betűk és az ikonok szőrös kontúrjától már sokak szeme elszokott.
Nem én mondom, a Mobilaréna írja a Redmi Note 5A tesztjében.
-
válasz
smithsys #134671 üzenetére
A felsorolásban utolsó alkatrész nem tudom mit takar.
A nyomtatott áramköri lapra ültethető kártya foglalat.
Ebből is látszik, hogy ha valaki össze is vásárolja az alkatrészeket, nemigen megy vele semmire, mert ezt ráforrasztani a telefon alaplapjára az nem olyan kispályás mutatvány, amit pistike megcsinál a gimis elektro szakkörben
-
-
-
-
-
válasz
KamuMazsola #134352 üzenetére
Nem kell a Samsung reklámemberének lenni, hogy lásd a különbségeket.
Korábban Xiaomi telefonjaink voltak (Redmi Note2 és Redmi 3s), de átváltottunk Samsungra (A7 2017 és J5 2016).
Tényleg tisztább, szárazabb érzés a Samsung
Aki nem kütyübuzi, annak kifejezetten zavaró a kéthetente érkező MIUI frissítés (igen, a Note2 telefonra is a mai napig jönnek sorban a frissítések).
A Samsungra évente max kétszer jön, de érdekes módon teljesen rendben működik a telefon a permanens frissítés nélkül. Egyszer kell valamit megcsinálni, de akkor jól
Xiaomi fronton állandó kérdés, hogy van benne B20? Samsung fronton ez a kérdés fel sem merül
Xiaomiban manapság választani kell a második SIM kártya és a microSD kártya között. Samsung A, J, sorozatoknál ez a kérdés fel sem merül
Arról nem is beszélve, hogy egy Xiaominál az sem mindegy, hogy vízszintesen, vagy függőlegesen tartod videózáskor, mert utána nem fog működni rendesen a mikrofon (ezt miért nem tudják megjavítani a folyamatosan érkező frissítések
)
Na mindegy, nem azt mondom, hogy nem jó a Xiaomi, de azt viszont állítom, hogy a Xiaomi Redmi telefon ár/érték arányban nem jobb, mint pl. egy Samsung J telefon ár/érték arányban.
-
-
-
-
válasz
tibcsi0407 #133873 üzenetére
Itt látható egy összehasonlítás a Mi A1 és a Honor9 által készített képek között. (és felvettem még az összehasonlított telefonok listájába a Redmi Note 4-et is, mert azt sokan ismerik).
A Mi A1 kamerája valószínűleg nem éri el a Honor9 kameráját, de a közepes szintet szerintem eléri.
-
-
válasz
citkar #133620 üzenetére
a te esetedben felmerül bennem a szervíz hozzá nem értése is
A xiaomishop.hu szervizében van a telefon, ez legrosszabb esetben is második legjobb xiaomi szerviz Budapesten, ha a wayteq szervizét tekintjük a legjobbnak.
Egyébként eszemben sem volt márkaháborút kirobbantani, csak jelezni szerettem volna, hogy egyik márka sem tökéletes.
Az én privát véleményem szerint jó a xiaomi (nekem egy Note2 a mai napig tökéletesen működik), pont ezért vettünk a barátnőmnek is egy Redmi 3S-t. Na, az a példány viszont vacak lett, a barátnőm hallani se akar az életben többet a Xiaomiról.
Ezért visszatértünk a Samsunghoz...
-
-
-
válasz
Somatom #133553 üzenetére
Szerintem meg pont az méltó a topik színvonalához, hogy több lehetőséget is felvázolunk a kérdezőnek, mert könnyen lehet, hogy olyan infót kap, amiről eddig nem tudott
Amúgy meg pontosan "üzleti" alkalmazásokat ciki futtatni egy mobilon, arra már mindenképpen egy LTE tablet való
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest