- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Nerazim #132899 üzenetére
Kínából ennyiért szerintem ne rendelj, mert rájön az áfa+vámkezelési kültség+bizonytalan gari. Úgy értem ki lehet hozni cakkumpakk 99 dollárra áfával, bétával, mindennel együtt, de az már nagyon gáz kategória (60-70 dolláros készülékek).
Újonnan itthonról HomTom 16 pro. Ez pont belefér a 27.500-as keretbe.
Használtat a hardverapróról mazsolázgass.
Itt van egy ajánlott Xiaomi. (hardveresen ajánlott)
Vagy kicsit többért Samsung.
-
-
-
zolipapa66
tag
-
zolipapa66
tag
válasz
Nerazim #121583 üzenetére
És meglepődsz, hogy nem olcsó használtan.......nem értelek miért nem jó amit linkeltem TCL?
Méretben pár mm-el nagyobb az általad linkelt 50$-os készülékekhez képest,(nem beszélve a teljesítménybeli különbségekről) de mire megkapod....ha megkapod, meg van raktáron, mert tudjuk, hogy az in stock, az nem mindig valós. Árban meg az is ott lesz ÁFÁval + 2000......de Te tudod.Összeget nem írtál, de 4 készüléket linkeltél 50 dollár körül....
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Nerazim #118307 üzenetére
Most van pletyka több kisméretű telefonról, de hivatalosan még nem jelentek meg.
Ha egy kicsit vársz, akkor szerencséd is lehet.
Zuk Z1 mini
Meizu PRO 5 mini
Meg a fene tudja, biztos van több is. De az áruk tuti nem lesz barátságos. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Nerazim #118304 üzenetére
Pl innen EU Express postával vámmentesen, de az igazság az, hogy jobban megéri a Redmi 3, mert ugyan egy picivel nagyobb (5" és csak 5mm-el magasabb), de minden másban sokkal jobb. Bika akksi, jobb SOC, stb.
Ez a Redmi 2 már kifutó termék sajnos. Én inkább használtan venném, mert az új már drága a tudásához képest.
Valamint azt is tartsd szemelőtt, hogy nem tudja a B20 LTE-t, bár azt a Redmi 3 sem. -
salaud
aktív tag
válasz
Nerazim #116751 üzenetére
Több mint 4 hónapos a Doogee y100pro, amiből kettő van a családban, és hibátlanok. Eddig 5 OTA frissítés jött rájuk, gond nélkül mennek, laza másfél napot tud a készülék 2 sim-mel, wifivel, mobilnettel, szinte stock droid van rajta. Én nagyon elégedett vagyok velük. Egyedül a hozzáadott tok megy lassan tönkre, de az a leejtésektől, és hát ez a dolga, inkább a 2 dolláros plexitok repedjen, mint a telefon. Szerintem a minőség kifogástalan.
-
Beni2360
félisten
válasz
Nerazim #116756 üzenetére
Csutkára nem tud merülni mert az adnroid előbb lekapcsolja.
Havonta 2x teljes féltöltést ajánlanak.
E között lehet tölteni de nem kell 100%-ig.
ha hirtelen többször kikapcsol 50%-ról akkor valószínű az aksinak annyi.
Ha megfelelő a teló akkor menyivel olcsóbb volna egy új aksi bele.
Pár éve 2 db aksikkal adták a telefonokat. -
Beni2360
félisten
válasz
Nerazim #116751 üzenetére
Nekem volt 2014 tavaszán egy Doogee pixel és semmi baja nem volt. Anno 98$ volt bevezető árként és 20k alatt fizettem érte. Kilenc hónap után adtam el, (31 k-ért) majdnem újként, állandóan lefele nyíló bőr tokban volt, mint most a T11-m.
Csak méltósággal kell bánni a telefonokkal. nem szeretem akik csak úgy ledobálják a beszélgetés után a telefonokat az asztalra. Az nem becsüli a saját telefonját. -
svgyula
addikt
válasz
Nerazim #116388 üzenetére
Szia! Muszáj pont ezt? Elég régi, konstrukció. Nagyon elszállt felette az idő.Találsz ennyi pénzért újabbat is. A forgalmazását is lassan befejezik. A akkumulátor is igen gyenge. Arról már nem beszélek, hogy a mobilnet(ha kell?) csak 3G így egyértelműen a falusi net(LTE B20)
sem lesz elérhető. A tárhely sem egy "bajnok" a 8GB-ből üresen marad vagy 5GB. Egy szó mint száz ez a konfiguráció 2 éve volt jó. Most szinte bármelyik 100$-os telefon jobb vásár lehet.
-
Outlander
addikt
válasz
Nerazim #111408 üzenetére
Semmi baj nem éri a telót a nagyobbtól, maximum annyi h nem eredeti hanem csak ezt nyomtatták rá, mert jobban hangzik és jobban megveszik közben meg ugyanannyit tud mint a 2000-es, vagy még annyit sem..
Szaal én bepróbálkoznék a nagyobbikkal, de nem innen, hanem ebay vagy webshop.... ha meg nem jó, akkor refundoltatnék valamennyit vagy az egészet, függ h mennyit (nem) teljesít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest