- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hungobungo
senior tag
válasz
bertokl #7638 üzenetére
Mindkét fóliát kapottnak refundolta a pénzt, ami korrektnek tűnhet, de... talán nem számított arra, hogy ilyen gyorsan világgá kürtölik az átvertek, ezért az elsőknek még visszaadja a pénzt, hogy a többiek megnyugodjanak.
Ezt olvastátok:
"I hate myself for believing this guy when he promised to send me the phone. This way he gained time to rip off other people. The pictures of the package with my address - all fake"Vagyis fake képeket is csináltak és küldtek neki a csomagról
Igy is visszaadja majd a paypal a pénzeteket?
-
osztraksajt
őstag
válasz
bertokl #7638 üzenetére
Nekem ami inkább kicsit gyanús ebben, hogy HK a tracking number vége a srácnak, holott itt mindenkinek CN (legalábbis nekem és akinek még láttam) de javítsatok ki, nem írta be azért mindenki a számot. Meg hogy neki már 2x is megfordult neki a levél, holott még senki más nem kapta meg.
Ettől függetlenül habár rendeletem szerintem is csaló az oldal, de nem csak az oldallal bűzlik valami hanem ezzel a sráccal is.
-
Sir Csimbók
tag
válasz
bertokl #6551 üzenetére
Nekem ez a cikk is sántít egy kicsit. Eleve, ha borítékban jön a küldemény, amibe nyilvánvalóan nem fér bele egy telefon, át sem veszem. Így mindjárt egyszerűbb bizonyítanom, hogy át akartak verni. Vagyis ha tényleg csaló, nem levelet küld. Aztán a képekről pedig egyértelmű, hogy több oldal is ugyanazokat használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest